Kongosaurus Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Chcel by som sa opýtať, neviete náhodou, či do ponuku k Rapidu pribudnú aj full LED svetlá? Ďakujem pekne za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 jako myslíš hlavní světlomety LED, nebo přidání LED denního svícení do hlavních světlometů ? Pokud hlavní světlomet LED, tak na to zapomeň, to jen tak nějaká Škodovka nedostane a Rapid už vůbec ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Full LED svetla urcite ne.... to bude mit Kodiaq, Superb a OIII FL..... Rapid dostane jen Bi-xenon a denni LED svetla v hlavnich svetlech. Ale vsechno jsem tu uz psal, viz. vyse 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Mě vždy překvapuje, jak všichni chtějí měkčené plasty... Zmiňovali to ve všech testech, že je Rapid nemá. Nevím jak vy, ale já na ty plasty sahám jen když utírám prach a je mi jedno, zda jsou tvrdé nebo měkké... Nebo ty měkčené jsou nějaké odolnější proti poškrábání nebo něco? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Měkčené plasty nejsou super jen na osahávání, ale hlavně měkké materiály, když se kroutí, tak neskřípou, nerezonují apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kongosaurus Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 před 13 hodinami, Lukason napsal: Full LED svetla urcite ne.... to bude mit Kodiaq, Superb a OIII FL..... Rapid dostane jen Bi-xenon a denni LED svetla v hlavnich svetlech. Ale vsechno jsem tu uz psal, viz. vyse viem, to som cital, ale chcel som sa spytat, ci nahodou neplanuju LED cele svetla.. dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 před 22 hodinami, janmatejicek napsal: Měkčené plasty nejsou super jen na osahávání, ale hlavně měkké materiály, když se kroutí, tak neskřípou, nerezonují apod... To je blbost.... když jsou plasty měkčené jen na povrchu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Pak je tu ještě bonus měkčených plastů ohledně bezpečnosti. Když člověk nedejbože bourá, tak pásy zachytí trup, ale ne ruce a nohy. Prostě se přece jen bouchnete do čehokoliv ve směru bouračky. Měkčený plast trochu více pomůže proti modřinám :-) Jsou to drobnosti, které člověk může přehlídnout, jenže konkurence m.plasty má a není nějak dražší no :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Tak to by stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 měkčený plasty nedostane, je trend tvrdých plastů všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 ne, koukni se na Japonce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Takže naposledy - držte se tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yah84 Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Nevíte jestli plánuje Škodovka vrazit připravované motory od VW 1.5 TSI i do faceliftu Rapida? Pokud je pravda, že dostane Rapid sportovnější světlomety a obecně jsem ze strany Škody slyšel, že musí Rapida zatraktivnit, tak ve spojení s tímto motorem při udržení rozumné ceny by to mohl být zajímavý model. Nyní mám Rapida Spaceback 1.2 TSI 63 kW formou služby Škoda bez starostí a jsem spokojený. Příští rok ale budu auto vracet a toto by mohl být horký kandidát. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 1.5TSI mít při faceliftu určitě nebude. Jako první to dostane VW apod. Spíš si myslím, že Rapid bude sloužit jako dospotřebovač končících 1.2TSI a 1.4 PS: a ani bych se nedivil, kdyby vrcholová motorová varianta byla pouze 1.2TSI tříválec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Hodně napoví facelift Golfu a následně i Octavie. Podle toho se budou dát docela dobře odvodit i další kroky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Co jsem četl rozhovory VW papalášů, tak až nový Rapid se posune kvalitativně(konkrétní moc nebyli, ale umím si představit i měkčený plast :-D ), hl. motor bude tříválec 1.0 TSI v různých výkonových variantách. Bude prý i širší, že by dostal podvozek např. z Octavie II? To by Rapidu moc pomohlo podle mě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 sirsi ? no mozno rapid2 , neverim ze pri fl by robili zasadne konstrukcne zmeny , max dizajn predku a zadku a nejake zmeny v interieri by som pre FL cakal najskor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 měkčeným plastům nevěřím, širšímu interiéru také ne - moc by to konkurovalo O3 a hlavně při faceliftu změnit platformu... A hlavní motor, to je otázka, co si pod tím má člověk představit, jestli nejvíce prodávaný, nebo TOP ? Já spíš tipuju, že Rapid bude sloužit k doprodávání 1.2TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 V 22. 8. 2016 at 19:37, Rypicong napsal: Já spíš tipuju, že Rapid bude sloužit k doprodávání 1.2TSI... To zní, jako by těch motorů měly tisíce skladem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Dušane, motorů určitě ne, ale dílů z nich se skládající třeba ano 1.2TSI s řemenem měl celkem krátký život a vždy se počítá nějaká návratnost a ta se odvíjí od vyrobených kusů. Jak formy na různé díly, tak počet vyrobených kusů dílů u dodavatele apod. čím více vyrobeno, tím levnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 LUKY-007 >> jj myslel jsem Rapid 2, ne jen facelift ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 jo tak to je jina bodaj by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitek27 Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Zdravím co nějaké nové info ohledně faceliftu by nebylo? Přeci jen skoro 2 měsíce od poslední zprávy už by mohl někdo vědět víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Casu dost ..... pokud chces neco ,,live" opet si udelej vylet na dalnice D10 a D11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.