mr.neo Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak tu máme první průsak .... ale ta fotka je tak nekvalitní, že bych pomalu ani nepoznal, že je to škodovka :-) http://www.auto.cz/bude-takto-vypadat-nova-skoda-yeti-89452 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Na 99,99% je to Superb. Nemá to Fkové značky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 dneska sem videl superba s F kovymi znacky nicmene,.. tohle jsou jasny svetla SIII + led zadni packet pochybuju ze by OIII FL mela stejne svitilny s SIII ci podobne ktere by svitili uplne totozne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Nízko položený předek, 2-dílná světla = 100% Superb. Zezadu dle mého OIII dozná úprav hlavně v oblasti grafiky světel, nárazník se možná pozmění, ale ani na to bych nesázel. Myslím, že nejvíce změn bude vepředu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Dnes potvrzeno,že facelift bude mít elektromechanickou parkovací brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neo Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Hlavně mě by teda zajímal termín, kdy asi bude představena nebo bude na trhu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 To je jednoduché... MR2017 (představení v květnu 2016) nebo MR2018 (představení v květnu 2017). Plus mínus 1-2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Pokud se snehulak ukaze uz v lete jako Rapid, a salon bude formalitou, FL by zapadal ... do Parize. Ted bude Caddyster, snehulak za rok a Citigo je na trhu prave ctyri roky. Tak si do toho dosadte. O FL Rapidu ticho po pesine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 (editace) Jak kde, ve škodovce se rapid řeší Editováno: 7. Říjen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 A co Yeti? Toho nahradí Sněhulák? Očekával jsem, že zůstane. Na trhu je sice od roku 2009, ale technicky je to nejstarší auto (vychází v podstatě z O2 + S2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Az podzim 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Jinak kdo mě zná, ví, že jsem historicky vždy dělal velké množství fotomontáží, které používaly i různé motoristické magazíny v rámci Evropy. Teď na to už nemám čas, no vždy jsem měl docela odhad, jak bude nový model vypadat, pouze OII FL mi dala trošku více zabrat v přední části - tedy přesněji trošku nečekaná světla, nápovědu mi musel poskytnout až někdo, komu byla podoba FL už známa. Proto si osobně myslím, že by toto mohlo být předobrazem přední části faceliftu Berte to s rezervou, byl to předobraz nového Superbu, nárazník bude určitě jiný a maska bude dle mého hranatěji podaná a trošku výše posazená, ale světla s tím výrazem předku dle mého budou hodně podobná Editováno: 8. Říjen 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Nestraš, nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 No oproti OIII za mě nebe a dudy. Hlavně aby facelift neproběhl ve smyslu FL SII v liftu vzadu - hnusnější zadní část neměla ještě dosud žádná Škodovka v celé historii 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 takovej SIII .... nicmene svetla budou asi chapana ze budou rozdelena vevnitr kazdopadne sem zvedav,... pokud to bude vypadat ale takto, tak to uz vetsina neznalku si budou rikat o kokte ze to je uz tuplem Superb,.. kdyz tedka maji problem rozeznat RAPIDA s OIII ............. no sem zvedav, kazdopadne rozhodne povedenejsi render nez co se tedka objevuje a hlavne zase neco jinyho .... uvidime, uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) No ono dle toho renderu světla opravdu vevnitř rozdělena jsou - možná bude grafika ještě jiná, ale tvar si myslím bude odpovídat. Dle mého totiž vypadá docela svěže, je podobný OIII, ae zároveň trochu i Superbu, ne však stejný a specifický tvar SIII by zůstal. Možná bude mít to denní svícení jiný tvar, má-li Superb L-ko a OIII nyní čáru, FIII zase jen část světla, myslím, že si "jedinečnost" té čáry zachová. No a s ohledem na nové plánované asistenty a Evropské předpisy, týkající se srážky s chodci, i u Superbu je vidět vyboulenější a níže posazený předek, který by mohla dostat i faceliftovaná Octa. Proto myslím, že by tady podobnost mohla být, ale možná se teď někdo, kdo zná podobu OIII, jen směje pod fousy, jak jsem mimo, já jen cucám z prstu Editováno: 9. Říjen 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 http://autobild.cas.sk/clanok/210549/odhalenie-takto-bude-vyzerat-nova-octavia. Dúfam že nie, lebo toto je humus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Vždyť to už se tu řešilo a je to pěkná hovadina.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 jsem zvedavej co vymyslej za dalsi "Simply Clever" vychytavky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Dnes se (tusim poprve) oficialne Skoda vyjadrila do novin o tom, ze FL prijde az 2017. Golf by snad mel byt predstaveny uz koncem roku a uvedeni na trhy pocatkem 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 To jsem rád, pro osobní zájmy jsem v to tak nějak doufal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Jak uz nekteri zrejme vedi, tusi a dochazi zde k ruznym spekulacim a ne moc presnym renderovym fotografii tak je v planu facelift Octavie III. Informace co zde uvedu jsou pravdive a jsou podlozeny primo od zdroje. Nicmene, Facelift OIII. samozrejme zase jinak pozmenene narazniky, jina zadni svetla, ktera budou temer totozna s Rapidem. Predni full LED svetla, samozrejme rozdelana, jak se zde uz suska. Prilozena renderova fotografie je z 90% shodna, budou trochu jine mlhove svetla, prvni polovina u svetel budu vychazet rovnou z masky, druha polovina svetel u kraje bude protazena vice nahoru a nebude cocka, jen LED parabola, mozna i casem cocka, trosku naznaceno v prilozene fotografii Dale co se tyce Faceliftu tak verze scout dostane vyhrivany volant, RS230 konci, nahradi ji RS245. Z klasicke RS jen TSI 169 kw a TDI 135 kw. Tod zatim dle informaci zatim vse. Casem se bude urcite nekde neco objevovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holajs Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 docela hruza ten predek, nejak mi to nezapada do konceptu skoda, kdyz vezmu noveho superba a kodiaqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 (editace) natáčecí full led světla, nebo full led světla alá leon? Editováno: 5. Červen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Spíš Leon- Full led musí prvně dostat SUP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.