ferda25 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Oproti originálu to provedení není tak úplně super jak to vypadá na fotce(nad tlačítky je ta kůže hrozně našponovaná, přechod u věnce taky není ideální...). Originál má horní prostřední část hladkou a bohužel je to to jediné co je nyní bíle prošité v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Oproti originálu to provedení není tak úplně super jak to vypadá na fotce(nad tlačítky je ta kůže hrozně našponovaná, přechod u věnce taky není ideální...). Originál má horní prostřední část hladkou a bohužel je to to jediné co je nyní bíle prošité v autě... jako nevim ale ja sem koukal u kamarada ma origo RS volant a ta kuze nad tlacitky je taky napnuta dost... ale tak to se dalo i cekat ze budes mit vyhrady k tomu volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 a jeste budu mit 2 veci prosite bilou niti v aute aby to ladilo k volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 já budu řešit až někdy na jaře, dřív nebudou finance a Ferda daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Pěkně by to ladilo s bílými švy na sedačkách v hladké kůži a bíle šitou ručkou... A k tomu bíle orámované tmavé koberečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Pěkně by to ladilo s bílými švy na sedačkách v hladké kůži a bíle šitou ručkou... A k tomu bíle orámované tmavé koberečky. no ja mam novou radicku a necham si udelat manzetu pod radickou do perforace s bilou niti a rucku taky do perforace s bilou niti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Chtěl bych se zeptat, mám Škoda Superb, r.v. 11/2011, výbava ambiente, nemám číslo podvolantové jednotky a chtěl bych dát multifunkční volant, nevíte náhodou jestli na to mám správnou podvolantovou jednotku??? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Nikdo neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Díky za odpověď, takže musím koupit volant, kablík a podvolantovou jednotku??? Předpokládám, že je to asi vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Zdravím myslíte že někdo poradí jak sprovoznit aby dobře fungovala tlačítka na volantu na superb2? Udělal jsem si radost a koupil volant s octavie3 a tlačítka nefungujou jako mají poradte co dělat asi nějak dokodovat či co. Myslím asi Ferda jak jsem četl to sprovoznil tak nevím jestli poradí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak ještě jedno info v kodovaní podvolantové jednotky jsem vyčetl kodovaní 0000732 tak si myslím že to stačí pouze změnit ale bohužel nevím jaké nové kodovaní aby se ty tlačítka spamatovaly a chodily jak mají. Tak snad někdo poradí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak volant uz je v aute a funguje bez problemu Zdravím je možno sdělit co ještě následovalo po výměně volatu za nový model, protože mi nefungujou tlačítka na volantě, a kolik to ještě vychází finančně at vím co mě čeká ještě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Tak mas spatna tlacitka proto ti nefunguje tohle rikal ferda. Ja sem natrefil na volant kterej sel v pohode.. jen se nasadil volant zapojili se kabely a nakodoval ferda jednu funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak mas spatna tlacitka proto ti nefunguje tohle rikal ferda. Ja sem natrefil na volant kterej sel v pohode.. jen se nasadil volant zapojili se kabely a nakodoval ferda jednu funkci. No nevím či je to tlačítkama volant byl v oct III a pry fungoval byl měněn za 3ramenný tak spíš to kodovaní protože ty tlačítka některé fungujou ale ovládají uplně něco jiného než mají. Jednotku mám z koncem CF kodovaní 0000732 jak už jsem psal tak ty mužeš napsat jakou máš jednotku ajak je nakodována? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 zatím žádná odpověd snad mě ještě napadá jestli to nemusí být volant přímo ze superba facelift jestli ta octIII to nemá jinak vtom kabliku ve volantě pozapojované díky tomu novému columbu co má. Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 heled kamos zkousel davat do superba II volant z OIII s DSG padlama a prej musi mit primo volant ze superba co mi rikal ja se v tom nevyznam poradne me ferda napsal jaky musej mit tlacitka cislo a pokud ho budou mit staci to jen zapojit a ja mel stesti ze sem presne to cislo mel a jen se to zapojilo a vse fungovalo hned akorat dokodoval ferda jednu funkci na ztlumeni radia na zmacknuti kolecka hlasitosti napis ferdovi ten ti o tom rekne vsechno on toho vi dost heled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 ok já to myslel že to bude problém v těch ovladačích že budou muset být přímo ze superba a ne z octIII a mužeš mi sem hodit to číslo asi by to mělo začínat 3T bo ty moje začinaj 5E0 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tak tohle je kod ovladacu: 5E0 919 719 F.. ferda mi rikal ze na konci musi bejt to pismeno F pokud tam je A musis do skodovky a koupit tyhle tlacitka s tim cislem a pismenem F 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tak zítra vytáhnu bag a schválně se podívám na tu koncovku co tam mám ale na tlačítkách jsem si ničeho nevšiml to číslo co jsem přečetl je vlastně z toho kabliku na propojeni volantu bagu a tlačítek, tak to musím zítra ještě zkouknout. jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 musis sundat levy tlacitka a pod nima to je to cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 ok dík za radu ale už to vidím že to tak bude jinak by to asi jelo ok, takže budu muset volant prodat a koupit ten správny než davat balik ve škodě za nová tlačítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 novy tlacitka snad stojej ve skodovce cca 3tis tusim rikal ferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no právě to ho raději prodám a seženu ten správnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.