flope63 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dekuji vyzkousim a napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Takze porad nic udelal jsem to podle tebe a nerosvitily se mi potom svetla tak jsem to musel vratit ale led porad svitilo malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (6)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert AB 2,100 (10)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert CD 2,100 (6)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert AB 3,100 (10)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert CD 3,100 Jenze problem je v tom, ze ti ty LED denni bude svitit porad na 100% i se zapnutymi xenony ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Zkusim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) Nemám Xenony, nicméně dávám světlu funkci, tj. proč místo CD nevyužít třeba EF na 100 % pouze pro CH / LV? Pro ty co to zatím nepochopili, tak si pro konkretni žárovku (LED) vyberu funkci, jas, ev. minimalizaci / maximalizaci. TJ. pokud CD nevyhovuje, tak si v EF nebo GH (pokud je tam not active) nastavím co potřebuju. Tak jako můžu mít, že je funkce aktivní pouze při coming home. Jinak zpátečky jsou tuším 28 a 29 RFL. Když tak zítra vyzkouším, jestli to k CH / LV funguje. P.S. napadlo mě si na 40 % rozsvitit spis zadni BLINKRY, KDYZ UZ TAK UZ :-) Editováno: 9. leden 2016, autor: Krenstik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) jj mas pravdu Krenstik, ted jsem koukal na svoji mapu: !!! POZOR MOJE MAPA, NEMUSITE TO MIT STEJNE !!! (8)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion C 2,Coming Home oder Leaving Home aktiv (9)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion D 2,not active (10)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert CD 2,100 (11)-Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction CD 2,maximize (12)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion E 2,Daytime running lights (13)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion F 2,not active (14)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert EF 2,100 To by znamenalo 8 dat na not active a 13 na Coming Home oder Leaving Home aktiv kazdopadne 10 je nastavena na 100% a taky mi to nesviti na 100% (ale me to je jedno), takze si nemyslim, ze by prehozeni na F pozici pomohlo Tady se bijou 2 veci, ze CH & LH jsou vzdy spjata s obrysovymi svetly (akorat lze nastavit, jestli to bude svitit spolu s xenony nebo s mlhy) - cili LED pasek, funkce AB u LED pasku jsou nastaveny na pozicni svetla a jejich zapnuti pohasne na 35% : (4)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion A 2,Standlicht allgemein (Schlusslicht; Positionslicht; Begrenzungslicht) (5)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion B 2,Parklicht links (beidseitiges Parklicht aktiviert li & re) (6)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert AB 2,35 (7)-Leuchte2SL VLB10-Lichtansteuerung HD AB 2,Always a CD si nastavil na CH & LH se 100% ... takze jak to vyresit ? Vi to nekdo z mistnich geniu ? Kabel u sebe nemam, zkusim si pujcit, ale myslim si teoreticky, ze pokud das (8)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion C 2,Coming Home oder Leaving Home aktiv na NOT ACTIVE, tak to bude fungovat porad stejne a budes mit CD pozici volnou Editováno: 9. leden 2016, autor: MaroCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 CH / LV neni spjato s nicim, mam zrusene obrysovky, misto toho mi sviti blinkry na 25 % a to vcetne CH / LV (navic mam nastaveno bez AUTO na spinaci a a senzoru) Uplne stejne mam nastaveno, ze se mi ten blinkr rozsviti i u ostaveni vozu a zapnuti obrysovky pouze na jedne strane. a vzadu mi u toho nesviti cele "C" ale jen bocni prouzek. Jen to chce projit vsechny kombinace ktere jsou, aby se to jak rikas nebilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 jo obrysovky muzu taky zrusit, to problem neni, ale nikde jsem v te moji zaloze nenasel, co se ma vse rozsvitit pro CH&LH ... je pravda ze jsem to prochazel rychle, ale nejaka presna definice, ze pro CH&LH se rozsviti jen mlhy jsem nenasel ... proto si myslim, ze CH&LH ma nekde "natvrdo" vzdy nastavene toto "Schlusslicht; Positionslicht; Begrenzungslicht" a uzivatel si muze jen vybirat, co se k tomu rozsviti ... bud xeny nebo mlhy ... kazdopadne pri CH&LV se vzdy aktivuji tyto svetla Schlusslicht; Positionslicht; Begrenzungslicht a to je ten problem, ze pri Lichtfunktion A jsou prave zminovane svetla nastaveny, a na 35% ... pokud Dimmwert AB zmeni z 35 na 100%, pak mu bude CH&LH svitit na 100% ale taky na 100% spolecne se zapnutymi xeny ... pokud se pletu, rad se necham poucit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 takze jsem to nakonec rozchodil (8)-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6 - coming home oder leaving home aktiv (8)-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7 - coming home oder leaving home aktiv (10)-Leuchte6ABL LC5-Dimmwert CD 6 - value change from 127 to 0 (10)-Leuchte7ABL RB1-Dimmwert CD 7 - value change from 127 to 0 (11)-Leuchte6ABL LC5-Dimming Direction CD 6 - change to minimise (11)-Leuchte7ABL RB1-Dimming Direction CD 7 - change to minimise Leuchte3SL VRB21-Dimmwert direction CD 3 na maximize (11)Leuchte2SL VLB10-Dimmwert direction CD 2 na maximize ted uz jenom najit zpusob jak k tomu pridat tu zpatecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Zpátečka je jednoduchá, jak jsem psal 28 a 29 použít CD, ale ten výsledek je takový rozporuplný. Na můj vkus je to na 100% moc, a na cca 50 to zase vypadá, jako by celé světlo bylo ve zkratu. Leda bych vyhodil sviceni cele zadní svítilny a dal tam jen zpátečku a osvětlení RZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adyhas Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Malý dotaz, lze nastavit sklopení zrcátka u řidiče při couvání,stejně jako pravé? Mám sedadlo s pamětí. Docela mě to štve, při couvání pořádně nevidím. Nejdřív musím sklopit ručně levé, pak přepnout na pravé, aby se při couvání naklopilo, pak držet tlačítko na sedadle, aby se nastavilo do původní polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Pokud neparkuješ v Anglii(nebo v jednosměrce) tak tato funkce postrádá smysl. Bohužel tato možnost tam není - zkus to nakódovat jako jednotku 52, třeba to bude něco dělat(tj. v jednotce 42 v kódování v bytu 04 bit 2 a 3 zatrhnout...původní kódování lze vždy vrátit zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) Možná je to OT, ale k čemu vůbec je dobré to sklopení venkovního pravého zrcátka při zpátečce? Couvám do garáže a zcela mi vyhovuje, že vidím, kde couvám. Editováno: 16. leden 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ale on nechce úplné sklopenie zrkadla ku karosérii ...tak som to teda pochopil ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adyhas Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ne, jde mi o naklopení zrcátka, jako je běžná funkce při sedadlech s pamětí, když zařadím zpátečku. Naklopí se pravé zrcátko, aby jsi viděl třeba na obrubník, případně čáru na parkovišti, jelikož nemáš možnost nahlédnout z okna. Můj problém je, že když couvám (zhruba 30-50 m z kopce v noci) na úzké silnici, tak nevidím pořádně na levé straně za auto (ta silnice je sotva pro auto, z jedné strany břížek s plotem a z druhé kanál). Již jsem kvůli tomu pořídil nové žárovky, ale ještě jsem nezkoušel, zda to bude dostatečné. Proto se ptám, zda je to možné, pokud ne, nic se neděje. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Jak jsem psal jedině to zkusit dle toho mého postupu nakódovat a třeba to bude něco dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 dík za osvětu, už jsem pochopil, jedná se tedy o naklopení vlastního zrcátka uvnitř tělesa (krytu) a ne o sklopení celého krytu ke karosérii... to mi to trvalo. Určitě velmi užitečná funkce, SIII to má v základní výbavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Dokidovat se to neda max prekodovat na pravostrane rizeni.. Sklapeni v pripade ze to umoznuje jednotka a zpetne zrcadla nemusi mit elektricke sedacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos08271 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hladam niekoho na dokodovanie F3 MR 2016 v lokalite: SK, Presov a okolie. Najde sa tu niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 iwhy je z KE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 to p2p: O3 to má jinak než O2....proto jsem uvedl můj postup, který dle mého stojí za vyzkoušení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 A jeje... Nejak jsem nezaznamenal ze je to O3... Omlouvam se... Jirko mas pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos08271 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 iwhy je z KE diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Velké poděkování ferdovi za nakódování všech možných věcí (staging, corner, sklopení zrcátka, tlumení led při bilnkru...) z těch méně obvyklých bych zmínil možnost zamčení auta při nastartovaném motoru (kessy) a stlumení vyhřívání sedaček... GOOD JOB SIR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 lze nakodovat green dive na bolero .. auto vyrobene 12/2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.