Červen 30, 20178 r Rozšíření funkce DCC: https://forum.skodahome.cz/topic/139914-aktivace-rozšíření-nastavení-dcc-v-rámci-volby-individual/
Červenec 3, 20178 r Nedá se náhodou nějak dokódovat na volant s maxidotem přepínání funkcí rádia bez dotyku rádia samotného? Myslím tím volby mezi rádiem, médií atd.?
Červenec 4, 20178 r Čo znamená volant s maxidotom? Multifunkčný volant pre ovládanie rádia a telefónu má na prepínanie audio zdroja button úplne vľavo na ľavej ruke. Edit: Sorry, blbosť som napísal. Teraz som si uvedomil, že novšie špecifikácie tam majú button pre hlasové ovládanie.
Červenec 4, 20178 r Přesně. Bohužel jde jenom přepínat podružné věci v autlální nabídce, kde se zrovna nacházím. Tzn. v rádiu stanice, v médiích songy, atd. nicméně nemůžu přes tlačítka volantu přejít do jiných částí rádia bez zmáčknutí pšíslužného tlačítka na rádiu samotném, což do jisté míry odvede pozornostpři řízení.
Červenec 4, 20178 r Moc mě nenapadá lepší téma, tak to zkusím tady (kdyžtak mě prosím hoďte jinam) - je možné 12V zásuvku v kufru překódovat tak, aby byla pod proudem jenom se zapnutým zapalováním, nebo je to zadrátované natvrdo a připojení zadní kamery musím vyřešit jinak? (nechci, aby jela pořád)
Červenec 4, 20178 r zasuvka se kodovat neda, musi se prepojit v pojistkach, nekde tu myslim i ferda psal, na jake pozice prepojit
Červenec 15, 20178 r Zdravim vsechny chtel bych poprosit o radu, Mam Vozidlo: Skoda Octavia Rok: 2014 Body type: Estate Motor: CLHA 77 kW (105 HP) 1.6 l koduju vse pres obdeleven. vse mam nakodovano. Nedari se me me nakodovat Sensitivity hill start assistantWe can modify the way the wizard acts hill start adapting to our needs or habits.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope4 - Activate one of the three options:- Normal (default)- Advance- Time delayTilt hill start assistantWith this modification we can change when we want to be activated depending on the steepness of the slope.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope, slope limit4 - Change the value you want.A higher value more inclination required for activationDefault 3% vse navolim ale nefunguje. Poradi nekdo?
Červenec 20, 20178 r Zdravím a prosím o radu. Mám nastaveno vypnutí DRLS u blinkru. Když jej ale pustím tak mi auto zahlásí: Zkontrolujte denní jízdní světlo vlevo a naopak. Je potřeba ještě někde něco přenastavit? Děkuji
Červenec 20, 20178 r Já jsem si to nastavil podle parametrů z fóra a funguje mi to bezvadně. Jak pohasnutí, tak i blikání.
Červenec 21, 20178 r jendass - a jak jsi to nastavil? a co tento postup: tlumení DRL u LEDek při blinkrech (16)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize" (16)-Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize" tlumení DRL ale normálního halogenu při blinkrech Jednotka 09, login 31347 a potom v adaptacích zmenit hodnoty: (16)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion G 4,Blinken links aktiv (beide Phasen) (17)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion H 4,not active (18)-Leuchte4TFL LB4-Dimmwert GH 4,25 (19)-Leuchte4TFL LB4-Dimming Direction GH 4,minimize (16)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion G 5,Blinken rechts aktiv (beide Phasen) (17)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion H 5,not active (18)-Leuchte5 TFL RB32-Dimmwert GH 5,25 (19)-Leuchte5 TFL RB32-Dimming Direction GH 5,minimize Upraveno Červenec 21, 20178 r od wsharan
Červenec 21, 20178 r předpokládám, že u Leuchte3SL VRB21 jsou názvy G3 a ne G2 atd. Měl jsem nastavenou hodnotu 0 u Dimmwert, nicméně při hodnotě 35 to ani nepohasne...
Červenec 21, 20178 r tak to nevím,dělal jsem to podle tohoto kamarádovi a funguje mu to jinak jsem to opravil,měl jsi pravdu,jen jsem si toho nevšilm Upraveno Červenec 21, 20178 r od wsharan
Červenec 21, 20178 r Já mám halogeny, ale jak píše "wsharan", záleží, jaké světla máš Ty, jendass, a jestli FL nebo před FL model... a taky, jestli používáš VCDS nebo VCP - některé ty názvy jsou malinko jinačí. U mě byla hodnota DRL u zapnutých halogenů na 27...pohasíná to po hodnotu 21 a od 20 níže to zhasíná úplně, tzn. bliká... Upraveno Červenec 21, 20178 r od Zdenek Pastorek edit
Červenec 21, 20178 r Tak teď jsem zjistil, že to na těch 35 přece jen pohasne a chybu to neháže, takže ještě zkusím jiné hodnoty.
Červenec 22, 20178 r V 15. 7. 2017 na 17:13, vlkodlak napsal: Na mém FL jsem nastavil, jak píšeš a funguje. Sensitivity hill start assistantWe can modify the way the wizard acts hill start adapting to our needs or habits.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope4 - Activate one of the three options:- Normal (default) = výchozí hodnota- Advance = u mě se nedá nastavit, chybí mi jiní asistenti- Time delay = nastavil jsem a paráda. Nebylo potřeba nastavovat nic jiného @vlkodlak Upraveno Červenec 22, 20178 r od Zdenek Pastorek Edit
Červenec 22, 20178 r Poradí prosím někdo, jak nastavit dotření stěračů na FL? Návod na před FL nefunguje. Díky.
Červenec 23, 20178 r predpokladám že po zapnutí ostrekovačov a dokončení klasického ciklu stieračov je to dodatočné zotrenie okna o pár ďalších sekundách. Zdenek a vieš sem hodiť návod podla ktorého si to skúšal na pred FL? Upraveno Červenec 23, 20178 r od Sinister
Červenec 23, 20178 r Myslim, ze se to musi povolit i pres radio po nakodovaniOdesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk
Červenec 23, 20178 r Tak som to dnes skúšal zapnúť aj na svojej O3 pred FL a nešlapalo to ani mne robil som to síce podla návodu na F3 ale predpokladám že by to mohlo byť to isté. Module 09 Adaption 10 Rear Window Wiper Traenenwischen Heck - zmeniť na active Windshield wiper - Traenenwischen Front Status - zmeniť na active Síce to zmenilo ale nefungovalo a pozeral som aj v infotaimente či tam nebude možnosť to ovládať a nebolo nič..
Červenec 23, 20178 r Ano, na rádiu bohužel tato funkce není. Mám Bolero. Zkoušel jsem i změnit počet bliknutí u komfortního blikání, ale taky nic...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.