Anorex Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Nezdá se Vám, že to trochu přeháníte? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Rozšíření funkce DCC: https://forum.skodahome.cz/topic/139914-aktivace-rozšíření-nastavení-dcc-v-rámci-volby-individual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Nedá se náhodou nějak dokódovat na volant s maxidotem přepínání funkcí rádia bez dotyku rádia samotného? Myslím tím volby mezi rádiem, médií atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Čo znamená volant s maxidotom? Multifunkčný volant pre ovládanie rádia a telefónu má na prepínanie audio zdroja button úplne vľavo na ľavej ruke. Edit: Sorry, blbosť som napísal. Teraz som si uvedomil, že novšie špecifikácie tam majú button pre hlasové ovládanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Přesně. Bohužel jde jenom přepínat podružné věci v autlální nabídce, kde se zrovna nacházím. Tzn. v rádiu stanice, v médiích songy, atd. nicméně nemůžu přes tlačítka volantu přejít do jiných částí rádia bez zmáčknutí pšíslužného tlačítka na rádiu samotném, což do jisté míry odvede pozornostpři řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Ten obrázek je sice mizerný, ale myslel jsem v podstatě toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Moc mě nenapadá lepší téma, tak to zkusím tady (kdyžtak mě prosím hoďte jinam) - je možné 12V zásuvku v kufru překódovat tak, aby byla pod proudem jenom se zapnutým zapalováním, nebo je to zadrátované natvrdo a připojení zadní kamery musím vyřešit jinak? (nechci, aby jela pořád) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 zasuvka se kodovat neda, musi se prepojit v pojistkach, nekde tu myslim i ferda psal, na jake pozice prepojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkodlak Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Zdravim vsechny chtel bych poprosit o radu, Mam Vozidlo: Skoda Octavia Rok: 2014 Body type: Estate Motor: CLHA 77 kW (105 HP) 1.6 l koduju vse pres obdeleven. vse mam nakodovano. Nedari se me me nakodovat Sensitivity hill start assistantWe can modify the way the wizard acts hill start adapting to our needs or habits.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope4 - Activate one of the three options:- Normal (default)- Advance- Time delayTilt hill start assistantWith this modification we can change when we want to be activated depending on the steepness of the slope.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope, slope limit4 - Change the value you want.A higher value more inclination required for activationDefault 3% vse navolim ale nefunguje. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendass Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Zdravím a prosím o radu. Mám nastaveno vypnutí DRLS u blinkru. Když jej ale pustím tak mi auto zahlásí: Zkontrolujte denní jízdní světlo vlevo a naopak. Je potřeba ještě někde něco přenastavit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Já jsem si to nastavil podle parametrů z fóra a funguje mi to bezvadně. Jak pohasnutí, tak i blikání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendass Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 mohu poprosit o link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 (editace) jendass - a jak jsi to nastavil? a co tento postup: tlumení DRL u LEDek při blinkrech (16)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize" (16)-Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize" tlumení DRL ale normálního halogenu při blinkrech Jednotka 09, login 31347 a potom v adaptacích zmenit hodnoty: (16)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion G 4,Blinken links aktiv (beide Phasen) (17)-Leuchte4TFL LB4-Lichtfunktion H 4,not active (18)-Leuchte4TFL LB4-Dimmwert GH 4,25 (19)-Leuchte4TFL LB4-Dimming Direction GH 4,minimize (16)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion G 5,Blinken rechts aktiv (beide Phasen) (17)-Leuchte5 TFL RB32-Lichtfunktion H 5,not active (18)-Leuchte5 TFL RB32-Dimmwert GH 5,25 (19)-Leuchte5 TFL RB32-Dimming Direction GH 5,minimize Editováno: 21. Červenec 2017, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendass Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 předpokládám, že u Leuchte3SL VRB21 jsou názvy G3 a ne G2 atd. Měl jsem nastavenou hodnotu 0 u Dimmwert, nicméně při hodnotě 35 to ani nepohasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 (editace) tak to nevím,dělal jsem to podle tohoto kamarádovi a funguje mu to jinak jsem to opravil,měl jsi pravdu,jen jsem si toho nevšilm Editováno: 21. Červenec 2017, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 (editace) Já mám halogeny, ale jak píše "wsharan", záleží, jaké světla máš Ty, jendass, a jestli FL nebo před FL model... a taky, jestli používáš VCDS nebo VCP - některé ty názvy jsou malinko jinačí. U mě byla hodnota DRL u zapnutých halogenů na 27...pohasíná to po hodnotu 21 a od 20 níže to zhasíná úplně, tzn. bliká... Editováno: 21. Červenec 2017, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendass Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Tak teď jsem zjistil, že to na těch 35 přece jen pohasne a chybu to neháže, takže ještě zkusím jiné hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Tak pak jsem schválně dej poznatky, co zjistíš u jiných hodnot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Bude to, jak jsem psal. Osobně vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 (editace) V 15. 7. 2017 na 17:13, vlkodlak napsal: Na mém FL jsem nastavil, jak píšeš a funguje. Sensitivity hill start assistantWe can modify the way the wizard acts hill start adapting to our needs or habits.1 - Module 03 - Electronic brake. Code (40168/20103)2 - Adaptation3 - Select - Start Assist slope4 - Activate one of the three options:- Normal (default) = výchozí hodnota- Advance = u mě se nedá nastavit, chybí mi jiní asistenti- Time delay = nastavil jsem a paráda. Nebylo potřeba nastavovat nic jiného @vlkodlak Editováno: 22. Červenec 2017, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Poradí prosím někdo, jak nastavit dotření stěračů na FL? Návod na před FL nefunguje. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 (editace) predpokladám že po zapnutí ostrekovačov a dokončení klasického ciklu stieračov je to dodatočné zotrenie okna o pár ďalších sekundách. Zdenek a vieš sem hodiť návod podla ktorého si to skúšal na pred FL? Editováno: 23. Červenec 2017, autor: Sinister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Myslim, ze se to musi povolit i pres radio po nakodovaniOdesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Tak som to dnes skúšal zapnúť aj na svojej O3 pred FL a nešlapalo to ani mne robil som to síce podla návodu na F3 ale predpokladám že by to mohlo byť to isté. Module 09 Adaption 10 Rear Window Wiper Traenenwischen Heck - zmeniť na active Windshield wiper - Traenenwischen Front Status - zmeniť na active Síce to zmenilo ale nefungovalo a pozeral som aj v infotaimente či tam nebude možnosť to ovládať a nebolo nič.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Ano, na rádiu bohužel tato funkce není. Mám Bolero. Zkoušel jsem i změnit počet bliknutí u komfortního blikání, ale taky nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.