bereda2020 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Zdravím, dá se na fabii nějak seřídit záběr spojky? Auto má najeto cca 100 tis. převážně město a teď v průběhu 14dní mi začla zabírat až úplně u podlahy. Přece kdyby byla sjetá, tak zabírá až úplně nahoře ne? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Ovládání spojky je hydraulické. Brzdová kapalina je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 16. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Ano, brzdovky je tam dost, měněná naposled před rokem, takže ani zavzdušněná by být neměla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Ahoj určitě bych nejdřív zkusil odvzdušnit pak uvidíš. Je možné že i odchází spojkový váleček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Tak odvzdušněno, brzdovka byla úplně černá, nejspíše se nikdy neměnila. Ale nevyběhly ven žádné bublinky a nepomohlo to. Odvzdušňoval jsem klasicky jako brzdu. Sešlápnout-povolit-utáhnout-pustit -> to jsem musel spojkový pedál vytáhnout ručně, zůstal přilepen na podlaze, poté již OK. Napadá mi jedině vyměnit válečky, ale jak poznam, že jsou vadný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Odvzdušnění jsi udělal OK. Jaké válečky myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Na pedálu nebo na převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Když se to stalo takhle z ničeho nic, tak se bojím, že bude špatně něco "uvnitř". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Jako uvnitř něco v převodovce? Dá se to nějak zjistit? Třeba podle objemu vyteklé brzdovky z odvzdušňováku? Jestli je to válec nebo něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Ne, jako ve spojce - přítlačák, lamela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Zdar,mě spojka zabírá zase hodně nahoře.Mám najeto 180000km.Chci se zeptat,zda se to nechá nějak doštelovat,aby brala níže.Dík Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Bohužel nedá a pokud, už zabírá hodně nahoře tak tě čeká výměna. Zkus třeba v kopci při rozjezdu rychlej pustit spojku. Pokud ti auto neskočí a plynule se rozjedeš,tak plánuj výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Ta spojka funguje normálně,jen když sednu do jiného auta tak je to jiné.Ta moje prostě zabírá výš.Mám 1.4 16v 55kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Jen otázka,když budu měnit,tak od jakého výrobce a za kolik.Dík Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.