motorpower Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Ty už máš facelift Yetiho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Presný dátum výroby sa mi nepodarilo zistiť. Ale je to ešte predface s gulatými svetlami. Prvá reg. je 10mesiac 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Pak nevidím problém v nakódování světel jak potřebuješ. Mě to kódoval Jirka alias Ferda již před x lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Ale ne VCDS kem, v Praze nakóduji, ale až mezi svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Tak to je možný, co použil Jirka si už nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 No ja mám len VCDS a do Prahy to mám trochu od ruky. Nevadí dá sa bez toho žiť ale vďaka za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Neblbni, určitě bude nějaký kodista i u tebe. Nevím od kama si, ale tady na foru by ti mohl někdo dát kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spike-cz Vloženo 4. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2024 Kodisti nejsou. Jsem ze Strakonic a koukám jsem prošvihnul možnost požádat Ferdu o pomoc, protože už sem asi nechodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.