Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, vím že těch tématů tady několik ale už jsou několik let starý a moje otázka je položená jinak.

Mám ve fabii symphony s CD a hledám něco takovéhoto

4707 B2 248425

Jednoduchý kabel ven a připojení do telefonu (používám aplikaci spotify takže nepotřebuju mít usb ani čtečku pam. karet).

Neví někdo o něčem co je jednoduché na instalaci a funguje?

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)
V 3. 9. 2016 at 0:58, Lukecko napsal:

Tak jsem koupil, zapojil a funguje. :)

opravdu? hodně o tom přemýšlím, vypadá to luxusně, kde jsi to ukostřil?

Editováno: , autor: vojtano
Vloženo
23 hours ago, vojtano said:

opravdu? hodně o tom přemýšlím, vypadá to luxusně, kde jsi to ukostřil?

Na rádio. Vzadu je takový šroub s gumovou koncovkou, koncovku jsem sundal, nasadil zemnící kabel a krytku zase vrátil zpět.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

sháním to samé, tj AUX in pro Symphony, aby si rádio myslelo, že komunikuje s CD chargerem.

odkaz už nefunguje, je to toto? https://www.autokom-audio.cz/Adapter-AUX-IN-pro-vstup-menice-CD-8-pinu-CD-d1700.htm?tab=description

nemáte někdo foto ? kam dát tu malou krabičku?

toto by asi nestačilo, rádio se po čase vypne, že? http://www.fancarhifi.cz/Becker-Blaupunkt-VDO-d1532.htm

někde jsem četl že potřebuju vědět, jestli je moje rádio vybavené funkcí ovládání cd měniče, co se tím myslí? některá rádia neuměla ovládat cd charger?

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...