Přejít na obsah

Auto kaput

Bemo

Co s tym?  

69 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Chybí mi v možnostech: mám podpálit autoservis, v kterém opravují mé auto :palec2:lol

Jinak ti též nezávidím. Já ve své feldě taky už měnil svazek, ale z jiného důvodu - vyhořel. Předchozí majitel odpojil pevnou HF a nechal volné konektory a jednou při úklidu se začalo kouřit za rádiem. Když jsem tam šáhl rukou, tak se v momentě začalo kouřit od pojistkovky. Pak jsem našel ohořelý místo na autorádiu - přechodový odpor stačil spálit kabely a pojistka to v pohodě vydržela. Trvalo jim měsíc, než to opravili. :076

Ale teď mi slouží do roztrhání :palec2::palec2::palec2: , tak snad bude i tobě auto dobře sloužit -_--_--_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som volal do servisu a ti chytraci nemaju vobec potuchu co to moze byt.Tvrdia ,ze si musia pockat na totozne auto tj. 16v 74kw aby zacali porovnavat----a ako prve skusia RJ :w00t1:

A este po mne chceli kody od imobilizeru :D co sem ja panbuh ,kde ich mam vziat kol103

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

A este po mne chceli kody od imobilizeru :D co sem ja panbuh ,kde ich mam vziat kol103

Je to na takovém plastovém přívěsku co jsi dostal spolu s klíči. Ten rozevřeš, setřeš černou neprůhlednou vrstvu (mincí, nehtem) a objeví se čtyřmístný kód. To je právě kód immobiliséru co po tobě chtěli.

Jinak držím palec :palec2: Průběžně referuj, co a jak nového.

Odkaz ke komentáři

Bemo asi by som si nasiel nejakeho sikovneho elektrikara a skusal to snim prechadzat. Lebo za mesiac Ti povedia v servise ze na nic nedosli a prachy zbytocne vyhodene a strateny cas. A mozno sa Ti to aj samo na chvilu spravi ak sa nieco vysusi a pod. a auto chvilu pojde.Tak nech sa dari.

Odkaz ke komentáři

A este po mne chceli kody od imobilizeru  co sem ja panbuh ,kde ich mam vziat 

bemo, ak to je autorizovany servis a mas origo budiky tak to vedia zistit sami.

Ja som mal podobny problem, ked som chcel menit rj. Sluzba je zadarmo, ale zauctovali si 300sk za cas straveny technikom pri vypisovani ziadosti...

Odkaz ke komentáři

bemo, ak to je autorizovany servis a mas origo budiky tak to vedia zistit sami.

Ja som mal podobny problem, ked som chcel menit rj. Sluzba je zadarmo, ale zauctovali si 300sk za cas straveny technikom pri vypisovani ziadosti...

Nemozem nic potvrdit,auto je z autobazaru,ale predpokladam ,ze su tam original budiky...Mna len prekvapilo,ze autorizovany servis nevie zavolat do MB a pozistovat potrebne skutocnosti o danom aute...nechapem to

Odkaz ke komentáři

Bemo asi by som si nasiel nejakeho sikovneho elektrikara a skusal to snim prechadzat. Lebo za mesiac Ti povedia v servise ze na nic nedosli a prachy zbytocne vyhodene a strateny cas. A mozno sa Ti to aj samo na chvilu spravi ak sa nieco vysusi a pod. a auto chvilu pojde.Tak nech sa dari.

NJ to sa lahko povie,ja som uz pobehal dost servisov a nechal tam strasne vela penazi...Uz je pre mna tazke doverovat akemukolvek servisu... :(

Odkaz ke komentáři

to Bemo: som sa ti na to pytal, a podla toho co si popisal to bude 95% ten kablovy zvazok, jak tu pisali aj chalani. Zober to prec z toho auto parku, ziadnu riadiacu si nedaj menit, je to chujovina.

Oni potrebuju to druhe auto zrejme aby vymienali medzi nimi diely a skusali, ze co to je :blbec:

Odkaz ke komentáři

to Bemo: som sa ti na to pytal, a podla toho co si popisal to bude 95% ten kablovy zvazok, jak tu pisali aj chalani. Zober to prec z toho auto parku, ziadnu riadiacu si nedaj menit, je to chujovina.

Oni potrebuju to druhe auto zrejme aby vymienali medzi nimi diely a skusali, ze co to je :blbec:

Dik chlapi za rady,mne tu inducku-v popise faktury menili uz davnejsie a stalo ma to 5500sk,je to tam fungl nove a auto aj tak startovalo velmi zle.Suhlasim s tym co hovoris,ze cakaju na auto ,aby mohli vzajomne preskusavat diely...sami mi to potvrdili...Co sa tyka toho kabloveho zvazku,uz mi ho raz obnazovali,pretoze si mysleli ,ze to je prvotna pricina zavady...asi mi ho pri tom poskodili a auto robi tieto problemy.Ja by som to auto aj vzal,ale potrebujem poradit,kde mi to dokladne a hlavne 100% budu vediet prekontrolovat a potvrdit zavadu.Na sarlatanov uz nemam chut.Uz som moc nabehal a ziaden ucinok to neprinieslo..

Odkaz ke komentáři

Bemo ja by som skusil zohnat novy zvazok, bud kupit origo, alebo si nechaj urobit. Neviem ci ked kupis z vrakaca ci dokazes zistit v akom je stave. Alebo skus tuna bazar... Niekto ti ho uz hadam upletie ;)

No a potom ho nechas vymenit. Ak veris skoda servisu a neni ti luto nejakych 700sk bez dph za servisnu hodinu, tak si to nechaj urobit tam. Ale osobne by som sa radsej popytal tuna chalanov na fore. Napr. profor je blizko BA a velmo sikovny -_- . Prehodite, spravite diagnostiku a budes mudrejsi...

A tu indukcnu si mal vratit. Naco ti to menili, ked to prd pomohlo...

A este k tomu cakaniu na podobne auto: no diki moc keby som tam dosiel na vymenu oleja a oni mi prehrabu celu elektriku. Fakt super, co robia v tom servise. "Sak nam tu to auto nechajte, prvy volny mechanik sa mu bude venovat. Tak za tyzden sa vam ozveme... " :fakac:

Odkaz ke komentáři

Bemo ja by som skusil zohnat novy zvazok, bud kupit origo, alebo si nechaj urobit. Neviem ci ked kupis z vrakaca ci dokazes zistit v akom je stave. Alebo skus tuna bazar... Niekto ti ho uz hadam upletie ;)

No a potom ho nechas vymenit. Ak veris skoda servisu a neni ti luto nejakych 700sk bez dph za servisnu hodinu, tak si to nechaj urobit tam. Ale osobne by som sa radsej popytal tuna chalanov na fore. Napr. profor je blizko BA a velmo sikovny -_- . Prehodite, spravite diagnostiku a budes mudrejsi...

A tu indukcnu si mal vratit. Naco ti to menili, ked to prd pomohlo...

A este k tomu cakaniu na podobne auto: no diki moc keby som tam dosiel na vymenu oleja a oni mi prehrabu celu elektriku. Fakt super, co robia v tom servise. "Sak nam tu to auto nechajte, prvy volny mechanik sa mu bude venovat. Tak za tyzden sa vam ozveme... " :fakac:

-_--_- ..oooooooooooo dakujem -_--_-

Odkaz ke komentáři

Tak to ich sklamem,ja som kupoval auto v autobazar , kde mi nic take nedali :D

A budem pribezne informovat, i ked si myslim ,ze to bude este hooodne dlho trvat

Už druhým rokem tady pravidelně čtu Tvoje problémy s autem. Sice Ti teď nepomůžu radou, ale řekl bych, že ty závady byly hlavním důvodem, proč se tenhle "kus" objevil v autobazaru. Taky si už dlouho myslím, že to auto mělo v reálu určitě najeto daleko víc, než těch deklarovaných cca 54t km na tachometru :-(

Odkaz ke komentáři

Takze dnes sa mi ozvali a dopadlo to nasledovne:

Bolo to asi cidlo tlaku nasavania - dohodli sme sa na zalohe 6000sk ,mam 2 tyzdne jazdit ,pokial by to bola ona zavada,tak by som doplatil zvysnu cast,pokial by to nebola ona,vratia mi peniaze a pokracuje sa v opravach...

Odkaz ke komentáři

Tak dlho som sa netesil,dnes cestou na desiatu :smich: sa mi opat rozsvietila kontrolka el.mot. Tak som si to namieril rovno do servisu a s vyrazom masoveho vraha som mu to oznamil.Hned mi auto napojil na VAG a konstatoval ,ze je to cidlo teploty.Na moju otazku kolko to bude stat tentokrat reagoval ,ze zavadu vymazu,a mam jazdit dalej,ci sa to opat ukaze.Tak som to uz nevydrzal a ..... A mam sa zajtra opat zastavit ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...