kitt21 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Riesil niekto podobny problem, ked rezonuje kryt motora? nejake napady co s tym? kedze to musi byt znovuodnimatelne a tepelne odolne...pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 zdravím, přesně před týdnem mi došla trpělivost s klapajícím ozdobným krytem na airboxu a prostě jsem ho sundal. Je jenom naklapnutý na zobáčkách. Původně jsem myslel, že to nějak utěsním nebo dám gumu, ale ten kryt je fakt jen ozdoba a když tam není tak to ničemu nevadí. A je klid :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Já pod něj strčil kus molitanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 A co jej tak přilepit silikonem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Také jsem tam kdysi měl pod tím nacpaný kus molitanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Obvykle tyhle celoplošný kryty drží nastrčený pomocí děr s vloženým kouskem gumový hadičky na někam pevně našroubovaný čepy zakončený kuličkou - prostě princip jako u patentky na hadrech. Samozřejmě že ta guma nemá nekonečnou životnost a časem se vyžvejká a někdy dokonce úplně vypadne = kryt pak na místě hrká a jde sundat bez nutnosti "překonat odpor". Doporučuju ten dekl sundat, prohlídnout místa kde má držet na motoru a z nějaký příhodný gumový hadice vytvořit nový vložky do těch upevňovacích děr - molitan nic nevydrží a sežvejká se, navíc může chytnout, pokud se bude někde dotýkat horký části motoru nebo na ni spadne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 28. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Vdaka za tipy a postrehy, bolo to tymi ako ekkar hovoril... otvormi...takze vyriesene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 měl jsem tam taky nejdřív molitan, vymačkal se, tož jsem to nalepil (už hodně dávno) mamut glue a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.