Listopad 3, 20186 r Stalo se mi to tak že jsem se chtěl podívat v jakém stavu jsou stěrače a ty se potkaly s kapotou. Až pak jsem si přečetl příručku a dozvěděl se o servisní poloze.
Listopad 4, 20186 r tiež som kedysi mal stierače v servisnej polohe a napriek otvorenej kapote sa po pohnutí sami vrátili na pôvodné miesto a skopili o kapotu
Listopad 27, 20186 r Nemáte nějaký osvědčený tip na lakovnu v okolí Kladna, Berouna nebo prostě Praha Východ? Při vystupování se nejmenované osobě ? povedlo otevřít dveře vší silou přimo do skvěle umístěného žulového patníku s ostrým rohem. Takže uprostřed dvěři je malé otlačení a odloupnutý lak. Otlak je cca 50*50mm, a ten trefený střed kde je odloupnutý lak má tak 3*4mm. Myslím že to tužkou neopravím, možná že by to chtělo i klempíře? Ono to není nijak hrozné, a ne druhém autě bych to vůbec neřešil, ale u novýho RS mě to celkem štve, navíc nechci aby to začalo reznout. Případně nějaké rady a tipy? Díky
Listopad 27, 20186 r Muzu doporucit typka na vypichu, mne opravoval kufr kterej mi vzal nejakej koko* klicema. Cena, kvalita i rychlost prace na 1* Napis mi SZ, pokud budes chtit kontakt.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.