Davelsky Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Zdravím, nemáte někdo náhodou zkušenost s vibracema na Superbu I, 2.5TDI L&K, kdy kola jsou vyvážená, ramena všechny přední nová, pneu vepředu jsem taky dal nové a byť se vibrace zlepšili oproti stavu před tím, stále jsou. Od 100vky menší, kolem 120 už škube volant a vibruje. Žádné jiné problémy nepozoruji. Pocitově jako když to jde více zleva vpředu, ale těžkou soudit. Na heveru jsem neobjevil nic.. Pokud někdo zažil, prosím o info, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Ahoj. Zkušenosti s tohle motorizací nemám ale jako první bych zajel na geometrii ať ti jí někdo pořádně seřídí. Jinak bych zkusil hodit auto na hever hodil tam 6ku a roztočil kola jestli to třeba není chyba např. aerodynamiky nebo zadní nápravy. Ale tou geometrii bych začal jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Jaký tam máš kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Vibrace "od nějaké rychlosti" mohou dělaj jedině špatně vyvážená kola. Zkusit jiný pneuservis, jiná kola .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 A když ne kola, na které také sázím, tak shodit kotouče a porádně očistit plochu mezi kotoučem a nábojem Mohly by to dělat také špatné kineťáky nebo křivá poloosa. Takové vibrace se ale projevují většinou již při menší rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 (editace) Měřil ti tvůj autoservis házivost kotoučů? Házivost náboje? V malé rychlosti to mohou pobrat silentbloky, ale pak se to může naplno projevit. Editováno: 26. Srpen 2016, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Merta Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Mě to na peugeotu dělalo taky. Vzadu, že to kvrdlalo od 110 km. Navštiv nejbližší pneuservis a nech si vyvážit kola a dofouknout pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davelsky Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Diky vsem, po lehkem trapeni nalezeno Deformace vymezovacich krouzku zadnich kol...takze se v podstate nedali vyvazit trivialita..ale potrapila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Co jsou vymezovací kroužky zadních kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso.chapy Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Nemá originál disky, potrebuje vymedzovacie krúžky na dieru disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Jo tak, aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Zdravím pánové mám taky problém s vibracemi superba 2.5tdi automat dělá mi to od 50km a víše když šlápnu na plym a auto se třepe ale jak pustím plyn tak je vše ok. Ramena jsou úplně nové čepy taky geometrie udělaná. Děkují za radu. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: Danofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Jsou pouze 2 varianty-setrvák nebo vnitřní homokineťáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Mám ho v automatu. Jsem to tam dopsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.