tomasdu Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Zdravim, prejavilo sa niekomu intenzivne neprijemne vrzganie niekde od podvozku pri nastupovani na miesto spolujazdca alebo na zadne sedacky? Je to taky utrobny zvuk ako vydava stara lod na mori ked sa kolise vo vlnach...sory, lepsie prirovnanie nemam. Deje sa to bez ohladu na hmotnost cestujuceho(20kg dieta aj 100kg dospely) a vonkajsiu teplotu(v lete aj v zime) pocut to vonku, aj vnutri v aute a bez ohladu na to, ci je zatiahnuta rucna brzda alebo stalceny brzd.pedal-skusane v roznych situaciach. Rovnaky zvuk sa ozyva pri pomalom dvihani auta rucnym zdvihakom...Je to hrozne, ked ku mne niekto nastupuje, znie to ako do Trabantu....takto som si nove auto nepredstavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Taky vržu, na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 před 8 hodinami, tomasdu napsal: Zdravim, prejavilo sa niekomu intenzivne neprijemne vrzganie niekde od podvozku pri nastupovani na miesto spolujazdca alebo na zadne sedacky? Je to taky utrobny zvuk ako vydava stara lod na mori ked sa kolise vo vlnach...sory, lepsie prirovnanie nemam. Deje sa to bez ohladu na hmotnost cestujuceho(20kg dieta aj 100kg dospely) a vonkajsiu teplotu(v lete aj v zime) pocut to vonku, aj vnutri v aute a bez ohladu na to, ci je zatiahnuta rucna brzda alebo stalceny brzd.pedal-skusane v roznych situaciach. Rovnaky zvuk sa ozyva pri pomalom dvihani auta rucnym zdvihakom...Je to hrozne, ked ku mne niekto nastupuje, znie to ako do Trabantu....takto som si nove auto nepredstavoval Nemáš v tu chvíli zataženou ruční brzdu? Vycházím z toho, že se to ozývá při zdvihání auta (kdy ruční brzdu musíš mít zataženou určitě). Tento zvuk právě dělá ruční brzda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Píše, že bez ohledu na zataženou nebo povolenou brzdu nebo stlačený pedál brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 No, on pise, ze bez ohledu na to, zda je zatahnuta rucni brzda nebo stlaceny brzdovy pedal. O nezabrzdenem stavu nepsal ani slovo. Chtelo by to upresnit, at je opravdu jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 A nejde to vrzani teda spis z interieru od sedacek? Kdyz rozhoupes stojici auto zvenci, tak to vrze? Nebo jen kdyz si nekdo seda dozadu? Podle toho bych pak hledal pricinu nekde u tlumicu nebo uvnitr u sedacek. Trebas je jen neco skripnuteho kdesi pod nima. Me auto nevrze, ani kdyz v nem spime ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Mě se ozývá při couvání toto viz Youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany27 Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 V 31. 7. 2016 at 10:11, Pavel_cz napsal: Mě se ozývá při couvání toto viz Youtube Presne tento zvuk som počul pár krat aj ja ... co to je ?? nevie niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Posledných 700-1000km pozorujem aj ja to "piskanie" pri cuvaní, predtým mi to nerobilo. Mám 10700km najazdené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marius Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Asi brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.