boriso11 Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Ahojte... uvazujem o nahodeni folii na S2 sedanik. Mam z vyroby trochu zatmavene skla ale nie je to nieco extra. Tak som chcel dat folie dorobit. Ale ako pozeram tak pozeram dako sa mi to s tymi foliami nepaci. Pride mi to dake divne... ci som divny ja? co si o tom myslite? Riesili ste tiez tuto dilemu alebo ste v tom mali jasno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Mal som jasno, dal som fólie hneď po kúpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 (editace) Taky sem je dal.......... Editováno: 7. Srpen 2016, autor: supr foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 (editace) Ja som dal folie na presne taky kombik ako mas ty...tmava siva metaliza. Uz len kvoli sukromiu, tak hlavne aj kvoli odrazu tepla. Mam Fusion folie s 10rocnou zarukou a odrazia 75% tepla. Je to poznat, tak uvazujem aj o cirych dopredu... Editováno: 10. Srpen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 take jsem hned po koupi hodil folie :-) mam combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Na kombi vypadají folie líp než na sedanu, alespoň mě to tak přijde, ale kdybych dělal u sedana folie, tak i s předníma (max co je povoleno), měl jsem to tak na passatu a vypadalo to fajn :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 Taky mam folie na kombi a je to super, auto vypada o 100% lepe, hlavne kombiky, tem to slusi nejvice. Zaroven je v aute o mnoho lepe a taky chrani plasty a kuzi proti vysisovani od slunicka. Jinak predky nejdou vubec, jelikoz origo predni skla jsou uz bud zeleny/modry. Takze se da jedine dat keramickou cirou folii, ktera brani UV zareni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 4. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2016 No ved to. Mal som OI combi a tam folie zapasovali. Ale tu (sedan) mi to pripada s foliami ako by som mal predne zadne kola s elektronmi a predne plechace... neviem si pomoct. U nas na predne nedaju vobec. ak by sa dali idem hned to toho... skoda. Ale mate pravdu. Na kombi to sedi viac ako na sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Tak ono muzes dat na predky folie jaky chces, ale jak te zastavi organi , tak Ti vemou i rodny list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.