Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, neni to dotaz, ale spis informace pro ostatni ridice.

Nekolikrat se tu uz na foru resilo, ze zavirani okennich skel je hlucnejsi nez u Superba II, ze tam nekteri slysi i lupani, praskani a podobne... Ja mel neco podobneho uz od prevzeti auta, i kdyz ne nijak vyrazne. Predpokladal jsem, ze je to kvuli vyrobe a okna se potrebuji pouze "vyjezdit". Situace se ale nezlepsovala, spise naopak, tak jsem se vydal do servisu, kde mi bez problemu uznali zaruku a provedli vymenu jezdicich list + spravne serizeni. Vysledek je tissi nez okna u predchoziho Superbu II.

Prikladam video pred opravou...

IMG_5798.MOV

Měnili Ti lišty u všech oken? Mě vyměnili spouštěcí mechanismus u LP kvůli hlučnému "lupnutí" při zastavení spouštění okna. Celkově je ale celý mechanismus mnohem hlučnější než u mé bývalé OII. 

Upraveno od KarelM

• Autor

Jenom u prednich dveri, zadni vypadaji v pohode. Pri zastaveni jsem to mel v pohode, me to "lupalo" vzdy v tom jednom miste pri vyjezdu nahoru.

Také mi okno u řidiče začalo při zavírání lupat. Vždy při zastavení.

• 3 měsíce později...
V 11. 8. 2016 at 16:04, Kraso napsal:

Zdravim, neni to dotaz, ale spis informace pro ostatni ridice.

Nekolikrat se tu uz na foru resilo, ze zavirani okennich skel je hlucnejsi nez u Superba II, ze tam nekteri slysi i lupani, praskani a podobne... Ja mel neco podobneho uz od prevzeti auta, i kdyz ne nijak vyrazne. Predpokladal jsem, ze je to kvuli vyrobe a okna se potrebuji pouze "vyjezdit". Situace se ale nezlepsovala, spise naopak, tak jsem se vydal do servisu, kde mi bez problemu uznali zaruku a provedli vymenu jezdicich list + spravne serizeni. Vysledek je tissi nez okna u predchoziho Superbu II.

Prikladam video pred opravou...

IMG_5798.MOV

Také mě nepříjemně překvapila hlučnost stahování oken.  :-(  Toto jsem od auta střední třídy nečekal.
Lupání zatím nepozoruji.

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak pres leto byly okna v pohode, ale se zacatkem zimy mi zacaly drncet pri prejizdeni nerovnosti. Ted jsem s tim byl v servise a pry na to maji primo servisni akci, kdy vymenuji vodici listy za uzsi, protoze ty puvodni maji prave zbytecne velkou sirku a okna v nich muzou "litat". Akce se vztahovala i na muj vuz, i kdyz jsem mel vodici listy menene v srpnu, tzn. ze to musi byt ted pomerne nova zalezitost.

U popisu praci mam uvedeno "64E3099001 VEDENI SKLA", ale netusim, jestli je to primo cislo servisni akce.

Take slysim jakykoli pohyb okenich skel mnohem vice,nez v SII,jak kdyby byl motorek az moc silny.Dojezd nahoru i dolu rana a pohyb hlucny.Auto,je nove,vyrobene listopad 2016.Za jizdy tedy hluk zadny.

Upraveno od PetrKV

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.