Petr Mik Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi neporadili, kde bych mohl v rámci ČR vhodně inzerovat Škodu 105 S, ke které jsem se nedávno dostal, nebo jestli ji hodit do šrotu. Auto už je odhlášeno. Prastrýc ji kupoval jako novou někdy v roce 88, chvilku na ní jezdil a posledních minimálně 20 let je garážovaná. Všechno v ní je původní, neopravované, prakticky nepoužité, auto je samozřejmě pojízdné (zkoušeli jsme cca před rokem), jen nějaká těsnění za tu dobu zetlela a samozřejmě gumy (i když stála na cihlách). Má najeto necelých 14 tisíc km, tak mi je líto ji dávat pryč jenom tak, kdyby se ještě někde mohla předvést Auto je odhlášené. Není ani rezavá....prostě nepoužívané auto. Přikládám pár fotek. Děkuji předem za případnou radu. Petr Mikulka tel.: 739066145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Pokud je odhlášený, tak už snad jen někomu kdo má papíry a nemá auto. Nebo to hoď na V značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Noo,dochovaných a hlavně nepředělaných standartů moc není.Vypadá to,že to není ani schnilé,kdyby se odbahnila a naleštila něco by pak z ní mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 bereš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Neberu,ale uplně vidím jak by z ní šlo udělat hezké auto a hlavně je to standart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 do šrotu jí je určitě škoda, ale škoda také je, že je odhlášená, což cenu podstatně snižuje. Já bych jí zakonzervoval a nechal tak 20 let dozrát, cena pak bude určitě hodně zajímavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Ale musíš mít na těch 20 let dobrou garáž. Jak půdě ven, tak za chvílu je do šrotu. Ale dâvat ju do šmelcu teď je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mik Vloženo 25. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ahoj, díky za názory. Jak jsem se teď dozvěděl, tak jsou jenom značky v depozitu a odhlášený to není. Shnilá právě není vůbec, protože byla vždy pečlivě garážovaná a posledních 20 let minimálně stála v suché garáži na cihlách. Asi ji zkusím vytáhnout, opláchnout a provonět. Přeci jen, je to kus historie. Rok výroby 85. S tím "dozráváním" jsem taky trošku lamentoval, nicméně ji nemám kde uskladnit, protože její současné bydliště bude předěláno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.