racer21 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny. Poraďte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 racer21 napsal: Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny. Poraďte... Myslím si, že to bude úplně v pohodě, ale většinou jsou ty aukce jenom pro podnikatele (fo+živnosťák)..jinak postup jako při koupi z bazaru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer21 Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 No právě, jen aby si člověk nenaběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 My máme doma Favorita z aukce, a když tam tenkrát taťka byl (1994), tak tam byly asi 3 skupiny "mafošů" co už měly auta předem rozdělená...mysleli, že taťka je nějaký nový gang či co, tak se vyptávali, a když zjistili, že chce jen jedno auto soukromě, tak se domluvili a nešli v dražbě proti němu, ale jinak trochu divokej západ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer21 Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 racer21 napsal: A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny To bylo na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.