Publikováno Září 27, 200619 r Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny. Poraďte...
Září 27, 200619 r Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny. Poraďte... Myslím si, že to bude úplně v pohodě, ale většinou jsou ty aukce jenom pro podnikatele (fo+živnosťák)..jinak postup jako při koupi z bazaru..
Září 27, 200619 r My máme doma Favorita z aukce, a když tam tenkrát taťka byl (1994), tak tam byly asi 3 skupiny "mafošů" co už měly auta předem rozdělená...mysleli, že taťka je nějaký nový gang či co, tak se vyptávali, a když zjistili, že chce jen jedno auto soukromě, tak se domluvili a nešli v dražbě proti němu, ale jinak trochu divokej západ...
Září 27, 200619 r Autor A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny
Září 28, 200619 r A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny To bylo na mě?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.