Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny.

Poraďte...

Vloženo
Nevíte jak je to s těma aukcema? Potřebuji nějakou káru a nechce se mi kupovat nová. Nemáte někdo zkušenosti s nákupem na aukci? Našel jsem adresu www.caraukce.cz a mají tam celkem dobré ceny.

Poraďte...

Myslím si, že to bude úplně v pohodě, ale většinou jsou ty aukce jenom pro podnikatele (fo+živnosťák)..jinak postup jako při koupi z bazaru.. B)

Vloženo

My máme doma Favorita z aukce, a když tam tenkrát taťka byl (1994), tak tam byly asi 3 skupiny "mafošů" co už měly auta předem rozdělená...mysleli, že taťka je nějaký nový gang či co, tak se vyptávali, a když zjistili, že chce jen jedno auto soukromě, tak se domluvili a nešli v dražbě proti němu, ale jinak trochu divokej západ...

Vloženo

A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny

Vloženo
A tak to asi o tom je, že je to tak trošku adrenalin... A co stav toho auta, odpovídalo to popisu? Na těch stránkách caraukce.cz jsou technické posudky, tak přemýšlím na kolik se tomu dá věřit. Ale ty fábie maj fakt supr ceny

To bylo na mě?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...