Tomas F Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Na serveru agresori.com se objevil jeden článek na toto téma. Názor si udělejte sami. http://agresori-blog.com/pojisteni-na-pokuty-od-majk-je-pan-dalsi-podvod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Che che, odstrasujici informace. Takze 30kmh.cz jsou take podvodnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 (editace) Těžko říct, text je nemilosrdný. Otázkou je pravdivost, ale když se člověk prokouše blogem, tak narazí i na další kauzy (těžko uvěřit, že autor ještě dýchá) a ty asi úplně z prstu nebudou. Editováno: 3. Říjen 2016, autor: Tomas F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 To není těžko říct, 30 kmh nemá s tímhle nic společného, stejně jako nezaplatím.cz. Kocourkovy prasarny nikdo nezpochybňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Opět, nechci se nikoho zastávat, ale asi bych byl taky nerad, kdyby moje jméno spojoval s nějakým podvodníkem, proto také upozorňuji, že Majk, PojištěníPokut.cz a Kocourek nemá vůbec nic společného s fórem 30kmh.cz a službou nezaplatim.cz, kterou provozuje dlouhodobý uživatel fóra. Neplést si jablka a hrušky. To jen aby někdo nebyl v omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Já myslím, že to nikdo primárně nedělá kvůli podvodům. Jen pokud zájem klientů překročí určitou mez, tak celý systém dle mého musí zkolabovat. Si to zkuste spočítat - Odpinknoutí výzvy k zaplacení (například špatné parkování od magistrátu), tím se to celé posune do správního řízení, no pak dejme tomu jedno odvolání. Ty případy se mezi sebou liší, takže se to nedá dělat vyloženě mechanicky a chce to trochu přemýšlení - kolik se toho dá za den takto odbavit? Navíc Pawlisko uváděl, že jedna pokuta ho potenciálně vyjde na tři stovky - takže teoreticky 100 Kč za vcelku kvalifikovaný úkon (a to nepočítám režii, daně a spol.) - člověk, který se jen trochu vyzná v právu, za takovéhle peníze prostě nepracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Byl by rozdíl, kdyby si je člověk mohl zaplatit až při řešení problému, to by pak za ty peníze nedělali. Takto to je jako pojištění. 5 let platíte a nic se vám nestane, tzn. jenom nafukujete kasičku pojišťovny, která za ty peníze žije. Sám Mike už několikrát řekl, že snad 3-5% řidičů jsou hovada, ostatní jsou občasní průseráři a pak tam jsou i ti "hodní" o kterých ani neví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Myslím, že pro člověka, co to má jako náplň práce, není problém denně odbavit aspoň dvacet, třicet úkonů, v průměru, něco zabere víc času, něco míň... Já mám třeba teď rozjetý 4 řízení a ani o tom pomalu nevím, s úřady je to na dlouho, nikdo obratem nereaguje, využíváme lhůty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 A pritom staci tak malo a nic z toho, co se tady probira, neni nutne vubec resit. Ale nekdo to ma asi jako sport... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Havarijní pojistka je taky jenom pro blbce, kteří bourají. Stačí jenom jezdit jako člověk a není nutné nad tím vůbec ztrácet čas. Úrazovka je taky blbost, protože když se budeme chovat jako lidi, tak se nám nic nestane. Pojištění domácnosti je taky kravina. Když budeme opatrní a zabezpečíme ji, pak se nám taky nic nemůže stát. Na dovolenou se také nepojišťujeme, protože stačí tak málo a jenom na sebe dbát. Zrušil bych i povinné ručení. Když budeme slušní, obezřetní a opatrní, nikdy ji potřebovat nebudeme. Kdo bourá, kdo je nemocný, komu vyhořel dům/byt, kdo se zranil při sportu, apod... to všichni jsou volové, prasata a idioti. Asi tak, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Sorry, ale umyslne parkovani na zakazu a pojistovani se na takovy typ "pruseru" a pojisteni ktere jsi vyjmenoval, je tak trochu rozdil. Z toho remiza nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Takže když někomu nabourám auto, tak jsem v pohodě, když ale zaparkuji tam, kde nikoho neomezím ani neohrozím, tak jsem úmyslný zločinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 To je taková nádherná ukázka demagogie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Já už na toto téma raději nebudu ani reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 pojisteninapokuty.cz je stejny shit jako drivejsi zalozeny f. Staci jen ta "virtualni adresa" v Brne kde je asi 900 registrovanych firem Název: Česká vzájemná pojišťovna motoristů, družstvo IČO: 04478606 Právní forma: Družstvo Adresa: Příkop 843/4, Zábrdovice (Brno-střed), 602 00 Brno Datum vzniku: 13. říjen 2015 Počet zaměstnanců: Neuvedeno http://rejstrik-firem.kurzy.cz/04478606/ceska-vzajemna-pojistovna-motoristu-druzstvo/statisticky-urad/ struktura napojenych pochybnych s.r.o kde se to same opakuje v Praze: http://obchodni-rejstrik.podnikani.cz/04478606/ceska-vzajemna-pojistovna-motoristu-druzstvo/ odeslanim platby se dle obchodnich podminek stavate celny drzustva (klasicke "letadlo" a ojebou tim, ze nemaji licenci na advokatni sluzby), davate polnou moc k zastupovani koncipientum, bejvalym policajtum, vyhozenym urednikum z magistratu?, kde vas ani nemusi zastupovat advokat, ale jen "pravnik", ktery - alespon pan Kocourek z videi je jiz provareny jinejma zkrachovalejma produktama stejneho typu.. obrazek si udelejte sami: Je tedy vhodné mít vždy rozdíl mezi advokátem a právníkem na zřeteli a nenechat se napálit od nepojištěného samozvaného právního „odborníka“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Tak mi dnes přišla do datovky výzva. Špatný parkování, chtějí 3 stovky. Poslal jsem to na nezaplatim.cz a uvidím, jak se k tomu postaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 A kde jsi špatně parkoval (jestli se mohu zeptat)? To přišlo od magistrátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 JJ magistrát. Jinak auto nestálo 5m od značky. Neblokovalo řidiče na jednosměrce kde stálo, protože doprava jet nemohou a ani řidiče z křižující cesty, protože do ulice, kde auto stálo je zákaz vjezdu, protože to je jednosměrka. Tady stojí auta úplně všude, prostě kde zaparkuješ, ale pořád tak, že nikdo nikoho neomezuje ani neblokuje, prostě klasické parkování. Jen tu je městapo, které plní bodíky. Ve výzvě je čas 2:30... tak nevím, podle mě normální člověk nelítá s baterkou a lístečky po autech... Mimochodem, stál jsem asi 2m od místa, kde mi nějaký pošuk odřel auto. Asi špatný místo..... Mám takový pocit, že za chvíli přijde i další dopis do datovky... Spíše jsem zvědav, co na to nezaplatim.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 To je přesně případ klasické buzerace. Až tam dají zónu, tak to bude v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 ... Jinak auto nestálo 5m od značky. ... Od jake znacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 (editace) 300? a nebylo to náhodou u přechodu? Jinak celkem slušná cena, já bych v tom buzeraci vyloženě neviděl. Editováno: 13. Říjen 2016, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Asi tak... ono staci neparkovat jako prase.... a ma to clovek bez pokut. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Prodejte všichni auta radši, ať se tady z toho tragédie nezhroutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 motosman - asi tak, až tady dají modrou zónu, tak bude parkování i tam, kde se běžně stojí Wittmann - nejbližší přechod je 200m - buzerace za 3 kila to není, to je pravda, ale jde o princip, že to auto tam ničemu nevadí, jen si nějaký pešek řekl, že to tam dávat prostě bude Tragedie_v_JZD - neskutečná prasárna, chechtám se z toho, až chrochtám lukas.urbanek3 - to je v pohodě, asi je taky měšťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Tak se schválně pochlub, za co to teda bylo - na bloku je konkretní paragraf, za který jsi to dostal - není to jen tak z plezíru MPíka. Nebo snad to není náhoda, že to tu nepíšeš, protože by se ukázalo, že vlastně ten , kdo tady buzeruje (MPíky) jsi ty? a k těm prasárnám - ja fakt nevím, jak musí člověk parkovat, aby dostal od MPíka lístek za tři kila. Nejsem svatoušek, parkuju tam, kde se dá (jsem Pražák, takže invence při vymýšlení toho, kde a jak zaparkovat, je třeba). a buzerační lístek (čili, jak se tu snažíš namluvit, "bez důvod") jsem teda nedostal ani jeden ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.