PTiCA Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Narazili jste na špatný překlad nebo překlep? Dejte nám o tom vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Překlep při platbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 2. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 fixnuto, diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Editováno 16 hodinami před na stafa Trochu hapruje slovosled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 muzes mi hodit link kde to uvidim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 napr. : Vloženo 1 hodinou před pri každom príspevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Po využití všech reakcí se zobrazuje tato chybová hláška: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 16. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 V nastavení profilu je chybička - viz obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Taky bych ještě přidal pár drobností. 1. Chybějící velké písmeno a zvláštní formulace názvu sekce nastavení 2. Chybějící překlad ve výzvě na nedokončený profil 3. Zvláštní formulace informace o stavu propojeného účtu 4. Nekonzistentní použití velkého písmena při výběru vytvoření obsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Nějak jsem to teď začal víc sledovat a narazil jsem na další. 1. Nekonzistentní velké písmeno u sekce "Nové Obrázky" 2. Místo "Statistiky člena" by tam víc sedělo množné číslo 3. Chybějící velké písmeno u sekce "kdo je online" 4. Při ukončování editoru s neuloženými změnami se zobrazí tato zpráva: Kromě pravopisné chyby je zvláštně formulovaná otázka o ukončení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Při prohlížení fóra na mobilu jsem narazil na jednu chybičku. Před zkratkou názvu měsíce je navíc " (asi jen u prosince). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 10. Únor 2023 Sdílet Vloženo 10. Únor 2023 Informace o změně názvu tématu ukazuje jen znaky proměnných hodnot místo skutečných údajů. Pokud to mělo být v jiném tématu, omlouvám se. Připadá mi to ale jako problém s lokalizací. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 @PTiCA obdržel jsem pár připomínek k tomuhle. Je fakt, že to bije do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 27. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Upraveno. Diky za upozorneni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 A já mám zase tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QenTox Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ak sem patria aj nepreložené veci z angličtiny. Mimochodom, na akom engine, toto fórum beží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.