begbie Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Zdravím, dnes se mi začala nezamykat levá půlka auta, tj. levý přední a levý zadní dveře. Pravá strana se normálne zamkne i odemkne. Levá zůstane odemknutá a když tam vlezu začne houkat alarm. Mám bezklíčkový kliky u řidiče a spolujezdce a obě fungují. Prostě na levý straně ty zámky nejdou. Netušíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 ovládání oken u těch dotčených dveří funguje? Co zpětné zrcátko dveří řidiče? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
begbie Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Nefunguje ovládání žádného okna z místa řidiče, ani zrcátka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Opět jen zlámané vodiče v husím krku mezi dveřmi řidiče a sloupkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
begbie Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Děkuju za identifikaci. Asi těch drátů bude víc, tak asi nový svazek. Asi koupit v autorizáku, co to může stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 cca. 2.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
begbie Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Kolikrát jsem napsal slovo asi, to jsem blb.... Moc diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ahoj, tak jak to dopadlo? Mám úplně stejný problém. Nesviti mi podsviceni ovladani oken a zpetnych zrcatek, nezamykaji se dvere na strane ridice, zrcatka nejdou ovladat, nestahnu okna. Okna na jednotlivych dverich na druhe strane otevirat jdou. Je ta výmena svazku narocna? Byl jsem rano v servisu a tam mi rekli, ze to hude zamykaci jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaMorfik Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Nazdar přátelé, omlouvám se, že zase otevírám starý příběh, ale nerad bych dělal nějaké nesmysly. Mám SII model 2008 motor BLS. Oboje pravé dveře jsou bez elektriky, nejde zamykání ani stahování. Pokud to dobře chápu, bude problém v ohebném přívodu mezi dveřmi spolujezdce a sloupkem dveří spolujezdce. Souhlasí? Dík, J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 ano, zlámané kabely v přechodce některých dveří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaMorfik Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 foto z místa činu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Beginer Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 (editace) To budem mať určite aj ja nezamyka mi to celú lavu stranu. Mohol som to čakať že sa to stane pri vystupovaní ako som chcel zavret dvere, tak som dostal malú elekt. Šupu.. teraz ako sa to celé tam urvalo tak mi to dáva dobry ele. Kopanec... A to mám najazdenych 121.000 km. No nič to stava sa pôjdem do servisu.. neviete či to je robota na dlho alebo to zapajkuju a idem ďalej? Lebo obrázok hore poukazuje len na urvanu kabelaz.Dik za odpoved Editováno: 1. Prosinec 2017, autor: Tomas Beginer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Ahoj, já to měl v servisu cca půl dne, nějaký čas to zabere, musí se u toho odstrojit dveře řidiče. Čert ví, jak dlouho to může trvat a za jak dlouho se mi pak ozvali, že je to hotové. Na počkání to asi ale nebude. Třeba se ale pletu. Celkem jsem platil myslím něco kolem 3500 Kč včetně diagnostiky a necelé dva z toho stál nový svazek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Beginer Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Tak isto to bolo u mna robota cca pol dna 120 eur som platil. No už mám pokoj no parkuj nezamknute auto medzi panelákmi..a k tomu skodovku.. v plnej vybabe.. čistý risk. Aj keď zlodejom to už je v tejto dobe či ho máš zamknuté a či nie. aj s defentlokom a zederom .. všetko sa dá ukradnut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Tak to opět otevřu, problém mám trošku podobný,ale jiný. Včera mi nešly otevřít přední dveře u spolujezdce, byly jako jediné zamčené. Odemkl jsem zevnitř a pak zase nešly zamknout, vše se centrálem uzamklo, jen PP dveře nikoliv. Už jsem chtěl jet do servisu, když dveře celé odpoledne zamykat šly. No a večer, zase ne. Ovládání oken a zrcátek funguje, jen se nezamknou přes centrál PP dveře ? Dnes odjíždím na hory, takže paráda... Myslíte, že to bude také kabely v husím krku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Myslim si, ze skor asi lanko k zamku. Napr u passatov B6/7 je toto bezny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony1990 Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Cauko, na SII jsem dneska zjistil, kdyz zamknu centralem, tak dvere za spolujezdcem se nezamknout. Jinak vse je ok.Safe kontrolka u ridice po zamknuti chvilku sviti červene a po chvíli zacne uz blikat, ale dvere nejsou stejne zamkle. Kde hledat problem, ve dverich v pruchodce mezi dverma a kastli? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maki_k Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 V 26. 1. 2020 na 10:53, Tony1990 napsal: Cauko, na SII jsem dneska zjistil, kdyz zamknu centralem, tak dvere za spolujezdcem se nezamknout. Jinak vse je ok.Safe kontrolka u ridice po zamknuti chvilku sviti červene a po chvíli zacne uz blikat, ale dvere nejsou stejne zamkle. Kde hledat problem, ve dverich v pruchodce mezi dverma a kastli? Diky Ahoj, mám stejný problém. Čím to prosím bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa46 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Ahoj. Také prosím o radu. Mám problém s levými zadními dveřmi. Když zamknu auto tak jediné tyto dveře zůstanou odemčené. Po otevření dveří nesvítí spodní osvětlení a nerozsvítí ani osvětlení interiéru. Kabelový svazek je ok, jednotka dveří nová a zámek taky. Předem moc děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelboy Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 A není problém ve svazku u řidiče? Mně nefungovala kompletně levá strana. Svazek vypadal takhle. Po spojení kabelů začalo vše zase fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta21 Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 V 26. 1. 2020 na 10:53, Tony1990 napsal: Cauko, na SII jsem dneska zjistil, kdyz zamknu centralem, tak dvere za spolujezdcem se nezamknout. Jinak vse je ok.Safe kontrolka u ridice po zamknuti chvilku sviti červene a po chvíli zacne uz blikat, ale dvere nejsou stejne zamkle. Kde hledat problem, ve dverich v pruchodce mezi dverma a kastli? Diky Ahoj,měl jsem to samé, vyřešil jsem to tak že jsem vyzkoušel přes infotainment zadat vše do továrního nastavení a auto začalo zase poslouchat a zamykat tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta21 Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 V 29. 11. 2018 na 8:26, Zajíc15 napsal: Tak to opět otevřu, problém mám trošku podobný,ale jiný. Včera mi nešly otevřít přední dveře u spolujezdce, byly jako jediné zamčené. Odemkl jsem zevnitř a pak zase nešly zamknout, vše se centrálem uzamklo, jen PP dveře nikoliv. Už jsem chtěl jet do servisu, když dveře celé odpoledne zamykat šly. No a večer, zase ne. Ovládání oken a zrcátek funguje, jen se nezamknou přes centrál PP dveře ? Dnes odjíždím na hory, takže paráda... Myslíte, že to bude také kabely v husím krku? Vedle zámku dveří je takové malé černé kolečko a do něho se dá zasunout klíček a otočit,pak dveře zabouchneš a jsou z venku uzamčené.Měl jsem to samé, vyřešil jsem to tak že jsem vyzkoušel přes infotainment zadat vše do továrního nastavení a auto začalo zase poslouchat a zamykat tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.