TOMUS Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 H4 u dvojkové fabie sviti nejlíp. Jen třeba dat pořadnou žarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 ano souhlasím TOMUS popřípadě nový světla a bude velmi spokojený než něco vymýšlet jiného a pracného . Kdyby to šlo VYMĚNIT jednoduše tak by dal sí sobě místo čoček co tam mám paraboly s H4 . Na felicii H4 suprově svíti mám ji ještě rok výroby 1997 MPI 1.4 VÍCE BOD , půjde už do šrotu dost shnilá JE TO jediná závada a 600 000 km najeto a olej nežere super auto stálo jen venku na ulici celý život .!!! Jezdilo to jen na kvalitným oleji pro rallye Castrol w5/60 . a rozvody dělal v 500 000 kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Tak necham si poradit a necham si tie H4 paraboli, len ako som pisal dam tam nieco silnejsie, ale je nieco silnejsie ako led asi ani nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Vykašli se na led ty nikdy svítit v takovýdle podobě nebudou , podle mé zkušenosti byli vždy horší než normální žárovka s větší svítivostí a dobrými parabolama , měli jen výhodu , že jen žrali málo proudu . To nejsou světla dělaná na led žárovky . Jo nový auta co mají led jsou úplně někde jinde s technologii paraboly a správný žárovky do těch světel tam to svítí , ale tam se ty nedostaneš . . Taky jsem se koupil led do kufru silnou za 200kč žárovku sufitku https://www.alza.cz/auto/osram-led-c5w-d4121318.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_bra_vyrobci-css_zarovky_c_1029061_1o2_EAO2313j3&gclid=CjwKCAjw_uDsBRAMEiwAaFiHa7ahOICA8y7f4Yz3zv5boIo6liPc6Rvd7S3sdVVVA0r1at2YzwWkPBoCgJYQAvD_BwE a už jsem ji vyhodil , svítila ale trochu zvláštně jinak , v kufru bylo méně světla než klasická sufitka a po zavřeném kufru stále žourala až třeba za hod zhasla . Prý je to normální ohledně proudů . Editováno: 5. Říjen 2019, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Tak ty mi odporucas tam dat normalnu ziarovku, ale tu som tam mal a bola to hrôza. Teraz tam mam osram so silnejsim svietenim a stale to je naprd a led robi biele svetlo možno to nieco zmeni, neviem ani sam, ale som zufali z toho svietenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Jak jsem psal, žádné LED nemají evropskou homologaci a pokud uvidíš víc, tak za cenu toho, že neuvidí všichni okolo. Pokud ti svítivost bez ohledu na žárovky přijde zoufalá, tak je patrně něco špatně (nastavení světel, odrazové plochy...). Editováno: 5. Říjen 2019, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) ano Twisted máš pravdu za fialový světlo u nás dávají 1000 kč pokutu a někdy i na místě SE MUSÍ vyměnit žárovky záleží na policii jinak tě ženou hned na STK . Mají být bílá čirá. Pak třeba doktora navštívit na brýle Editováno: 5. Říjen 2019, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Svetla maju rok cisto nove vymenene, boli nadtavovane dva krat takze vylucujem ze paraboly su špinavé alebo zle nastavené, dufal som ze sosovky by pomohli kebyze ich vymenim ale ako som sa dozvedel že by to bolo ešte horšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Máš origo světla Škoda Hella? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Ano, veru mam, dost aj stali ked som ich kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Tak to už nevím. Jedině že bys neznal zásadu nesahat na žárovky a ty se ti následně vypalovaly, ale to by brzy praskly. Mám stejné auto jako ty, čtyři roky staré žárovky v původních světlech a v noci nemám problém. Svítí ti to stejně špatně i na dálková? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 O trosicku lepsie ale je to zle fakt, ty tam mas obycajne ziarovky a si spokojny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Ano, obyčejné no name žárovky. Dálková svítí poměrně silně, potkávací nijak extra, ale zase ne že bych neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Nazdar, stále riešim tie svetlá, a premýšľal som, čo keby som predsa dal tie s čočkou (1xH7) a rozobral ich a dal do nich bi LED projektor , pomohlo by to, čo si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimi97 Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Nazdar, stále riešim tie svetlá, a premýšľal som, čo keby som predsa dal tie s čočkou (1xH7) a rozobral ich a dal do nich bi LED projektor , pomohlo by to, čo si o tom myslíte? Nooo, tak tu realizaci bych potom chtěl vidět. Respektive porovnání Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 (editace) Jsou firmy co dělaji přestavbu z h7 na led. Nevim za kolik to dělaji ale levné neni. Navod led Led Editováno: 23. Prosinec 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 A ešte ma napadlo niečo, je to to isté len jednoduchšie na výmenu, čo poviete na toto: , toto sa dá miesto H4 a je to vlastne mini LED projektor, výkon 35W tak isto ako tie čočky, aj ked kukám video vyzerá to dobre s tou svietivosťou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 prosím tě neplet si H4 a H7 Pokud tam máš H7 je to žárovka jedno vláknová ( do čočky roomster a některý fabie ll 2006-2010 systém pracuje že tam před žárovkou která svítí stále běhá kus železa a dělá dálkový a tlumený ) . H4 je dvou vláknová - dálková - potkávací . Tohle vypadá na jedno vláknovou ale mohu se plést. Jinak vyzkoušej a dej vědět .Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 @kablikar007 : A čo na to súdruhovia z STK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Ja mám momentálne na aute H4 a toto je náhrada za H4, spraví ti to z H4 mini led projektor s 2x35W https://www.aliexpress.com/item/32949675890.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 neznáme tyto žárovky je to třeba vyzkoušet a dej vědět pro ostatní jak to svítí jak dálkový tak potkávačky , jestli je žárovka v bodu přesně kde má být atd. . Podobných je dost jak v H4 tak i H1 , v H7 . Samozřejmě vše co je jednoduchý jen na výměnu je dobrý než tam něco v elektrice předělávat pracně . Pro Effendi na STK pokud to nemá zajímavý světlo ( modré atd. ) žárovka jen svítí víc a dělá to správný rozhraní na potkávačky , tak se to nepozná co tam je . Já měl 100 W bílou VE FELICII a nikdo na STK to nepoznal ani se neměří svítivost . To by řekl že nový světla na nových lepších autech svítí víc a ještě oslnují . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 @standa 2 : viem to napísať aj tučným písmom, a aj červeným. ale použitie čohokoľvek musí byť schváleného typu. A táto rošáda stým nemá nič spoločné. Takže ďalšia diskusia je o tom ako technici STK vykonávajú svoju prácu. Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 (editace) když už jsi puntíčkář tak na STK vše ok žárovky atd. jak mají být a po STK výměna a je to tak se to dělá se vším , půjčujou si lidi i KATALIZÁTORY , NEBO FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC , KOLA , ATD. . Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach. chtěl bych vidět jak na kamerách zjistíš žárovku jakou má , ŽE TO NEPROHLÍDL a hlavně dokazování !!!!!!!!! . To bys ses divil co všechno mají v autě nezákoně po STK a jezdí s tím i do ciziny . Editováno: 27. Prosinec 2019, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kablikar007 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Ja si tiez myslim ze takuzo ziarovku by urcitr nezbadali a ani na kamerach takze stk sa urcite nebojim, mne sa len jednalo ci uz to niekto mal a co vravi nato ako to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 já mám jen strach aby bylo dost správného světla u vás třeba pak za deště atd. - mohu se mýlit je to třeba vyzkoušet a zde říci . . Já jsem si koupil do kufru nejsilnější led žárovku 6000 světlo abych tam viděl .Svítí kolem žárovky dobře ale nemá po kufru dosah. a budu ji zase vyndavat a dávat tam obyčejnou svítí trochu méně kolem žárovky není tak ostrý světlo ale větší plochu osvítí . https://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=1105252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.