Přejít na obsah

Na co se zaměřit po 30000km


slim1963

Doporučené příspěvky

Mám 13let starou Fabii a nyní se blížím 30000km.:oKoupil jsem ji před rokem po jedné důchodkyni...Chtěl bych to dát do servisu na prohlídku.Garančku už samozřejmě nemám, ale preventivně bych chtěl udělat nějaký věci.Na co se zaměřit, co vyměnit atd.Tedy to co je potřeba, ne to co je psáno v oné garanční prohlídce.Prostě platit jen za to co je nutné, po této době.Podotýkám, že silentbloky mám vyměněné a spojku novou.Chladící jsem měnil loni.Udělám servis klimatizace.Co dál?Do aut nedělám, takže jak pro blba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš servisku, tak u tehle starsich aut byly v servisce docela rozepsané i úkony typu "po sesti letech", " po deseti letech" ... uz si to nepamatuju, ale byly tam i věci jako výměna bezpečnostích pásů (ci něco s nimi souvisejících) a tak podobně...

 

a zas tak bych ty úkony které jsou v servisce nepodcenoval :) oni tam nejsou jen tak pro nic za nic :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K té spojce..Ta byla měněna ještě před prodejem  bývalou majitelkou při 18 000km:oNo ona měla 80 let a asi ji nešetřila.

ony nekteré úkony v servisce jsou i kvůli záruce a tu už jaksi nemám.Olej je měněný při 20000.Takže brzdy, nějaké filtry?Taky mi lehce táhne doprava asi jak měnily ty silentbloky/ikdyž by měli přitom dělat i geometrii :mellow:/.Rozvody taky zkontrolovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...