slim1963 Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Mám 13let starou Fabii a nyní se blížím 30000km.Koupil jsem ji před rokem po jedné důchodkyni...Chtěl bych to dát do servisu na prohlídku.Garančku už samozřejmě nemám, ale preventivně bych chtěl udělat nějaký věci.Na co se zaměřit, co vyměnit atd.Tedy to co je potřeba, ne to co je psáno v oné garanční prohlídce.Prostě platit jen za to co je nutné, po této době.Podotýkám, že silentbloky mám vyměněné a spojku novou.Chladící jsem měnil loni.Udělám servis klimatizace.Co dál?Do aut nedělám, takže jak pro blba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) To máš najeto jen 30 tis a máš měněnou spojku? To je bomba. V tvém případě bych jen zkontroloval brzdy. Kapalinu,stav kotoučů,destiček. Editováno: 11. Říjen 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Stava sa aj po 30tkm,hlavne starsie rocníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Doplnil bych ještě nový olej, pokud jsi neměnil. Jinak celkem zánovní auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Jestli máš servisku, tak u tehle starsich aut byly v servisce docela rozepsané i úkony typu "po sesti letech", " po deseti letech" ... uz si to nepamatuju, ale byly tam i věci jako výměna bezpečnostích pásů (ci něco s nimi souvisejících) a tak podobně... a zas tak bych ty úkony které jsou v servisce nepodcenoval oni tam nejsou jen tak pro nic za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim1963 Vloženo 12. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 K té spojce..Ta byla měněna ještě před prodejem bývalou majitelkou při 18 000kmNo ona měla 80 let a asi ji nešetřila. ony nekteré úkony v servisce jsou i kvůli záruce a tu už jaksi nemám.Olej je měněný při 20000.Takže brzdy, nějaké filtry?Taky mi lehce táhne doprava asi jak měnily ty silentbloky/ikdyž by měli přitom dělat i geometrii /.Rozvody taky zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Ukon "jednou za sest let, nebo kazdych XXX XXX km" tam opravdu kvuli zaruce neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Tak jsi nech určitě geo zkontrolovat. Jak to někam táhne,tak je to vždy nepříjemné i nebezpečné. Rozvody po 30 tis bych neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim1963 Vloženo 13. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Tragedie v JZD:Psal jsem některé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.