libero Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 SIII reklamácia plávania na ceste+búchanie z PZ kolesa,najazdené cca.75tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Měnili oba (L+P) zadní nebo jen ten jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 na štítku je len jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 V 15. 10. 2016 at 16:58, Luďa napsal: Měnili oba (L+P) zadní nebo jen ten jeden? len poškodený,záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 A to nás na škole učily, že by se tlumiče měli měnit v páru pokud maj najeto víc jak 20 - 30 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 holt záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Tak se take musim bohuzel prihlasit do klubu vytecenych tlumicu...najeto 62tkm a vcera pri vymene na zimaky jsem zjistil, ze mam oba zadni tlumice vytecene...jiz nejakou dobu se mi ozyva ze zadu vrzani pri prejezdu na nerovnosti. Docela by me zajimalo kam se koukal ten servisak kdyz mi pri 55tkm menil luzka Asi zacnu byt v servise zase hodne neprijemny...hold historie se opakuje Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Sú vytečené,ako na fotke čo som sem dal? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Abych pravdu rekl, nevidel jsem to, rikal mi to technik co prezouval auto a ze je to hodne. Dnes jsem se domlouval se servisem a oni mi rekli, ze to musi videt, protzoe nejaky unik z tlumici je normalni, tak jsem na to radeji nic nerikal a uvidime, az se na to podivame v servise jak to vlastne vypada, jestli je to moc nebo ne...ale rad bych vedel co se skryva pod pojmem normalni A jeste by me zajimalo, jestli to povrzavani delaji ty tlumice a nebo treba pera ci stabilizatory, no asi to nebude uplne jednoduche to dokazat Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 No lebo,keby boli vytecene ako ten z mojho obrazku,tak to na 100% ucitis,ako ti zadna cast vozidla neskutocne plava ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 No kdyz jsem se na to ted zameril, tak trosicku plavani zaznamenavam, ale kdyz dam podvozek na sport tak se to ani nehne, tak nevim, jetsli to tak bylo od zacatku diky komfortnejsimu podvozku a nebo ne. Napadla me spise jina otazka, zda-li s tim nevyrazit jeste pred navstevou servisu na mereni tlumicu a hlavne jak se vubec meri tlumice s "adaptivnim" podvozkem? Na vsechny rezimi nebo jen na normal? Ma nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 pokročil si nejako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Jsem cely tyden v Rakousku, nejdriv to budu resit az v utery...tak pak dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Tak dnes provedena kontrola tlumicu, jeden je totalne vyteceny(pravy) a levy jen trosicku coz bylo oznacene za standard, nezapomnel jsem pripomenout, ze doufam ve vymenu obou tlumicu na naprave, ze se mi rozhodne nechce jezdit s tak odlisnymi tlumici...pry se zepta a uvidi co Skoda rekne, pred tim se jeste provede test tlumicu, takze uvidim, objednan jsem na 28.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 takže zasa pravý ....no neviem,neviem či pristúpia na výmenu obidvoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 No uvidime, jen pro jistotu si zajedu na test tlumicu sam a poptam se nejakych odborniku na tlumice, zda-li je vymena pouze jednoho vubec spravna a pak budu dal resit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 to ti veľa nepomôže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Nevím, jestli to pomůže, ale na Octavii mi tehdy říkali, že mezní nájezd je 70000 km, pak se mění oba.Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 (editace) Najezd 62tis km? To kde jezdis proboha a jeste s 2.0 TSI? Editováno: 22. Listopad 2016, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Oprava uz mam 66tis km a jezdim vsude kde se da....ale to je trochu OT. Mam prislibenou vymenu obou tlumicu, tak uvidim v pondeli jak to tam povezu, zda-li si to nerozmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.