djtoyo Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Nemáte prosím někdo zkušenost s těmito disky? mám je už obuté na autě a nepasují mi na to žádné poklice Po nacvaknutí poklic vyčnívají po celém obvodu skoro o centimetr. http://www.alukola.cz/ocelovy-disk-7760-6jx15-5x100-et38-pro-skoda-rapid-od-2012-nh-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Plecháč s těmito rozměry a označením 7760 mám také a výrobce KFZ. Poklice Dakara na rapida či octavii Sidus tam jdou v pohodě. Nenechal jsi na šroubech plastové krytky? Editováno: 17. Říjen 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Já na to zkoušel tyhle https://www.ascartuning.cz/cz-detail-907092-kryt-kola-15-quot-livorno-carbon-sada-4ks.html a jelikož mají ty packy 4 cm dlouhé, tak mě prostě poklice vyčnívají, takže jsou mi k ničemu a mám strach objednávat jiné, když nevím jestli ty poklice nemají ty packy všechny stejné :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Tak jsem měřil i další dva druhy poklic a mají stejně dlouhé packy jak ty moje, takže to bude chyba těch disků :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 To je divný, zítra změřím originální poklice a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 To je divný, že to nedomáčkneš nebo to vyjede o 1cm nahoru? Včera jsem to měřil ale blbě k drátu, 4cm a u packy je zkosení a od něho 3cm viz příšerné foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Zítra to nacvaknu na disk a pošlu foto, dnes jsem zkoušel kámošove co má na OA1 a je to stejné jako ty moje :-( Psal jsem i na ty stránky kde jsem disky objednával, ať mi poradí nějaké poklice, které budou pasovat a zatím neodepsali, tak jsem zvědavý jestli vůbec napíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 To je nějaké divné, ještě jsem neměl poklice, které by nešly nasadit (většinou neoriginální). Zítra taky vyzkouším na origo disky VW- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Tady jsou fotky po nacvaknutí poklic :-( Na poslední fotce jde vidět že už prostě naráží do té hrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Tak jedine ten plast trochu zbrousit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 ahoj, připojím se k tématu disk vs. poklice. Mám disky ALST 7760/6Jx15H2/ET38/03-16/KBA43737/E1 124R-000247. to vše na to kole je. A dotaz mám tento: Chci na tyhle kola poklice Dentro, ale u nich píšou že jdou na disk 5,0Jx15. Budou tam držet? V servisu mi nabízeli buď Dakara nebo sidus, u těch píšou 6,0Jx15. A nebyli schopni říct jestli půjdou ty Dentro nasadit a hlavně držet. Nerad bych za ty peníze koupil něco co si dam tak na hřebík na zeď. Nemá někdo s tímto zkušenost? Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Jelikož DENTRO jsou poklice z FIII a ta má disk 7760, tak tam půjdou. Šly bez problémů nasadit i na starý disk 8380 z OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 aha,diky za vysvetlivku, takže jestli je disk 5J nebo 6J na to nemá vliv? ten člověk v servise netušil co by mi řekl, tak tam něco pindal, že by to mohlo uletět v zatáčce a nebo přitáhnout stahovacím páskem........to sem moc nechce vypadá to hnusně. Už jsem to i na rapidu viděl, ale nevím jestli mel kola 5 nebo 6J. Někomu sundavat poklice a pak vysvětlovat že se chci jen kouknout co má za disky mi prijde o hubku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Držely i na ráfku 6Jx15 z OI. A dost pevně. Holt originál. Než mi je tedy někdo ukradl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 diky za odpověď asi do nich půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoyo Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Tak nakonec jsem ty packy zkrátil a to asi o jednu čtvrtinu toho obloučku a už tam pasují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 tak jsem se ptal v ŠA a prej dentro na 7760 nejdou,jsem zvědavej co mi ještě napíšou, ptal jsem se proč......:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 tak škodovka odpověděla pokud nesouhlasi rozměr disku s tím co je na poklici tak to prostě nepůjde. Vysvětlení veškeré žádné. tak už nevím...zkusim je v servisu ukecat at mi jednu půjčí na vyzkoušení nemate někdo krytý dentro na 6j discích?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhurka Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Včera stál u našeho domu Rapid, co je měl. A sedělo to dobře. Měla to nějaká obchoďačka na služebáku, tak si myslím, že to bylo origo z prodeje. Auto už mělo blinkry v zrcátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 taky už jsem to viděl na rapidu, akorát mě matou tím rozměrem 5j vs6j. Sám si myslím ze musí fungovat. a dostal jsem v salůnu katalog kol se zimakama, a kolo v rozmeru 5jx15 tam není na jediný auto, tak proč by dělali kryty na kola který nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Já bych řekl, že tam mají chybu. Poklice Dentro je určena pro FIII a Rapida. A když si přečteš témata (co jsou zde na fóru) o vhodných kolech pro tato auta, ráfek 5Jx15 tam prostě nenajdeš, jen 6Jx15. A FIII s 15" plecháči se s poklicema Dentro prodávají. Takže bych to moc neřešil a koupil je. A z vlastní zkušenosti můžu říct, že na ráfku drží tak, že musíš použít docela velkou sílu, aby si ji vyndal. Takže obava, že ulítne v zatáčce je naprosto lichá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 myslím si to už taky, koupim a uvidím . Už jsem presvedcenej ze to půjde na 99,99%. Pak si smlsnu na odpovědi do ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 btw., přemýšlel jsem i o těch gasprach s výměnou znaku, kde jsi prosím objednaval ty novy loga na stredy? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.