Fíla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Vzít prdelku z Fábky I a napasovat na ní předek z Roomstera = lahůdka , ale takhle nic moc, spíš nic než moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Myslim, ze zadek bude vypadat trochu jinak, nez je ted na fotkach. Me se to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Myslim, ze zadek bude vypadat trochu jinak, nez je ted na fotkach. Me se to libi Proč myslíš? Bude tam SPZ-ka a jinak asi stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Pekny, ale na muj vkus je ten prechod mezi prednim a zadnim oknem moc malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Myslim, ze zadek bude vypadat trochu jinak, nez je ted na fotkach. Me se to libi Proč myslíš? Bude tam SPZ-ka a jinak asi stejný jj tam jí maj na nárazníku - zmatení nepřítele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 To je aby si lidi řelkli to divný auto co neznám je asi z anglie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Myslim, ze zadek bude vypadat trochu jinak, nez je ted na fotkach. Me se to libi Proč myslíš? Bude tam SPZ-ka a jinak asi stejný jj tam jí maj na nárazníku - zmatení nepřítele Jasně, že nebude v nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Já si prostě myslím, že toto je finální verze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 srandek: Toto je hodně stará fotomontáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Jenže tahle hodně stará fotomontáž je podle mě nové fabii hooodně blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) podle poslednich fotecek bych osobne rekl, ze se mi bude libit, jestli vnitrek bude ala roomster, nebudu proti, neni to spatny. Hlavne kdyz bude uivnitr vic mista a tomu nasvedcuji tvary a porovnani na fotce nad. Pochybuju, ze by se skodovka chtela ve finale podobat nejakemu jiz existujicimu vozitku a nepredpokladam, ze by testovaci vozidla maskovala tak, aby vypadala hezci nez doopravdy budou (nebo spis jsou). Tesim se na ofiko foto Editováno: 3. Listopad 2006, autor: vevodap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Fabii II jsem videl na vlastni oci bez jakejkoliv kamuflazi atd... Musim dat zapravdu prispevku od srandeka, ze takhle nova Fabia opravdu vypada. S jistotou rikam na 98%! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 No, nevim nevim mě příjde že je vyšší a užší než současna fakbka, což by podle mělo bejt naopak aby se mi líbila . Myslim, že moje příští auto nebude Fabie ale Joyster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Tak to si ještě 4 roky počkáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 počkám počkám a řekl bych že i dýl podle toho, jak na tom sem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 V tom případě to chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak a su tu konecne fotky fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 spredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 No nevím, mě se současná fábia líbí mimojiné proto, že i přesto, že patří do kategorie malých aut, tak vypadá dospěle. Tahle nová fábia na mě ale působí spíš jako nějaký městský minivozítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak kluci dneska jsem ji potkal na krizovatce,byla cervena tak stala tak 20 vterin vedle me a musim rict ze vypadala o mnohem lepe nez na fotkach.Jsem ji chtel rychle vyfotit ale bohuzel jsem to neztihl ridic fabie se jen smal a ukazoval na me zvedly palec..ze by naznacoval jak skvele je to auto????dival jsem se na reakce ostatnich ridicu co se bude dit a vsichni uplne v klidecku niz nezaznamenali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) podle fotek je ten predek libivej ale ten zadek je moc uzkej hlavne na te fotce kde jede vedle F1. celkova vejska je taky pofiderni, pusobi to na me divne,trochu jako stare daewoo tico(nebo jak se ta piksle menovala) jsem zvedavej na jakejch kolech to vyjede - 14´´ budou asi hodne utopeny 16tky asi optimum. Bejt to nizsi a sirsi(alespon jak F1) tak sem moooc spokojenej a FRS2? tajne doufam v 1.4 turbo+komresor=170 btw co to ma mejt za podvozek? Chci komplet z golfa5 Editováno: 6. Listopad 2006, autor: kozlustechnykus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) a FRS2? tajne doufam v 1.4 turbo+komresor=170 Jo s tim motorem to ale bude stat stejne jak RS okta btw co to ma mejt za podvozek? Chci komplet z golfa5 a na podvozku je to snad stejnym jako roomster, takze hybrid fabi1 a o1 nebo se pletu masteri z bolky? Editováno: 6. Listopad 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já myslim, že to podvozek z Roomstera nebude, ale čistě z F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.