Listopad 6, 200618 r v tydnu me jedna predjela v 1 v noci po hradecke... hoodne pres kilo ve vesnici a pres plnou... nejsem takovy prase abych ji dohonil a vyfotil... jo kdyby dalnice...
Listopad 6, 200618 r v tydnu me jedna predjela v 1 v noci po hradecke... hoodne pres kilo ve vesnici a pres plnou... nejsem takovy prase abych ji dohonil a vyfotil... jo kdyby dalnice... Ty se jenom vymlouvas, protoze bys takovy letadlo urcite nedojel vid? only joke
Listopad 6, 200618 r by no nasi bystří ograni za hlasku ze ta nova fabie jela jeste rychlejc odvezli rovnou na zachytku
Listopad 7, 200618 r Proc to na tom kruhaci vypada jakoby se mela kazdou chvili prevratit? Zeby taky maskovani
Listopad 7, 200618 r Proc to na tom kruhaci vypada jakoby se mela kazdou chvili prevratit? Zeby taky maskovani jj tam je to krizovka, ale jestli to bylo točený ve formátu 16:9 a předělaný na 4:3 tak ve skutečnosti by to nemuselo bejt tak hrozný
Listopad 8, 200618 r Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá.
Listopad 8, 200618 r stejny zazitek, dnes v 16:45 Melnik. Nejdriv jel Roomster - praktik stribrnej a chvilku za nim stribrna Fabia - daval jsem ji prednost u Shell, takze jsem mel dost casu si ji prohlidnout - moc se mi libila
Listopad 8, 200618 r Dneska dopoledne mezi MB a Turnovem ... moc se mi nelibila ale bylo to jen par vterin, trosku sem spechal ;-)
Listopad 9, 200618 r Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá. já si myslím, že ten zadek bude trochu jinej ve finále, než je ten na fotkách.
Listopad 9, 200618 r Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá. já si myslím, že ten zadek bude trochu jinej ve finále, než je ten na fotkách. Stopro, svetla budou jiny a hlavne SPZ pujde z narazniku nahoru, coz bude hned o necem jinym
Listopad 9, 200618 r jj, zadek je dost maskovenej, znacka je blbe dole a i trochu prekryty svetla - opticky to zvetsuje zadek - az to sundaj tak to snad bude lepsi
Listopad 10, 200618 r jj, zadek je dost maskovenej, znacka je blbe dole a i trochu prekryty svetla - opticky to zvetsuje zadek - az to sundaj tak to snad bude lepsi maskování do Swiftu
Listopad 10, 200618 r Swift byl o dost dřív, což asi mluví za vše. Jen si říkám, proč škodovka kopíruje zrovna od Suzuki, to zas tak věhlasná automobilka není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.