Přejít na obsah

kankunen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení kankunen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. kankunen

    Zimní pneu

    Vezmi kalkulačku a počítej......, ale techničák mluví jasně.
  2. kankunen

    Fabia II

    Včera večer kolem šesté jsem je potkal za Turnovem, když se vraceli po dálnici do MB, cestu čistili dva roomstery jel jsem za nima 180 a stejně jsem nestačil. Sdi na zimákách prostě víc nejede... Předek nový fabie v zrcátkách pěkně svítí, ale ten zadek je strašně vysoký, jedině ten zadní nárazník s černým lemováním ve spod jako golf se mi zamlouvá.
  3. kankunen

    Zadní mlhovky

    mám r.v.01 sedana a mám z výroby zapojeny obě mlhovky, nechápu proč dávají někde jenom jednu, taková blbost, zlatej favorit....
  4. Tak už tam mám drapáky a konečně si užívám pohodlí na těch našich záplatovanejch "silnicích", dal jsem UG7 185/65x14 minulý rok, jsem spokojený, ale zdá se mi ,že se docela rychle sjížděj,tichý a na ledu skvělý.
  5. kankunen

    Prodejte Fabku

    U logana, když přimhouříme oči nad designem, tak to není zas tak špatné. zajímali by mě zkušenosti majitelů, ale chvíli jsem v tom jezdil a na naše děravé silnice docela pohodlné auto.Musíme to brát jako spotřebák, odjezdit než to začne reznout a stávkovat, ale kdy to je, to nikdo zatím neví. je to takovej modernější Wartburg.
  6. myslím, že blaupunkt dělá kratší antény, zkus se tam podívat
  7. do SDI jsem natankoval maxi 55l a to jsem byl na počítači,, v minusu'' 100km a uz jsem měl bobky, ale u benzinu se údajně přes odvzdušňovák nemá tankovat, ale u nafty zatím bez problémů a to mám 130tis. a 300km se ručička ani nehne-nádhera, jinak souhlasím s kakkajou.
×
×
  • Vytvořit nový...