Leden 16, 200718 r Mě se též líbí a třeba si ji i koupím. Z OII do FII? Proč to? Jinak já bych radši Roomstera.
Leden 16, 200718 r Mě se též líbí a třeba si ji i koupím. Z OII do FII? Proč to? Jinak já bych radši Roomstera. Myslel sem třeba pro přítelkyni. Tu mojí holku vymazlenou bych nedal.
Leden 22, 200718 r Když to člověk porovná s těma původníma fotkama tak nebe a dudy. Holt dobrá fotka i ze škaredého káčátka udělá fešnou slepici
Leden 22, 200718 r Když to člověk porovná s těma původníma fotkama tak nebe a dudy. Holt dobrá fotka i ze škaredého káčátka udělá fešnou slepici Nebo taky špatná fotka z fešné slepice udělá škaredé kačátko Až to auto uvidim naživo, pak teprve zjistim, jak to s těma fotkama je
Leden 22, 200718 r Pánové a teď to hlavní! Junior neumřel, aneb verze bez posilovače na 13" byla zachována. Motorizace - parametry
Leden 22, 200718 r vidim dobre? dali ovladanie na zamknutie a odomknutie za radičku?....ach to už sa nezmestilo do dveri.. pri radičke je to podla mna ohovne a nepristupne..
Leden 23, 200718 r vidim dobre? dali ovladanie na zamknutie a odomknutie za radičku?....ach to už sa nezmestilo do dveri..pri radičke je to podla mna ohovne a nepristupne.. To bude něco jiného, tipoval bych výhřev sedaček, zamykání je dál na dveřích, ne?
Leden 23, 200718 r Mischicka> Ano zamykání je ten velký čudl uprostřed za řadičkou. Ty malé po bocích jsou vyhřívání sedadel
Leden 23, 200718 r CZ MIKE> nechci říct že bude interiér podobný s Roomsterem. On bude úplně stejný co se palubní desky a výplní dveří týká
Leden 23, 200718 r no jestli jsem to dobře pochopil, podle fotek od George, tak je interier uplně stejný i co se střed.panelu týče a také sedaček.
Leden 23, 200718 r no teda, moc inovaci neudelali, predek komplet room, vnitrek taktez a zadek celej swift, kde je tady neco novyho a originalniho, sakra??
Leden 23, 200718 r a proc by mela mit jinej cumak a palubku nez room? me to zrovna takle pripadne logicky proc by maly pro tisice ceskej lidi v nizky cenovy kategorii melo bejt buhvi jak originalni a novatorsky??
Leden 23, 200718 r no teda, moc inovaci neudelali, predek komplet room, vnitrek taktez a zadek celej swift, kde je tady neco novyho a originalniho, sakra?? F cerny a f kombiku a f tdicku to bude vypadat jak rakev, to jde, ne?
Leden 23, 200718 r 2Novi37: na jednu stranu s tebou souhlasím, uvnitř žádná inovace, z venku nic moc (jedině ten virtual co se tu objevil-ten je pěkný), ale druhá strana mince je, že potřebovali oživit trh s co nejmenšími náklady a to se jim myslím povedlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.