Březen 7, 200718 r Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla....
Březen 7, 200718 r Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla.... Mne prijde, jak kdyz tech svetel pulka chybi
Březen 7, 200718 r Tak tohle ale vypadá mooc pěkně... já nevím, ale ta zadní světla se vůbec, ale vůbec nepovedla.... Mne prijde, jak kdyz tech svetel pulka chybi Moc velký
Březen 7, 200718 r neni to spatny ale vic se mi libi první generace .. ale je to taky pekný Taky si myslím, ale zatím jsem viděl II jen na fotkách.
Březen 9, 200718 r Taxem se byl dneska svezt s Kiou Ceed, nejsilnejsi benzin (90kW) v ty vyssi vybave, kde je v podstate na nizsi tridu vsechno krome navigace, xenonu, vyhrivanejch sedacek a tempomatu (a vselijakejch serepeticek jako vyhrivanej volant a podobny ptakoviny), a myslim ze NADSENI je slaby slovo. Jede to jako krava, podvozek na 1*, kvalita zpracovani na prvni pohled vyborna, brzdy perfektni, rika se mi to tezko, ale nic se mi neridilo zatim lip, a to bez prdele. Snad jen sedacky jsou dost mekky a to oranzovy podsviceni budiku je takovy nejaky divny Tak jen tak pro info... Upraveno Březen 9, 200718 r od krysarr
Březen 9, 200718 r ja osobne ceeda taky muzu, zatim jsem s nim nejel ale design zpracovani a cena se mi zatim libi moc :-)
Březen 9, 200718 r ja osobne ceeda taky muzu, zatim jsem s nim nejel ale design zpracovani a cena se mi zatim libi moc :-) Doporucuju otestovat, fakt sem z toho nadsenej a uplne mam choutky jit znova Jinak cena testovanyho auta 429000,- + 13000 elektrony. Tempomat jsem nenasel v ceniku, ale zrejme sem se neptal prvni, pry je mozny ho objednat, xenony nejsou a zatim nebudou. Nejvic me zaujal asi podvozek, fakt bomba. A na to, ze to bylo testovaci auto, tak pri 110km/h na dalnici na petku se pri proslapnuti plynu na podlahu zvedal cumak
Březen 9, 200718 r No a mel sem dneska i stesti na dve Fabie II, no, po prvotnim soku, ze to nejsou Roomstery (to je fakt tak neskutecne podobny, zepredu a tvarove, fakt hrozne moc, zezadu uz min, ale tam zas chybi pulka svetel. Ale uz chapu, jakej bude za 3 roky facelift ), no, Roomster se mi nelibi, tohle je precejen hezci, i hezci nez na fotkach, ale porad nelibi
Březen 9, 200718 r krysarr: S tempomatom u Ceedu je problém - bude možný až od leta, ale len pre motory s objemom 2.0 - diesel aj benzín
Březen 9, 200718 r krysarr: S tempomatom u Ceedu je problém - bude možný až od leta, ale len pre motory s objemom 2.0 - diesel aj benzín Tak to ta slecna zjevne nevedela, tvrdila, ze to objednat jde. Ael o motorizaci nic nerikala. Kazdopadne ja byl tou 90kW 1,6 nadsenej
Březen 9, 200718 r No a mel sem dneska i stesti na dve Fabie II, no, po prvotnim soku, ze to nejsou Roomstery (to je fakt tak neskutecne podobny, zepredu a tvarove, fakt hrozne moc, zezadu uz min, ale tam zas chybi pulka svetel. Ale uz chapu, jakej bude za 3 roky facelift ), no, Roomster se mi nelibi, tohle je precejen hezci, i hezci nez na fotkach, ale porad nelibi Ted jeste jedinna podstatna chyba, ze na kapote neni logo Skoda Ale dobre tak, alepson doufam pude skodovka s cenou konecne dolu, alespon v CR je zbytecne draha.... PS- zajimala by me spise tak 1,6 diesel.. kolik za ni ? Upraveno Březen 9, 200718 r od JasteR
Březen 10, 200718 r Ted jeste jedinna podstatna chyba, ze na kapote neni logo Skoda Ale dobre tak, alepson doufam pude skodovka s cenou konecne dolu, alespon v CR je zbytecne draha.... PS- zajimala by me spise tak 1,6 diesel.. kolik za ni ? No, to tam nejak nedali Taky doufam, ze by to mohlo pomoct, ale asi to zustane jen u doufani, konkurenci mela i driv a moc se jim zlevnovat nechtelo, spis naopak. Ale Fabia I taky stala ranec a lidi to houfne kupovali uz na zacatku, pak trochu dolu sli. Zkusim sem naskenovat cenik... Upraveno Březen 10, 200718 r od krysarr
Březen 10, 200718 r Nalezeno na internetu: Praha Ruzyně, Boeing747, China Airlines (takže holka si nám letí na výlet asi do Asie). Upraveno Březen 10, 200718 r od Milda
Březen 11, 200718 r Z žilinských zdrojů se ke mě doneslo, že několik Cee´dů údajně shořelo, a nikdo prý zatím neví proč.
Březen 11, 200718 r Fugas: Zhorel zatiaľ jeden jediný kus, ostatné su informácie typu JPP. Krysarr: Predajcovia sú trochu pozadu s informáciami, ja ich mám priamo zo zdroja Takisto pribudnú ďaľšie farby exteriéru aj interiéru teraz v dohľadnej dobe. Ale ten tempomat ma štve, kvôli nemu kúpiť dvojliter???
Březen 11, 200718 r Krysarr: Predajcovia sú trochu pozadu s informáciami, ja ich mám priamo zo zdroja Takisto pribudnú ďaľšie farby exteriéru aj interiéru teraz v dohľadnej dobe. Ale ten tempomat ma štve, kvôli nemu kúpiť dvojliter??? Njn, ona ta slecna byla sice pekna, ale cela takova pozadu Oni ten tempomat urcite zacnou davat casem i do tech slabsich, neco si musej nechat v zaloze, snad. Ta 1,6ka jela jako silena a byla to neuveritelne tichy.
Březen 12, 200718 r kluci,jen tak pro zajimavost.. kdy se zacne delat tak ta verze rs? jen by me to zajimalo v jakym roce se to zacne delat jako treba FI se dela od roku 99 bo nevim a rs se zacalo delat az v 03 .. tak jesi to bude trvat stejne dloho nebo to vyleze stejne jako combi FII..
Březen 13, 200718 r Ze by to byla RSa nebo jen Sport-packet? http://www.autoweb.cz/tajne-projekty/spion...s.html?id=10005
Březen 14, 200718 r kluci,jen tak pro zajimavost.. kdy se zacne delat tak ta verze rs? jen by me to zajimalo v jakym roce se to zacne delat jako treba FI se dela od roku 99 bo nevim a rs se zacalo delat az v 03 .. tak jesi to bude trvat stejne dloho nebo to vyleze stejne jako combi FII.. Nevím co přesně zamýšlí ve Škoda, ale když už teď RS představili, v SM byly fotky už dávno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.