Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hlavni tahak je to virtualni studio, minuly tyden jsem si prolejzal kastli roomsteru a rezal virtualne predni napravu, pak jsme delali zastavbu kola apod.

kdepak delas?

studuju posledním rokem ČVUT, dopravní techniku a letos vznikl takovej projekt se škodovkou, každej pátek tam jezdíme do Česany, máme tam nějaký přednášky a skoro vždycky nějakou zajímavou exkurzy ;) . Takový oživení studia na strojárně :t

Vloženo (editace)
hlavni tahak je to virtualni studio, minuly tyden jsem si prolejzal kastli roomsteru a rezal virtualne predni napravu, pak jsme delali zastavbu kola apod.

kdepak delas?

studuju posledním rokem ČVUT, dopravní techniku a letos vznikl takovej projekt se škodovkou, každej pátek tam jezdíme do Česany, máme tam nějaký přednášky a skoro vždycky nějakou zajímavou exkurzy ;) . Takový oživení studia na strojárně :t

Jé , to jsme skoro kolegové akorád já jsem na Technice Životního Prostředí, ale kámoš je taky na dopravní technice a jezdí zase do Mladé boleslavi na přednášky do vývojového centra, ale nic tajnýho jim tam neukážou. Takovou exkurzi bych si taky dal

:D

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Keďže došlo k zmene pôvodných informácií o termíne ukončenia výroby starej a nábeho novej, napíšem to sem.

Aktuálne info je teda takéto:

* Fabia Praktik končí v decembri 2006

* Fabia RS skončí koncom marca 2007

* Fabia II začína v polovici apríla 2007

* Fabia končí koncom apríla 2007

* Fabia Combi skončí v decembri 2007

* Fabia II Combi začína v polovici januára 2008

Vloženo
Keďže došlo k zmene pôvodných informácií o termíne ukončenia výroby starej a nábeho novej, napíšem to sem.

A co Fabia Sedan?

Vloženo

A co Fabia Sedan?

Sedan II nebude

Vloženo
tak to jsme my z toho smutný že nebude......mno ikdyž nevím jak by vypadal nový sedan.....asi šíleně -_-

fabiaiisedanjw6.jpg

lollollol

:kuk::ble ..sedan nebude to se vi uz dlouho, ani by to konstrukcne bez velkych uprav neslo, leda komplet a to stoji moc penez, staci ze nema FII dokonce ani jinej predni naraznik od roomsteru, je to hruza, aby to nedopadlo jako se Seatem fuck

Vloženo

A co Fabia Sedan?

Sedan II nebude

To jsme si nerozumněli. :D Já myslel kdy končí Fabia Sedan I...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...