srandek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no teda, moc inovaci neudelali, predek komplet room, vnitrek taktez a zadek celej swift, kde je tady neco novyho a originalniho, sakra?? F cerny a f kombiku a f tdicku to bude vypadat jak rakev, to jde, ne? Každej kombik v černý barvě vypadá jak rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 2Novi37: na jednu stranu s tebou souhlasím, uvnitř žádná inovace, z venku nic moc (jedině ten virtual co se tu objevil-ten je pěkný), ale druhá strana mince je, že potřebovali oživit trh s co nejmenšími náklady a to se jim myslím povedlo. Reaguju, i kdyz to nebylo na me, myslim, ze mas naprostou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no teda, moc inovaci neudelali, predek komplet room, vnitrek taktez a zadek celej swift, kde je tady neco novyho a originalniho, sakra?? F cerny a f kombiku a f tdicku to bude vypadat jak rakev, to jde, ne? Každej kombik v černý barvě vypadá jak rakev No, taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 trochu odlehčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 trochu odlehčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) Mno, ten prehled vybav je nejakej divnej. Pochybuju ze Classic bude mejt v zakladu bocni bagy a ESP BTW: nasel sem http://www.novinky.cz/auto/nova-skoda-fabi...7375_s5klk.html Editováno: 23. leden 2007, autor: kozlustechnykus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Co se interiéru týká, tak se mi to u fabie zdá jako krok zpět. Ta přemíra tvrdého plastu je otřesná. Interiér na mě působí moc užitkově, rozhodně ne luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Čím víc sem viděl fotek tak tím míň se mi líbí. Třeba ten předek se mi nelíbí přijde mi to jak traktor jak je ten předek rovnej, kapota a pak kolmo dolu. A palubovka se mi nelíbí, že pod tím radiem nepokračuje palubka a je tam prohluběň to je jak ve Felicii nebo 120cítce a ten bílej plast vypadá lacině. Jinak zezadu se povedla a z boku vypadá taky dobře. Ale nelíbí se mi, že je auto splácané z Roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no nevim nevim, jak uz to tady bylo receno, ten soupis vybav je jaksi pofiderni. Nejak jsem na oficial. strankach skodovky nic nenasel, ale hlavne jsou tam ruzne nesrovnalosti, schvalne by me zajimalo kdo to kde vzal, skoro to vypada, ze je to prace domaciho kutila . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dnes jsem ji viděl naživo v Č. Budějovicích u benzinky jen na plecháčích ale nevypadala špatně, ve stříbrný metle jak je na fotce výš u(P2M), ještě tam stála OII Scout taky moc pěký. Škoda že jsem si rozbil mobil s fotákem jinak by bylo foto Smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dneska byla o Fabce příloha v HN, tak asi známá věc motory a samo výbavy, tak mrkněte. Dost mě zklamalo, že nebudou xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) a ještě fabulenka s bílou střechou a nějakým pokecem Editováno: 23. leden 2007, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Dneska byla o Fabce příloha v HN, tak asi známá věc motory a samo výbavy, tak mrkněte. Dost mě zklamalo, že nebudou xenony. V dnesni dobe nebudou? To je docela dalsi krok zpet. I kdyz mozna je pak hodej do MR2008... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 http://www.novinky.cz/auto/nova-skoda-fabi...7375_s5klk.html Na posledni fotce je porovnani zadku novy Fabie a novyho Clia, tam je presne videt, kde je Fabia v designu pozadu, bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Čím víc fotek vidím, tím větší hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zde je link na vybavy: http://www.auto.cz/media/equip_fabia_cz.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Zde je link na vybavy:http://www.auto.cz/media/equip_fabia_cz.pdf Škoda že jsem to tu už s jinými PDF dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 [Škoda že jsem to tu už s jinými PDF dával. Ja vim, ale nekteri v tom jeste maji zmatek, vymazat se to da vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 koukám, že se hodně, ale hódně šetřilo... člověk by čekal posun dál, ale tady to víc připomíná stání na místě nebo dokonce krůček zpět... Fabia I byla na svou dobu pokrokový auto, ale tohle je víc než stagnace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 vidim dobre? dali ovladanie na zamknutie a odomknutie za radičku?....ach to už sa nezmestilo do dveri..pri radičke je to podla mna ohovne a nepristupne.. Asi je to takto poriešené kvôli spolujazdcovi, aby sa nemusel naťahovať. Ohavné to je, ale ja toto tlačidlo využijem tak 1x do roka, pre mňa by mohlo byť aj vedľa výfuku a nevadilo by mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) Pánové a teď to hlavní! Junior neumřel, aneb verze bez posilovače na 13" byla zachována. Motorizace - parametry Tak to vidím, bude aj nejaká SE verzia pre bezdomovcov: - bez kolies - bez motora - ale s webasto - Cena 99.999,- SK, pri nákupe na lízing 30 rokov, mesačná splátka 499,- Sk Editováno: 24. leden 2007, autor: megac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 koukám, že se hodně, ale hódně šetřilo... člověk by čekal posun dál, ale tady to víc připomíná stání na místě nebo dokonce krůček zpět... Fabia I byla na svou dobu pokrokový auto, ale tohle je víc než stagnace... Mam presne ten samej pocit. Ale kdyby dali dobrou cenu, na kterou se mozna hraje, taxe to prodavat bude. Ale kdyz srovnam OII a FII, je to jak z jiny automobilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 no ty vybavy jsou fakt sila, nejak se mi tomu az nechce verit, ze by treba i takovy zrcatka v elektrice byly az v eleganci? to me prijde jako troufalost v podminkach, kdy treba roomsteru dali do 2. vybavy i klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 No nevim jako zadek se mi libi ale to je tak vše,čekal sem neco lepšího ale uvidim až ji potkam venku nekde Zatim sem nevidel ani jednu FII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.