century Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 No nevim jako zadek se mi libi ale to je tak vše,čekal sem neco lepšího ale uvidim až ji potkam venku nekde Zatim sem nevidel ani jednu FII.. Myslím si, že ve výbavě sport bude velice pěkná... Roomster se mi vůbec nelíbil, ale teď když je pěkně udělanej tak je to pěkný autíčko... Myslím si, že se uchytí jako ta prní. Je to přece naše milovaná fábia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 century:Možná to je naše milovaná fabie ale pro me fabka I je asi nejlepší,škoda že se ji tady na foře každej zbavuje,bobik,olovo sla do pryc,klaca ted no koukam ze kazdej prodava a ja ji brzo dostanu To bude jako trabant zachvilku Jinak FABKA I je podle me dokonal palubkou a rysama karoserie Možná se uchytí ale už to nebude ta fabie jako první .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 century:Možná to je naše milovaná fabie ale pro me fabka I je asi nejlepší,škoda že se ji tady na foře každej zbavuje,bobik,olovo sla do pryc,klaca ted no koukam ze kazdej prodava a ja ji brzo dostanu To bude jako trabant zachvilku Jinak FABKA I je podle me dokonal palubkou a rysama karoserie Možná se uchytí ale už to nebude ta fabie jako první .. Nebude, ale zase bude nová... za pár let pak budem říkat to samé o té nové až přijde třeba Fabia III. Já mam taky Fabia I. Občas bych jí schodil ze skály, ale mam jí rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 century:Se ještě uvidí Ale nakonec to tak dopadne že to každej udelá a pak hned prodá .. Jinak jako na FIII sem teda zvedavej co to bude za jarašinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 TG docela pochválil http://www.topgear.com/blogs/drives/010-skoda-fabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 TG docela pochválil Taky koukam, jeste uvidime, co napise WhatCar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 A tady máte autobild: http://www.autobild.de/aktuell/meldungen/a...rtikel_id=13196 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Tak a uz i WhatCar?: http://www.whatcar.com/news-special-report...3945&EL=3188373 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 century:Se ještě uvidí Ale nakonec to tak dopadne že to každej udelá a pak hned prodá .. Jinak jako na FIII sem teda zvedavej co to bude za jarašinu.. Taky jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 FII - http://news.auto.cz/roadlook/nova-skoda-fa...akci-video.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ten zadek se mi libi ale ze predu moc ne tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Kua to je humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 to si snad robia prdel, ze tonovane skla budu od vybavy Sport a elektricky nastavitelne a vyhrievane vonkajsie spatne zrkadla az v Elegance??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jooo, kdyz sem ted videl Kiu Ceed za 340.000 se slusnou vybavou, klimou, 1,6 motorem, nebo Corollu za 399.999 v plny palbe, tak to snad skodovka ani nemuze myslet vazne a chce pak mozna prekvapit, snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zeptám se,sem asi slepej nebo co nikde jsem to tu nenašel.....kotouče na zadní napravu májí všechny motorizace????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jooo, kdyz sem ted videl Kiu Ceed za 340.000 se slusnou vybavou, klimou, 1,6 motorem, nebo Corollu za 399.999 v plny palbe, tak to snad skodovka ani nemuze myslet vazne a chce pak mozna prekvapit, snad čoveče já jsem byl ceeda omrknout a docela se mě líbí...a za pár korun je a tý výbavičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zeptám se,sem asi slepej nebo co nikde jsem to tu nenašel.....kotouče na zadní napravu májí všechny motorizace????? Nekde tu na fotkach byly i bubny, takze kotouce urcite nebudou pro vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jooo, kdyz sem ted videl Kiu Ceed za 340.000 se slusnou vybavou, klimou, 1,6 motorem, nebo Corollu za 399.999 v plny palbe, tak to snad skodovka ani nemuze myslet vazne a chce pak mozna prekvapit, snad čoveče já jsem byl ceeda omrknout a docela se mě líbí...a za pár korun je a tý výbavičky... Prave, pomer cena/vykon je tam uplne nekde jinde. A ma to zuppa interier. Nehlede na tu zaruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 zeptám se,sem asi slepej nebo co nikde jsem to tu nenašel.....kotouče na zadní napravu májí všechny motorizace????? Nekde tu na fotkach byly i bubny, takze kotouce urcite nebudou pro vsechny kotouce by mely byt od 59 kW a vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 sice jsem s ceedem nejel ale chystám se,ale co jsem i četl tak to dost chválejí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 sice jsem s ceedem nejel ale chystám se,ale co jsem i četl tak to dost chválejí... Mam tu u baraku zastoupeni, takze se taky chystam, jen sem ted marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V dnešnej Pravde je krátky článok o FII, také stručné predstavenie a okomentovanie. Novinár, čo to písal veru nešetril kritikou... Skúsim to nejak naskenovať, aj keď z novín sa hodne blbo skenuje Ceed je super! Jazdil som na 1.6 benzíne aj nafte a už viem, čo kúpim, keď sa zbavím Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V pondělním SM je podrobny test všech motorizací a srovnání s Fabii I .A v sekci autobazar zas porovnávaj F junior s F clasic 1.4.Protentokrát opravdu pěkné počtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V pondělním SM je podrobny test všech motorizací a srovnání s Fabii I .A v sekci autobazar zas porovnávaj F junior s F clasic 1.4.Protentokrát opravdu pěkné počtení. Jj, dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí Třeba že ta bílá střecha á la Cooper je jen nálepka nebo něco o kvalitě zpracování.. Ale nelíbí se mi čím dál víc...i když je pravda, že Fabie I se mi kdysi dávno v Brně na Svoboďáku taky nelíbila a dneska jí mám a nevyměnil bych jí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 V dnešnej Pravde je krátky článok o FII, také stručné predstavenie a okomentovanie. Novinár, čo to písal veru nešetril kritikou... Skúsim to nejak naskenovať, aj keď z novín sa hodne blbo skenuje Ceed je super! Jazdil som na 1.6 benzíne aj nafte a už viem, čo kúpim, keď sa zbavím Fabie Myslel si toto? http://dennik.pravda.sk/sk_dennik.asp?r=Ca...auto_motoa_19_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.