Přejít na obsah

Fabia II

marcos

Doporučené příspěvky

No nevim jako zadek se mi libi ale to je tak vše,čekal sem neco lepšího ale uvidim až ji potkam venku nekde -_- Zatim sem nevidel ani jednu FII..

Myslím si, že ve výbavě sport bude velice pěkná... Roomster se mi vůbec nelíbil, ale teď když je pěkně udělanej tak je to pěkný autíčko... Myslím si, že se uchytí jako ta prní. Je to přece naše milovaná fábia :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

century:Možná to je naše milovaná fabie ale pro me fabka I je asi nejlepší,škoda že se ji tady na foře každej zbavuje,bobik,olovo sla do pryc,klaca ted :( no koukam ze kazdej prodava a ja ji brzo dostanu :smich: To bude jako trabant zachvilku :D Jinak FABKA I je podle me dokonal palubkou a rysama karoserie :):t Možná se uchytí ale už to nebude ta fabie jako první ..

Odkaz ke komentáři

century:Možná to je naše milovaná fabie ale pro me fabka I je asi nejlepší,škoda že se ji tady na foře každej zbavuje,bobik,olovo sla do pryc,klaca ted :( no koukam ze kazdej prodava a ja ji brzo dostanu :smich: To bude jako trabant zachvilku :D Jinak FABKA I je podle me dokonal palubkou a rysama karoserie :):t Možná se uchytí ale už to nebude ta fabie jako první ..

Nebude, ale zase bude nová... za pár let pak budem říkat to samé o té nové až přijde třeba Fabia III. Já mam taky Fabia I. Občas bych jí schodil ze skály, ale mam jí rád :t

Odkaz ke komentáři

Jooo, kdyz sem ted videl Kiu Ceed za 340.000 se slusnou vybavou, klimou, 1,6 motorem, nebo Corollu za 399.999 v plny palbe, tak to snad skodovka ani nemuze myslet vazne a chce pak mozna prekvapit, snad :)

čoveče já jsem byl ceeda omrknout a docela se mě líbí...a za pár korun je a tý výbavičky...

Odkaz ke komentáři

Jooo, kdyz sem ted videl Kiu Ceed za 340.000 se slusnou vybavou, klimou, 1,6 motorem, nebo Corollu za 399.999 v plny palbe, tak to snad skodovka ani nemuze myslet vazne a chce pak mozna prekvapit, snad  :)

čoveče já jsem byl ceeda omrknout a docela se mě líbí...a za pár korun je a tý výbavičky...

Prave, pomer cena/vykon je tam uplne nekde jinde. A ma to zuppa interier. Nehlede na tu zaruku...

Odkaz ke komentáři

V dnešnej Pravde je krátky článok o FII, také stručné predstavenie a okomentovanie. Novinár, čo to písal veru nešetril kritikou... Skúsim to nejak naskenovať, aj keď z novín sa hodne blbo skenuje :sleep:

Ceed je super! Jazdil som na 1.6 benzíne aj nafte a už viem, čo kúpim, keď sa zbavím Fabie :wub:

Odkaz ke komentáři

V pondělním SM je podrobny test všech motorizací a srovnání s Fabii I .A v sekci autobazar zas porovnávaj F junior s F clasic 1.4.Protentokrát opravdu pěkné počtení.

Jj, dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí :t

Třeba že ta bílá střecha á la Cooper je jen nálepka nebo něco o kvalitě zpracování.. <_<

Ale nelíbí se mi čím dál víc...i když je pravda, že Fabie I se mi kdysi dávno v Brně na Svoboďáku taky nelíbila a dneska jí mám a nevyměnil bych jí :wub:

Odkaz ke komentáři

V dnešnej Pravde je krátky článok o FII, také stručné predstavenie a okomentovanie. Novinár, čo to písal veru nešetril kritikou... Skúsim to nejak naskenovať, aj keď z novín sa hodne blbo skenuje :sleep:

Ceed je super! Jazdil som na 1.6 benzíne aj nafte a už viem, čo kúpim, keď sa zbavím Fabie :wub:

Myslel si toto?

http://dennik.pravda.sk/sk_dennik.asp?r=Ca...auto_motoa_19_1

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...