Únor 4, 200718 r Koukam, ze si kluci udelali docela vejlet po PT, ale to auto mi porad prijde jako hroznej hybrid, ja si nemuzu pomoct
Únor 4, 200718 r to jseš k tomu autu ještě hodnej. jsem zvědavej, až ji uvidim na živo, takhle je to hrozný. hlavně do dvou let jich budou plný silnice
Únor 5, 200718 r taky se mi moc nelíbí, časem možna změním nazor, ale zatím to vypadá že u mě v garaži parkovat nebude
Únor 10, 200718 r Jakr: Díííííky, som zvedavý, čo sa dočítam. Zatiaľ čo som mal možnosť dočítať sa v našich periodikách, tak novinári zrovna nejasali nadšením. A som zvedavý, čo budú vraviť predajcovia po budúcotýždňovej akcii v Karlových Varoch...
Únor 10, 200718 r A kdo neviděl Autosalon na Primě... Tady (vpravo vybrat Fabia, je tam 2x nová a 1x stará generace - bazar) a tady nějaký přídavek. Upraveno Únor 10, 200718 r od rkonf
Únor 11, 200718 r A já měl včera to nutkání si ten AutoTip koupit...ještě, že jsem tak neudělal. ono v to, AutoTipu je více zajímavého počtení i o VW a dalším
Únor 11, 200718 r Koukam, ze slova chvaly jako na OI, FI nebo OII se u FII nejak nikde neobjevujou, maximalne na rozmery. Design je jakej je, jestli to bude nic moc i co se tyka jizdnich vlastnosti atd, k tomu drazsi, tak to bude pro skodovku dost pruser
Únor 11, 200718 r krysarr: No naši predajcovia sa boja už teraz... Som zvedavý, ako naladený prídu z Karlových Varov!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.