miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 intoš v eleganci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 a polokůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 flotila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 jedna jízdní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Koukam, ze si kluci udelali docela vejlet po PT, ale to auto mi porad prijde jako hroznej hybrid, ja si nemuzu pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 to jseš k tomu autu ještě hodnej. jsem zvědavej, až ji uvidim na živo, takhle je to hrozný. hlavně do dvou let jich budou plný silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawk Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 taky se mi moc nelíbí, časem možna změním nazor, ale zatím to vypadá že u mě v garaži parkovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak nakonec kulatý mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak nakonec kulatý mlhovky? Nene oboje, kulatý by měly být obyč a hranaty corner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Jo mě taky moc nesedí jsem zvědavej na reál. Editováno: 6. Únor 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Autotip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 poslední, doufám, že nebudu mít problém s autorským zákonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 A já měl včera to nutkání si ten AutoTip koupit...ještě, že jsem tak neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Jakr: Díííííky, som zvedavý, čo sa dočítam. Zatiaľ čo som mal možnosť dočítať sa v našich periodikách, tak novinári zrovna nejasali nadšením. A som zvedavý, čo budú vraviť predajcovia po budúcotýždňovej akcii v Karlových Varoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) A kdo neviděl Autosalon na Primě... Tady (vpravo vybrat Fabia, je tam 2x nová a 1x stará generace - bazar) a tady nějaký přídavek. Editováno: 10. Únor 2007, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 A já měl včera to nutkání si ten AutoTip koupit...ještě, že jsem tak neudělal. ono v to, AutoTipu je více zajímavého počtení i o VW a dalším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Koukam, ze slova chvaly jako na OI, FI nebo OII se u FII nejak nikde neobjevujou, maximalne na rozmery. Design je jakej je, jestli to bude nic moc i co se tyka jizdnich vlastnosti atd, k tomu drazsi, tak to bude pro skodovku dost pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr: No naši predajcovia sa boja už teraz... Som zvedavý, ako naladený prídu z Karlových Varov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.