S.Lopik Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Zdravím, po několikeré neúspěšné reklamaci v rámci záruky se obracím na vás zde na fóru, zda někdo náhodou neřešil (a nevyřešil) obdobný problém. Asi jako každý, po nastartování motoru vypínám start-stop systém tlačítkem. Problém je, že někdy se po jeho deaktivaci systém opět sám aktivuje. Připomíná to boj řidiče s autem Zmáčku tlačítko, to se prosvítí (systém je deaktivován), ale následně asi za sekundu opět zhasne. Po dalším stisku se buďto konečně deaktivuje, anebo je třeba mačkat znovu. Nejhorší je, že je to naprosto náhodný jev. V 70% případů je systém deaktivován na první stisknutí, ve zbývajících cca 30% případů je potřeba mačkat opakovaně. Stejně se systém chová i při jeho aktivaci z deaktivovaného stavu. V servise na to nemohou přijít, resp. mi to první nevěřili, pak jsem jim to nahrál na video, tak s tím prý něco udělali, ale zatím to neopravili. Pokud má někdo stejný problém a nějak mu to vychytali, napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Problém může způsobovat BCMko a Gateway. Aktualizovat obě dvě jednotky na poslední možný software. Případně vadné tlačítko nebo kabeláž k němu někde porušená. Editováno: 17. Říjen 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Díky za radu. Jen mne překvapuje, že si s tím v autorizáku neumí poradit a i po třetí reklamaci to stále nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Některé neduhy řeší FLASH ř.j motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.