ferda25 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Zde je postup jak na to: http://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=19023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 ... jak by řekl Cimrman, lepší počasí jsme si nemohli přát... tak jdu schánět EVO+ kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Není to až tak easy, jak to vypadá...když by to někdo zkoušel a neuspěl, tak ať mi pošle zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Nj, tak pro *NIX adminy si myslim, že je celkem jasný, co ten návod popisuje a nemusím to dělat jen z livecd ubuntu. Ale dokud nebudu mít tu kartu, tak nemám co komentovat, aspoň z diskuze vyplívá, že ne všechny SD karty umí měnit svoje HWID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Jak to funguje, mapy lze dostat do libovolného auta? Pokud ano.. Nějaký dobrodruh, který by to zvládnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Je to brnkačka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Na nervy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Hlavně sehnat kartu se kterou to jde může bejt docela problém... Editováno: 4. Listopad 2016, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) pokud si s tím někdo neporadí a měl by zájem o aktualizaci na nejnovější mapy EU West V9 pro Amundsen+ ( RNS315), nebo Amundsen ( RNS310 ) tak ať mi pošle zprávu.. Editováno: 22. leden 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xi Xao Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ahoj, potřebuji sehnat a dostat český Amundsen do Navigace (Superb II) a nevím si rady, pokud nabízíš pomoct, tak se ozvi na offset@centrum.cz , předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 před 12 hodinami, Xi Xao napsal: Ahoj, potřebuji sehnat a dostat český Amundsen do Navigace (Superb II) a nevím si rady, pokud nabízíš pomoct, tak se ozvi na offset@centrum.cz , předem dík. poslal jsem ti ten mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 V 3. 11. 2016 na 13:20, clouseau napsal: Není to až tak easy, jak to vypadá...když by to někdo zkoušel a neuspěl, tak ať mi pošle zprávu... Poslal jsem Ti zprávu s mailem.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Jasně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Děkuji Clouseau za rychlé vyřízení mé žádosti o instalaci východní Evropy do Amundsenu+.Vše funguje jak má. Ještě jednou Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 tak malý update, EVO karta funguje, wipe karty taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Kindera : díky za koment. Jsem rád, že jsi spokojený :-) S vhodnými EVO kartami je to stále horší...dochází...výroba byla ukončena někdy v létě loňského roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Jsem tedy asi mimo jak tak čtu Vaše příspěvky, znamená to že tedy oficiální postup na stránkách škody kde mi po zadání VIN vyjede aktualizace tu po stáhnutí pomocí jejich downloaderu rozbalím na FAT 32 SD kartu a tu pak strčím do slotu a aktualizace neproběhne? Bohužel jsem toto zkusil už asi pětkrát ale opravdu nic. Je tedy někde fígl? Po zásunu karty to hlásí. "Chyba, data nedostupná,.......! Jinak HW H24 SW 0245 děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Jak máš starou tu navigaci, resp. auto, pokud je v ní originál? Pokud to už nemáš v záruce, tak nemůžeš bezplatně aktualizovat z webu škodovky. Buď si koupíš ofiko mapy , SD s jednou oblastí za 5000, nebo to budeš řešit tak jako ostatní tady... Stejně je to sprosté...když si člověk koupí Tom Tom, nebo něco podobného za pár tisíc, tak má aktualizace doživotně v ceně. Když si koupí auto za mego, tak po skončení záruky platí 5-10 litrů ročně za aktualizace :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Ahoj tomu autu není ani rok. Takže plná záruka. I když teď když to píšu mi dochází že to je Superb III. Takže jsem na špatném fóru. Nicméně problém trvá. Jdu tedy plavat jinam. Omluva A ta poznámka k navigacím? nezbývá než souhlasit. ale takový je už dnes svět :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Mapy v Amundsenu u S3 se musí nahrát na originální kartu dodanou s vozem(nebo si zakoupit novou v servise). Mapy v Amundsenu u S3 zůstávají na SD kartě a dál se nikam nenahrávají. Karta je odemčená?? Editováno: 9. Květen 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Kdyby nebyla odemčená, tak se na ní nic nahrát nedá. Bude to stejný princip jako u Amundsena v S II . Karta musí mít správné výrobní číslo, jinak ji navigace nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcellino4 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 V 28. 10. 2016 na 12:08, ferda25 napsal: Zde je postup jak na to: http://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=19023 Ahojte vsetci fandovia - Škodováci chcel by som sa opytat a poprosit niekoho z Vas o pomoc. Vyssie uvedeny link si vyzaduje registraciu s pozvankou, takze zial sa neviem dostat k navodu/postupu. Vedeli by ste mi s tym niekto prosim Vas helfnut? Moj email je: marcellino4(a)azet.sk dakujem VELMI PEKNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 V 14. 5. 2017 na 13:55, marcellino4 napsal: Ahojte vsetci fandovia - Škodováci chcel by som sa opytat a poprosit niekoho z Vas o pomoc. Vyssie uvedeny link si vyzaduje registraciu s pozvankou, takze zial sa neviem dostat k navodu/postupu. Vedeli by ste mi s tym niekto prosim Vas helfnut? Moj email je: marcellino4(a)azet.sk dakujem VELMI PEKNE Máš ode mne zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokiano Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) Ahojte.Stranka uvedena vyssie uy nie je funkcna a registracia stoji 20USD.Nemate niekto save postup pripadne viete mi niekto pomoct v tomto?Mam superba 2013 a tie mapy su uz dost starsie a navyse je to auto z nemecka a po slovensku nachadza len malo obci :-) . Dakujem Editováno: 23. Červen 2017, autor: nokiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrchovecky Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ahoj. Je tady nekdo z okoli Ostravy kdo by mi aktualizoval Amundsen +?Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.