Publikováno Listopad 9, 20168 r Zdarec, zabýval se někdo tím, jestli jde doinstalovat elektické ovládání kufru? Docela mi to chybí. Kdyby byla i představa u ceně, budu moc vděčný. Díky! Neonik
Listopad 9, 20168 r Autor Nějaká témata jsem našel. Ale možná né ta pravá, protože odpovědi na otázky jsem tam nenašel. Doplním, že se jedná o kombi. Nemám KESSY, takže virtuální pedál ne, pouze na dálku. Díky!
Červenec 7, 20178 r Bez virtuálního pedálu a lze dodělat jen u combi - cca. 40.000,- Upraveno Červenec 7, 20178 r od ferda25
Červenec 9, 20178 r Si myslim, že tak 20 tisíc budou jen ty servomotry na páté dveře, ještě tam míš minimalně vnější a vnitřní spínač a kdoví co ještě. No a samozřejmně práce.
Červenec 12, 20178 r Spíš než co je na tom tak drahé, je správná otázka proč je to tak drahé a odpovědnou osobu bych hledal někde v rámci koncernu a cenotvorby náhradních dílů se startem kolem 1000% nad nákupní cenou dílu.
Červenec 19, 20178 r To mě také sejří, že to do liftbacku nejde ani objednat Fakt neexistuje žádné byť alternativní řešení ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.