Voloda34 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ahojte. Mám problém s prevodovkou. Riešil som reklamáciu spojky, avšak v inom servise než bola pôvodne montovaná. Auto mám už doma, no pri prehadzovaní rýchlostí ide páka o dosť ťažšie, než pred tým, ako som ten servis navštívil. Údajne tam dolievali olej, pretože ho tam bolo málo, asi 2 decilitre, ževraj pri prvej výmene spojky sa asi vylial a prvý technik to neskontroloval. Súčasný technik mi povedal, že sú tam vadné synchróny. No ja som pred návštevou toho servisu taký problém nemal. Prevodovka radila ľahko, skoro jedným prstom, teraz musím tlačiť dlaňou. Mám podozrenie že mi ju vymenili za inú. Je možná taká náhla zmena v radení? Fakt sa mi to nezdá. Má niekto nejaký nápad? Alebo radu? Díki za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 (editace) Na převodovce je výrobní číslo viz příloha, porovnat s údaji na datovém štítku, ale tam je asi jen typ. Pak zkusit kontaktovat výrobce, ten by to měl vědět. Ale co když zjistíš, že to nesedí .... ???? označení převodovky.pdf Editováno: 12. Listopad 2016, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 před 16 hodinami, Voloda34 napsal: Riešil som reklamáciu spojky, avšak v inom servise než bola pôvodne montovaná a to prečo takýmto štýlom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voloda34 Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Pretože to v tom prvom servise pokašlali. Tak som sa s nimi dohodol, že dajú novú spojku aj so zotrvakom a robotu si dam urobit inde na vlastné náklady. Ale asi to bolo z blata do kaluže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voloda34 Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Môže sa stať že pri výmene spojky sa vyleje z prevodovky olej? Ten technik mi tvrdil žwe ho tam bolo málo, že v prvom servise to po montáži neskontrolovali. Inak ďakujem za to označenie prevodovky. Kuknem keď to bude na zdviháku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Pravdepodobne máš Škodovku, hádam, alebo WV grup, dá sa urobiť na prevodovke základné nastavenie. Najskôr skús urobiť to, zvládneš to aj sám. Veľakrát pomohlo ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voloda34 Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Díki moc, skúsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Hlavne to urob ako do toho budeš chcieť vraziť ďalšie prachy, ono o tom nastavení nevie ani mnoho mechanikov.... Pozri si video a postupuj podľa neho, ani ja som to na prvý krát neurobil dobre ale zopakoval som postup a bolo to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Chci se zeptat, z ceho si mam vyrobit ty tycky arerovaci? Nevi nekdo jake to ma rozmery? Spatne mi jde radit 1. a zpatecka a cjtel bych zkusit tohle nastaveni ale nemam ty pripravky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Prípravok T10027, stojí okolo 7,60€ , ale pre istotu nikde priemer tej guľatiny. Možno niekto zo servisu v zamestnaní odmeria. Škoda, že môj dvorný mechoš je PN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 (editace) Stačí guľatinka, prípadne vrták, ide o to aby to bolo presné. Editováno: 14. Listopad 2016, autor: Eric_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Ja pouzil vrtak. Mam pocit, ze je to velikost 5 mm, rika to myslim i v tom videu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Na videu nerozumim nicemu... vypada to jednoduse, vrtak resp. Kulatinu do radicky bych nejak vymyslel, co ta plastova hokejka nay prevodovce, ta tam je stale nebo je to taky nutne udelat? Byl jsem se podivat jak to vypada pod kapotou v realu a jako moc mista tam neni na nejake velke akce. Budu muser asi vyndat cele sani,protoze jjnak se na to vrchem nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Sani jsem vyndaval. Neni to nic sloziteho... Ta plastova hokejka je tam porad. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 zitra to zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Tak jsem to nastavení provedl a zdá se že se povedlo problém se špatným řazením vyřešit (vyzkoušeno pouze před barákem na cestě, delší cestu budu mít až v pátek, ale zdá se to jako vyřešené... Fotonávod jsem dal k sobě, kdyby někdo chtěl, tak je to ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Tak som rád že sa ti to podarilo a pomohlo to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.