Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte. Mám problém s prevodovkou. Riešil som reklamáciu spojky, avšak v inom servise než bola pôvodne montovaná. Auto mám už doma, no pri prehadzovaní rýchlostí ide páka o dosť ťažšie, než pred tým, ako som ten servis navštívil. Údajne tam dolievali olej, pretože ho tam bolo málo, asi 2 decilitre, ževraj pri prvej výmene spojky sa asi vylial a prvý  technik to neskontroloval.  Súčasný  technik mi povedal, že sú tam vadné synchróny. No ja som pred návštevou toho servisu taký problém nemal. Prevodovka radila ľahko, skoro jedným prstom, teraz musím tlačiť dlaňou. Mám podozrenie že mi ju vymenili za inú. Je možná taká náhla zmena v radení? Fakt sa mi to nezdá. Má niekto nejaký nápad? Alebo radu? Díki za odpovede.

Na převodovce je výrobní číslo viz příloha, porovnat s údaji na datovém štítku, ale tam je asi jen typ. Pak zkusit kontaktovat výrobce, ten by to měl vědět. Ale co když zjistíš, že to nesedí .... ????

označení převodovky.pdf

Upraveno od McMatej

před 16 hodinami, Voloda34 napsal:

Riešil som reklamáciu spojky, avšak v inom servise než bola pôvodne montovaná

a to prečo takýmto štýlom?

• Autor

Pretože to v tom prvom servise pokašlali. Tak som sa s nimi dohodol, že dajú novú spojku aj so zotrvakom a robotu si dam urobit inde na vlastné náklady. Ale asi to bolo z blata do kaluže.

• Autor

Môže sa stať že pri výmene spojky sa vyleje z prevodovky olej? Ten technik mi tvrdil žwe ho tam bolo málo, že v prvom servise to po montáži neskontrolovali. Inak ďakujem za to označenie prevodovky. Kuknem keď to bude na zdviháku.

Pravdepodobne máš Škodovku, hádam, alebo WV grup, dá sa urobiť na prevodovke základné nastavenie.

Najskôr skús urobiť to, zvládneš to aj sám.

Veľakrát pomohlo !

• Autor

Díki moc, skúsim.

Hlavne to urob ako do toho budeš chcieť vraziť ďalšie prachy, ono o tom nastavení nevie ani mnoho mechanikov....

Pozri si video a postupuj podľa neho, ani ja som to na prvý krát neurobil dobre ale zopakoval som postup a bolo to OK.

Chci se zeptat, z ceho si mam vyrobit ty tycky arerovaci? Nevi nekdo jake to ma rozmery? Spatne mi jde radit 1. a zpatecka a cjtel bych zkusit tohle nastaveni ale nemam ty pripravky...

Prípravok T10027, stojí okolo 7,60€ , ale pre istotu nikde priemer tej guľatiny. Možno niekto zo servisu v zamestnaní odmeria. Škoda, že môj dvorný mechoš je PN.

Stačí guľatinka, prípadne vrták, ide o to aby to bolo presné.

Upraveno od Eric_

Ja pouzil vrtak. Mam pocit, ze je to velikost 5 mm, rika to myslim i v tom videu...

Na videu nerozumim nicemu... vypada to jednoduse, vrtak resp. Kulatinu do radicky bych nejak vymyslel, co ta plastova hokejka nay prevodovce, ta tam je stale nebo je to taky nutne udelat? Byl jsem se podivat jak to vypada pod kapotou v realu a jako moc mista tam neni na nejake velke akce. Budu muser asi vyndat cele sani,protoze jjnak se na to vrchem nedostanu...

Sani jsem vyndaval. Neni to nic sloziteho... Ta plastova hokejka je tam porad. ;)

zitra to zkusim...

Tak jsem to nastavení provedl a zdá se že se povedlo problém se špatným řazením vyřešit (vyzkoušeno pouze před barákem na cestě, delší cestu budu mít až v pátek, ale zdá se to jako vyřešené...

Fotonávod jsem dal k sobě, kdyby někdo chtěl, tak je to ZDE

Tak som rád že sa ti to podarilo a pomohlo to.  ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.