parkan Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Mám dotaz když jsem na jaře přezouval zadní gumy tak jsem si všiml že mám utržený na zadních tlumičích zarážky prižové...6Q0 512 131 Je to spojené z trubkou ochranou........takouvé to přižové těsnění...když auto stojí tak vidím tič tlumiče....měl taky někdo takovou závadu....nebo to už taky někdo měnil....nebo je to normální že se to časem utrhne..mám Fábii clasic r 2000 najeto 61000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Mám dotaz když jsem na jaře přezouval zadní gumy tak jsem si všiml že mám utržený na zadních tlumičích zarážky prižové...6Q0 512 131Je to spojené z trubkou ochranou........takouvé to přižové těsnění...když auto stojí tak vidím tič tlumiče....měl taky někdo takovou závadu....nebo to už taky někdo měnil....nebo je to normální že se to časem utrhne..mám Fábii clasic r 2000 najeto 61000km... Ja to mam tiez a zatial som to neriesil,ale jepravda ,ze to znizuje zivotnost tlmicov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Je to normální. Tátovi na O1 to měnili asi po 90.000 km a na Fabiích to taky odchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Zdravím má také někdo něco podobného na zadních tlumičích.....Má cenu to nechat vyměnit...Je to Fábie rok 2000.....Zjistil jsem to po zimě.....když jsem přezouval gumy.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cerf Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Asi to bude normalni, me se to stalo uz 2x. Dal sem tam dorazy z Felicie. Musis je sice trosku zariznout, ale jinak jsou uplne stejne a jsou levnejsi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ja ked som kupil fabcu (jazdenka) tak som to uz mal.Dal som si nahodit nove,ale nie origo od skodovky.Mam tam gumenu klasiku,aspon to tam ´´nekrici´´ ako tie origo bezove. Ale co som si vsimol tak to ma v takom stave vacsina Fabii.Vecsina na to ´´kycha´´ alebo nema ani sajna,ze tam take nie co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jsem rád podle názorů co tady jsou že nejsem sám......že také toto někdo má na své Fábii....nechápu ...jezdím normálně žádné vymetání děr...... mě jen zajímá jestli to někdoi dal do servisu opravovat a kolik to stálo..já doufám že budou měnit jen ty zarážky prižové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Menil som si to sám, cenu si už nepamätám, ale nestálo to veľa. Vymeniť to treba určite, lebo na tom polyuretánovom doraze drží krytka tlmiča a tá zabraňuje špine, aby sa dostala na pohyblivú časť tlmiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Ja to taky uz menil, stalo to myslim pod 1000 korum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Mám ještě dotaz jen doufám že to v servisu ŠKoda mění jako náhradní díl tu zarážku prižovou a né že budou měnit celý tlumič!!!! Něco takového jsem dnes zaslechl že to prej měněj celý nový...teda i z tlumičem!!!...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Taky se mi to utrhlo. Ten utržený kousek jsem vyhodil a tu plastovou krytku jsem narval na ten zbytek molitanu. Chce to do toho nožem vyříznout jakoby závit a narvat to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrej nápad taky jsem to udělal tak doufám že to vydrží...jde jen o nečistoty aby se tam nedostaly.....fotka na ukázku po této ůpravě..........jen doufám že to bude chodit.....a chvilku vydrží.....až to zas upadne tak to nechám vyměnit...Na fotkce je vydět to co jsem vyndal z té krytky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tydy je ještě po úprvě jak jsem našrouboval ten molitan na ten kryt...tak doufám že to chvilku vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 jde o nečistoty ale taky je to doraz (při max propružení)ikdyž toho asi nějak moc extra nedorazí) ale jde oto že když budeš plně naloženej a prolítneš nějakej hup, tak aby ti to nedělalo neplechu(něco nepodřelo atd..) takže tim že je doraz kratší zvyšuješ riziko dření v tyhle situaci a taky nevim co na to tlumič (dostane podle mmě větší záhul) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Já už mám vyměněno.Dělal jsem to sám a stálo to tak cca 500kč matroš + hodku práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Já už mám vyměněno.Dělal jsem to sám a stálo to tak cca 500kč matroš + hodku práce. Hod prosim do sekcie Instalacne manualy navod.Rad by som si to tiey vymenil,pretoze sa mi odtrhli uz obe zarazky..Dik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zdravím taky by mě to zajímalo......taky bych si to rád vyměnil sám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Co sa vymeny tyka tak som viac menej len asistoval,pred garazou na pockanie.Panko povolil sroby na tlmici,supol to na zdvihak.Demontoval sa plast,prehodil manzety.Potom to iste na druhej strane.Sup sup a do 3/4 hodky sme nemali co robit.Ziadne speci naradie.Asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Co sa vymeny tyka tak som viac menej len asistoval,pred garazou na pockanie.Panko povolil sroby na tlmici,supol to na zdvihak.Demontoval sa plast,prehodil manzety.Potom to iste na druhej strane.Sup sup a do 3/4 hodky sme nemali co robit.Ziadne speci naradie.Asi tak. A kde ti to robil ten panko,ze by som sa u neho zastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
789michal Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 mne to spravili v servise za 1100 Sk, dali nove dorazi tlmicov 2x + praca akurat sa mi nezda ta diera v tom plastovom podbehu, nove fabie to maju akosi inac mensie, nedostane sa tam blato.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tu je to po výmene. Stačí demontovať krycí plast (pre pohodlnejšiu prácu) a potom uvolniť tie 2 horné skrutky (vidno na obrázku) a demontovať ten hliníkový diel z konca tlmiča. Vymeniť polyuretanový doraz a poskladať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 asi to bude to samé i na zadních tlumičích ta výměna........na fotce koukám že je výměna předních... Doufám že nebude problém budu to vyměmnovat i já sám na zadních..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 asi to bude to samé i na zadních tlumičích ta výměna........na fotce koukám že je výměna předních...Doufám že nebude problém budu to vyměmnovat i já sám na zadních..... na fotke su zadne tlmice.Predne nemaju vobec takuto priz. zarazku a su uplne ine . Btw. kolko aut ma vpredu vyfuk? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 na fotke su zadne tlmice.Predne nemaju vobec takuto priz. zarazku a su uplne ine . Btw. kolko aut ma vpredu vyfuk? Nač ten smích? Splést se může každý. Když vidím kotoučovou brzdu, tak mě taky nejdřív napadne, že to je předek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 na fotke su zadne tlmice.Predne nemaju vobec takuto priz. zarazku a su uplne ine . Btw. kolko aut ma vpredu vyfuk? Nač ten smích? Splést se může každý. Když vidím kotoučovou brzdu, tak mě taky nejdřív napadne, že to je předek... Lebo mi to je smiesne,nato smiech.Rozhodne som ho tym nehccel pred nikym zhodit a jemu to snad bude jasne.Stat sa moze ,ze sa clovek zmylil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.