Shaarky Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ahojte, co znamená ve výpisu konfigurace " Standardní šrouby kol " - tzn. že SuperB se nedodává s bezpečnostními šrouby a raději zakoupit něco jako http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/srouby-krytky-kol/bezpecnostni-srouby-kol-000071597cx/0/1/24/43/1001 ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 presne tak ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Tak tomu říkám úspora na pravém místě :-((DíkyOdesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Mimochodem, má smysl jít do origo Škoda nebo jsou tak profláklé, že ani ne ?Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Až vám v servisu vymění šrouby za bezpečnostní, tak si dejte pozor, ať vám ten bezpečnostní ořech dají do auta a nenechají v krabičce, kterou někde pohodíte doma, jako se to stalo mě a zjistil jsem to až po 25 tisících km, když jsem přijel do pneuservisu ne přezutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 No v pneuservisu si s tím často umí poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 To sice ano, ale když budeš muset vyměnit kolo někde na silnici, tak máš problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 před 31 minutami, Wittmann napsal: No v pneuservisu si s tím často umí poradit. Uměli to jen odvrtat a Klokočka (ten sídlí kousek od pneuservisu) měl nástroj někde na výjezdu. Moje auto v Praze v pneuservisu, já byl 8000 km daleko. Po příletu jsem našel bezpečnostní ořech doma a jel na přezutí znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Tak to nasere, ale bez podobných zážitkov by bol život veľmi jednoduchý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Chlapi, tzn. že každá sada šroubů od Škoda je univerzální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Bezpečnostní sady jsou univerzální, krom Citigo (a nejsem si jistý zda kvůli počtu šroubů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Pak nechápu tu story s tím servisem a ořechem, díky za infoOdesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 (editace) Univerzální ve smyslu že je lze použít na všechny vozy. Nikoliv univerzální v tom, že by všechny sady byly stejné. Je jich několik hádám desítek různých. Editováno: 19. Listopad 2016, autor: Prochaine 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 ořechů je "X" druhů,jen od Audi mám na servise asi 28 t pů ořechů Jinak univerzální určitě nejsou,liší se délkou závitu a dosedací plochou. Jinak dnes jsou bezpečáky možná tak proti nějakým pubošům,profíci na to mají forichtunky,zdrží je to cca o pět sekund více než běžný šroub. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Tak super, díky všem za info ! Teď je to zcela jasné :-))Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 před 4 hodinami, cosby napsal: Jinak dnes jsou bezpečáky možná tak proti nějakým pubošům,profíci na to mají forichtunky,zdrží je to cca o pět sekund více než běžný šroub. a vzhledem k tomu, že fetky se kolama prakticky nezabývají - je to logisticky poměrně náročná - tak ty bezpečáky v první řadě komplikují život svému majiteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Dle servisu se stejna sada orechu vyrabi priblizne 3 mesice a pak se vymeni za novy typ. Prislo mi to jako docela dlouha doba na jeden typ, ale pri poctu dnesnich aut je pry prakticky nemozne najit dva stejne typy na jednom miste. Problem je v tom, ze servisy nemaji zadne "zalohy" starsich typu, takze jakmile orech ztratite, tak je odvrtani jedna z velmi mala moznosti, jak se dostat ke kolu. Coz pouze potvrzuje myslenku kolegy Wittmanna, ze bezpecaky komplikuji zivot predevsim jejich majitelum. Ja si je ale pro klid duse poridil od Skody take. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.