Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

presne tak ...

• Autor

Tak tomu říkám úspora na pravém místě :-((

Díky

Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk

• Autor

Mimochodem, má smysl jít do origo Škoda nebo jsou tak profláklé, že ani ne ?

Až vám v servisu vymění šrouby za bezpečnostní, tak si dejte pozor, ať vám ten bezpečnostní ořech dají do auta a nenechají v krabičce, kterou někde pohodíte doma, jako se to stalo mě a zjistil jsem to až po 25 tisících km, když jsem přijel do pneuservisu ne přezutí.

No v pneuservisu si s tím často umí poradit.

To sice ano, ale když budeš muset vyměnit kolo někde na silnici, tak máš problém...

před 31 minutami, Wittmann napsal:

No v pneuservisu si s tím často umí poradit.

Uměli to jen odvrtat a Klokočka (ten sídlí kousek od pneuservisu) měl nástroj někde na výjezdu. Moje auto v Praze v pneuservisu, já byl 8000 km daleko. Po příletu jsem našel bezpečnostní ořech doma a jel na přezutí znovu.

Tak to nasere, ale bez podobných zážitkov by bol život veľmi jednoduchý.

• Autor

Chlapi, tzn. že každá sada šroubů od Škoda je univerzální ?

Bezpečnostní sady jsou univerzální, krom Citigo (a nejsem si jistý zda kvůli počtu šroubů).

• Autor

Pak nechápu tu story s tím servisem a ořechem, díky za info

Univerzální ve smyslu že je lze použít na všechny vozy. Nikoliv univerzální v tom, že by všechny sady byly stejné. Je jich několik hádám desítek různých.

Upraveno od Prochaine

ořechů je "X" druhů,jen od Audi mám na servise asi 28 t pů ořechů

Jinak univerzální určitě nejsou,liší se délkou závitu a dosedací plochou.

Jinak dnes jsou bezpečáky možná tak proti nějakým pubošům,profíci na to mají forichtunky,zdrží je to cca o pět sekund více než běžný šroub.

• Autor

Tak super, díky všem za info ! Teď je to zcela jasné :-))

před 4 hodinami, cosby napsal:

Jinak dnes jsou bezpečáky možná tak proti nějakým pubošům,profíci na to mají forichtunky,zdrží je to cca o pět sekund více než běžný šroub.

a vzhledem k tomu, že fetky se kolama prakticky nezabývají - je to logisticky poměrně náročná - tak ty bezpečáky v první řadě komplikují život svému majiteli.

Dle servisu se stejna sada orechu vyrabi priblizne 3 mesice a pak se vymeni za novy typ. Prislo mi to jako docela dlouha doba na jeden typ, ale pri poctu dnesnich aut je pry prakticky nemozne najit dva stejne typy na jednom miste.

Problem je v tom, ze servisy nemaji zadne "zalohy" starsich typu, takze jakmile orech ztratite, tak je odvrtani jedna z velmi mala moznosti, jak se dostat ke kolu. Coz pouze potvrzuje myslenku kolegy Wittmanna, ze bezpecaky komplikuji zivot predevsim jejich majitelum.

Ja si je ale pro klid duse poridil od Skody take.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.