Publikováno Prosinec 1, 20168 r Ahoj přátelé, potřeboval jsem se zeptat zda moje octavia má mít ESP. VIN je TMBGE21Z672007929 je to 2006 OII, výbava elegance 2.0 tdi bez DPF. climatronic. na přistrojovce je pouze tlačítko na vypínání ARS, které funguje, Díky za odpověď....
Prosinec 1, 20168 r Proc to resis? V te dobe ESP povinne nebylo a hodne Octavii ma jen ASR (stejne jako ta moje). Myslis, ze by nekdo vykuchal ESP a dal tam jen ASR?
Prosinec 1, 20168 r Autor díky za odpověď, řeším protože se chci zeptat jestli to má mít nebo ne. jinak díky za rychlou reakci
Prosinec 1, 20168 r Mal som Octavku2 Eleganc dovoz Holandsko a tiež bez ESP iba ASR, proste si to neobjednal a máš to také isté. Načo to riešiš, ono to nieje len tak kuchnúť.
Prosinec 1, 20168 r Autor nechci nic kuchat jen jsem chtěl vědět jestli to má ESP nebo ne... to je vše nic měnit a zkoušet nehodlám :-) děkuji a toto téma je z mé strany uzavřené
Prosinec 1, 20168 r pokud chceš mít jistotu, tak sem: http://igorweb.org/equidec.aspx opiš ty trojmístné kódy ze servisky (případně jsou na štítku u rezervy) a o budeš mít jasno o celé výbavě
Prosinec 2, 20168 r Spíš jak udelat vypinatelne esp (4x4) 2011 drzet tlacitko nepomuze chce to zřejmě prekodovat potřebuji vedet jen jak ho dočasně vyřadit Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.