vit.matrka Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Ahoj přátelé, potřeboval jsem se zeptat zda moje octavia má mít ESP. VIN je TMBGE21Z672007929 je to 2006 OII, výbava elegance 2.0 tdi bez DPF. climatronic. na přistrojovce je pouze tlačítko na vypínání ARS, které funguje, Díky za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Proc to resis? V te dobe ESP povinne nebylo a hodne Octavii ma jen ASR (stejne jako ta moje). Myslis, ze by nekdo vykuchal ESP a dal tam jen ASR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.matrka Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 díky za odpověď, řeším protože se chci zeptat jestli to má mít nebo ne. jinak díky za rychlou reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Mal som Octavku2 Eleganc dovoz Holandsko a tiež bez ESP iba ASR, proste si to neobjednal a máš to také isté. Načo to riešiš, ono to nieje len tak kuchnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.matrka Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 nechci nic kuchat jen jsem chtěl vědět jestli to má ESP nebo ne... to je vše nic měnit a zkoušet nehodlám :-) děkuji a toto téma je z mé strany uzavřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 pokud chceš mít jistotu, tak sem: http://igorweb.org/equidec.aspx opiš ty trojmístné kódy ze servisky (případně jsou na štítku u rezervy) a o budeš mít jasno o celé výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.matrka Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Měl by to být kód 1AT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Nebo zajet k někomu s diagnostikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireball775 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Spíš jak udelat vypinatelne esp (4x4) 2011 drzet tlacitko nepomuze chce to zřejmě prekodovat potřebuji vedet jen jak ho dočasně vyřadit Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.