Furyan Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 uz se nekdo setkal stim, že opustite auto svítí vam prava nebo leva pulka auta, ale pri otervreni dveri u ridice nezazni zvukový signal oznamujicí ze jsou zaple parkovaci svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 a nemáš náhodou zaplý blinkr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 8. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 ano to jo, ale jde o to, že nezazni zvukové upozornění, poste clovek opusti auto nezazni zadny zvukovy signal a sviti ti pulka auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Mne to normálne pipa ked otvorím dvere a na maxidote aj píše že sú zapnute svetlá ked nechám polovičku svietiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Mě taky. Pípne 5x a pak už je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 9. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 no mně to obvykle take pipa, ale při jistem postupu to nepipne. Ja si ten postup zitra parkrat vyzkousim a pak nahraji video. Blbe je ze clovek si mysli ze to bude vzdy pipat a pri vystupovani nechtit zapne blinkr a pak rano dalsi den zjisti ze mu sviti auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 ZajIma me ten postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Parkovačky bych zrušil, kdo je dnes používá? Já si nepamatuji, že bych je byl někdy úmyslně zapnul. Možná proto jsou na přepínači zvýrazněné světelně, abychom si všimli, že jsou omylem zapnuté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 před 1 hodinou, Heini napsal: Parkovačky bych zrušil, kdo je dnes používá? Já si nepamatuji, že bych je byl někdy úmyslně zapnul. Možná proto jsou na přepínači zvýrazněné světelně, abychom si všimli, že jsou omylem zapnuté... Pleteš hrušky a jabka. Jedny světla obrysovky, parkovačky pozičky nebo jak je kdo nazívá pouštíš vypínačem světel na první polohu (na druhou zapneš tlumený/dálkový) a svítí jak zadek tak předek, tak levá a pravá strana. A svítí kdykoliv a při jakýkoliv poloze klíčku. Druhý světla svítí jen za určitejch podmínek. Ty svítí jen při vypnutým zapalování nebo vyndanejch klíčkách. A svítí JEN PŮL auta. A to buď levá nebo pravá! A pouštíš je blikačem. Při zapnutým klíčku v poloze 1 blikaj blikače a po vypnutí klíčku svítí příslušná strana auta. Levej blinkr levá, pravej pravá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tohle sviceni uměla i má 120l. A už se mi stalo že změnou teploty upadl držák mobilu u leveho sloupku a jak padal zapnul blinkr a auto začlo svítit. A asi do jiného tématu alarm nic myslím potvrzení alarmu houknutím. U f1 pád držáku spolehlivě rozhoukal auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Však jo, myslel jsem ty, které jsou aktivní při vytaženém klíči zapalování a puštěném blinkru pravém/ levém. Asi jsem se špatně vyjádřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 10. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 takže jen pro zopakovani nestezuji si na to, že mi svití pulka auta, ale na to ze mne auto neupozorni ze bude svitit Jak na simulovat chybu: - vychozí stav venku je tma světla jsou nastaveny na auto nastaveno aby svetla svitili pri opusteni auta (coming/leaving home ) popis kroku vypnu motor otevru a hned zavru dvere ( aby se rozsvitili svetla) zapinam levy blinkr otviram dvere grafika signalizuje otevrene dvere lze videt ze auto sviti protoze mam nastavene (coming/leaving home) kdyby bylo svetlo a nefungovalo(coming/leaving home) tak by auto signalizovalo zapnuti parkovacich svetel vystupuji z auta zamykam auto cekam az zashnout svetla světla zahasla a sviti levá pulka auta (coz je spravne) PROBLEM JE ZE MNE AUTO NA TO NEUPOZORNILO No pro mne dusledky toho to stavu V noci prijdu vypnu motor vystupuji z auta beru si vec ze sedala spolujezde omylem posunu packu zaviram dvere, zamykam auto a odchazím, odejdu drive nez auto zasne a celou noc mi takto stoji auto, stalo se zatim jen jednou ze tak to celou noc svitilo a neni to rano prijemne zjisteni. VID_20161210_204955.3gp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 14. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 vyzkousit to i nekdo jiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Večer zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Mě v případě zapnutého blikru auto pípne 5x a píše že mám zhasnout světla. Přepínač světel je na AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Podle tvého navodu mě auto taky neupozorní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 15. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 az pojedu nekdy do servisu tak se na to zeptam ja mam auto z kvetna 2015 tak treba to mas jiz vyresene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Taky bez upozorneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaf60 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Mě to neupozorní při zapnutém rádiu, po otevření dveří rádio zobrazí, že nemám zapomenout mobil a na světla to nereaguje. Při příchodu a otevření dveří to hlásí zapnuté světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 U mě zaplé radio, běžící motor zapnu blinkr. Vypnu motor a otevřu dveře a pip pip. Na radiu nezapomen mobil. Vse jak ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Skúsil som Furyanov postup a tiež mi to pípa.. a v podstate stále, keď mám vypnutý motor a svetlá na auto, sa mi so zapnutým blinkrom rozsvieti príslušná strana, v prípade otvorených dverí mi to začne stále aj pípať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 30. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 V 15. 12. 2016 na 12:36, Furyan napsal: az pojedu nekdy do servisu tak se na to zeptam ja mam auto z kvetna 2015 tak treba to mas jiz vyresene takze jsem byl v servisu, nahlasil jsem jim to, nahrali novy sw a problem odstranen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.