Publikováno Prosinec 8, 20168 r Dobrý den, už delší dobu mi vrtá hlavou, co je to na palubce ve Škodovce. Je to nějaký držák na případnou navigaci nebo něco jiného? Nebo je to prostě jen na "okrasu"? V příloze zanechávám foto. Děkuji
Prosinec 8, 20168 r Je to čidlo intenzity slunečního záření pro Climatronic, řídí se podle něj výkon klimatizace a otáčky ventilátoru. Je to i v návodu k obsluze... Upraveno Prosinec 8, 20168 r od Sharky487
Prosinec 8, 20168 r No,je to horsi v tom,ze se jedna o vec,ktera je tu uz 12 let a je toho plny internet. Nedivil bych se u noveho auta kde ty informace zpocatku nejsou tak dostupne.
Prosinec 8, 20168 r kdyz to ten cudl zmacknes tak te to vystreli do vesmiru kurna je to fakt v navodu k obsluze,chce si to jenom precist
Prosinec 9, 20168 r Jo no, v návodu je spoustu věcí, na který se tu lidi ptaj.. Kdyby ty návody četli, tak je tu na fóru o třetinu míň příspěvků
Prosinec 11, 20168 r Na obranu těch co čtou návody já to nenašel mám r.v. 2012 v sekci topení je tam napsané že to sleduje intenzitu světla, ale už ne čím ( climatronic ) Asi nejsem pozorný čtenář i tak další poznatek k vozu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.