Prosinec 15, 20168 r před 2 minutami, 15degren napsal: zadní tlumiče ? kompresor ? u auta s 15K ? Tím krm jiného, ne člověka co s původníma tlumičema najezdil po D1 300 tisíc. Buď kecáš ty nebo auto nemělo 15t km Můžu ti postnout protokol :-) Na všechno tohle má škodovka TPIčka. Kupováno jako "novinářský" vůz od ŠA s tovární prodlouženou zárukou :-) Kompresor - dodávalo Denso(?) defektní už z výroby - prostě se vnitřně sdíral až se v něm sekla nějaká jehla a začal pískat Tlumiče - Octavie měli divně udělaný uložení tlumičů - údajně se Sachs mírně utl v návrhu, přenášelo to tupé rány i při malých nervnostech Ostřikovač světel - při teplotě po 5°C nezajížděl zpět Termostat - tekl, stejnou závadu měli i 2.0 TSI Panel výdechů topení - loupal se chrom Tísnění dveří - neodtékala voda Barevný DOT - čas od času zobrazoval barvy který ukazovat neměl
Prosinec 15, 20168 r Ale jo, tomu bych věřil. Novinářská auta jsou prasácké a jezdí s tím lidi jako hovada. Na druhou stranu... ano, rád bych viděl ten záznam.
Prosinec 15, 20168 r Otázku, jestli zánovní holotu nebo trošku výbavy v ojetějším autě jsem řešil i já před skoro 4 lety... (Octa 2/Sup 2/Passat/Mondeo) ..... ale v té době se mě už do O2 už moc nechtělo a O3 ještě pořádně nebyla (navíc s TDi + DSG + Xenony atd.. byla cena astronomická) Vždy lepší vzít auto s menším nájezdem, jednak kvůli servisu a jednak kvůli následnému prodeji. Mám názor, že buď jestli má mít auto trošku víc km, to musí být ale vykompenzované o DOST nižší cenou. Nakonec jsem v té době koupil 2 roky jetého S2 kombi se 145 tis km, DPF a mokrého DSG jsem se u CR motoru nebál. V té době 347 tis Kč, PC byla přes 900 tis Kč...., zánovní byly v té době 500 - 700 tis Kč dle výbavy. (obava byla jen z konce záruky, ale zase po ní servisuji za 1/2 ceny u "svého" mechanika) Slabší motor než ten 103 kW si neumím s takovém autě ani představit a to jsem klidný řidič. Osobně auto pod 100 kW, bez xenonů, digiklimatizace a výhřevu sedaček bych nechtěl.... ostatní už není tak důležité. Dneska bych se asi rozhodoval pro O3 s motorem 1.4TSi/1.8TSi/2.0TDi s xenony + výhřevem a klimou do 100 tis km. za nějaký zajímavý koruny. Upraveno Prosinec 15, 20168 r od prassat
Prosinec 15, 20168 r před 5 hodinami, Sabiza napsal: Ale jo, tomu bych věřil. Novinářská auta jsou prasácké a jezdí s tím lidi jako hovada. Na druhou stranu... ano, rád bych viděl ten záznam. No jistě, a tím zničili ostřikovače... Pánové, všechny tyto závady se tady řeší a lze k nim na foru najít i příslušnou dokumentaci ŠA.
Prosinec 15, 20168 r Dobře, Pawouku, ale na jednom autě? Na jedno autě se objeví tolik závad? Tomu sám nevěříš.
Prosinec 15, 20168 r Věřím, mám rozsáhlé zkušenosti se škodovkami. Nic neobvyklého to není. Ostatně ty nečteš toto forum? Takových případů je daleko víc a nejen u tohoto modelu.
Prosinec 15, 20168 r Pawouk promine Loupající se chrom vám ještě najdu, ten se dělal o pár dní později. Upraveno Prosinec 15, 20168 r od LiveBomb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.