Přejít na obsah

koffee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení koffee

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Právě, ono se to možná ztratilo, ale hledám ne 2. auto do rodiny (pro ženu), ale auto, které nahradí současné 1. (které není příliš ekonomické a na ndárž toho moc neujede) = nechci slabotu (1.6tdi, cng / lpg (kvůli omezenému podzemnímu parkingu) a holoauto (aspoň xenony a navigaci). A hlavně kvůli DSG je výběr omezený a ceny podstatně vyšší. Nechci operativní leasing (ten mi právě teď končí), Passat je drahý, Yeti a Rapid jsou menší a pak už toho moc nezbývá než Octavia a Superb. Podle odpovědí - je tedy auto s 150 000 km a víc relativně risk?
  2. Ahoj, hledám 2. auto do rodiny. Respektive bude to 1. auto a z prvního se stané víkendové Asi Škodu (servisovat to umí téměř každý a všude je nějaký servis), ideálně kombi (aby to uvezlo lyže, 4 dospělé, 2 horská kola, nebo 2 dospělé na trip po Evropě). Autem budu jezdit denně do práce (60km tam i zpět), o víkendy výlety (200 - 300 km), a jednou za čas něco většího. Celkem tak 20 000 - 30 000 za rok. Rád bych Octavii III (protože jedno MQB už mám a je povedené a OII se přítelkyni nelíbí), případně Superb (ten před současným). Mám rád, když je auto vybavené (vyhřívaná sedadla, navigace, klima, DSG, Xenony). Bohužel to se pohybujeme kolem 100t km a víc a tam mám strach ze spolehlivosti. (na rovinu, auta, která jsem si vyhlédl mají hodně přes 150t km) Udělal jsem vlákno i vedle http://forum.skodahome.cz/topic/137835-koupe-ojete-oiii/ ale tady v hospodě je větší šance na odpověď. Díky za tipy!
  3. koffee

    Koupe ojete OIII

    Ahoj, Planujeme koupi OIII kombi 2.0tdi, rok 2013, s najezdem cca 150t. Co je mozne cekat za potize? Resp. kolik km dnesni motory snesou? Prosim bez flame [emoji4]
×
×
  • Vytvořit nový...