milanxx Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Nezjistil jsem to a ani nezjistim pac tu blbost s/s mam vyplou. Ale zase na webu se probouzi na trase možnost kliknout na bod v trase a zjitit udaje z toho mista. Zatim se dela kolečko ruzných průměrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 V 18. 3. 2017 na 10:29, tomson1 napsal: Mám to na třech autech, 2 neukazují, jedno ano.Tím by se dal mobil vyloučit. Jinak jsem to přece jen zkoušel jak jsi psal a nic. Mám to také tak, nicméně u mého auta to stejně ani nic moc nezjistí...nezkoušeli jste někdo psát na TMobile ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 to milanxx: Co přesně myslíš? Já mám trasu jako čáru bez bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Dneska mě to teda cestu roztrhlo diky S/S tak nevim teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Vpravo nahoře jsou při výběru my trip něco jako roletova menu. A tam se dá nastavit co chceš zobrazit a pak jsou vidět tečky. A je tam i heat map a pak ti září místa kde nejvíc parkuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Můžeš sem dát sken obrazovky? Vůbec nevím, co máš na mysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 tutoj: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 To je dobré! :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Zachytil som nejaku konkurenciu, Xmarton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Jo uz jsem to taky viděl. Sofistikovaneční a trochu tím pádem dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Akorát, že to je ten rozdíl mezi hračkou a hračkou... Za 15 stovek a 70 Korun měsíčně se to dá... 9 tisíc za takovou "kravinu" je už dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Zdá se, že poslední dobou se nějak zastavil vývoj této krabičky...docela zklamání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Funguje a to je důležité. Spíš si myslel ale apku. Ta by možná mohla vyčíst víc dat ale zase by to žralo vic dat a takhle je rezerva. A web jede taky a navíc jsou tam ty kolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Já bych uvítal webovou verzi přímo od T-mobile s pokročilými funkcemi a hlavně, hlavně hlavně funkčním výpočtem spotřeby... kvůli té srandě jsem si to pořídil.. Mimochodem, v pondělí jsem volal na T-mobile. Pokud máte 5 minut času a chcete se pobavit, přečtěte si tento článek: Chytré auto a hloupý T-mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Podle infolinky T-M se taková aplikace chystá. Možná originál počeští a přebarví na růžovo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Podle infolinky se to chysta uz od ledna. Takze to muze byt za rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 před 21 hodinami, milanxx napsal: Funguje a to je důležité. Spíš si myslel ale apku. Ta by možná mohla vyčíst víc dat ale zase by to žralo vic dat a takhle je rezerva. A web jede taky a navíc jsou tam ty kolečka. No s ohledem na to, že to je vlastně cloudové řešení, očekával bych změny nejen na úrovni aplikace, ale i na pozadí - včetně funkcionalit krabičky jako takové. Výsledek je, že se neděje nic nebo se něco chystá, ale příliš dlouho. Rozhodně to není úplně pozitivní signál do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Spíš bych čekal novou krabičku. V zámoří je asi verze s wifi. Ale naco by to bylo u nás? Wifi hot spot v autě je blbost při našich tarifech. A update fw krabičky jak asi? Opět tomu brání data. Alespoň si tohle řešeni nehraje na nic jiného. Pokud chceme víc tak směr smart gate. A sme zase u apky ale od škodovky. Víc umí ale taky stojí mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 @milanxx kolecka a tecky sice jsou, ale nejsou k tomu relevantni data... rad bych pokud mam trasu tak kazdej bod by mohl vypsat otacky a rychlost alespon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Však jsem psal že se dělají různě velká kolečka. Vypdato na to že se velikost vztajuje jen na tu jízdu bez závislosti na jiné, evidentně se načítá víc dat než co se zobrazuje v apce a na webu. Jinak ten web je pro nás neoficiální. A ty jejich odhady spotreby jsou taky sranda. Nutno ovšem rozlyšit to co nám sliboval t mobile a co je naše zbožné přání. Jinak souhlas mohli by to vylepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 No s tou spotřebou nevím. Když palubní počítač ukazuje spotřebu v rámci určité tolerance přesně, proč tento údaj prostě krabička nepřevezme (je li to možné) a nezobrazí? Pokud to není možné, tak nevím, jak by mohla krabička sama o sobě měřit spotřebu? U mě v autě neukazuje ani stav paliva (Roomster 2012). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Lebo spotreba rovnako ako teplota oleja a dalsie parametre nemusi byt vo "vrstve" OBDII ale v konkretnom protokole vyrobcu. Potom sa velmi zle vypocitava z inych senzorov a merani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Tak možná tu spotřebu to měří blbě jenom nám ve škodovkách? Kolega má Fiata a tomu to měří také tak blbě a díval jsem se do renaulťáckého fóra, kde mám ještě registraci z doby, kdy jsem měl staré auto a tam to snad nikdo nemá. Prohledal jsem celé fórum a heslo "Chytré auto" to žádný příspěvek nevyhledá :-). Ale tak jde o prkotinu - spotřebu mi ukazuje PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Když jedu do práce tak to má jen tak na málem volnoběh tak mi web ukazuje někdy i pod 20l. Ale zpět tak to na to sem tam šlápnu, dnes i na 6t/min - prostě jen tak pro radost a web 200l. A to tam těch 6 nemám. Asi musí tam být údaj chvilku dýl aby se zaznamenal a přenesl. A na tu spotřebu si asi usuzuje z více akcelerací vyšší spotřebu. Kdyby se tam dala zadat spotřeba jako báze možná by to bylo zobrazení přesnější, A jasně PP je jistota ale tady je to spíš přiřazení k té jedné jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2017 ČR je pokusný králík T-mobilu na tuto srandičku, třeba to za rok zaříznou a jen budou udržovat aby nemuseli rušit dvouletý smlouvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.