milanxx Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Musíš zavolat na infolinku a nechat změnit číslo na zasílání sms. Tohle jsem absolvoval při aktivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Už jsem se tady ptal, ale nikdo mi neodpověděl. Zkusím to ještě jednou jestli to nezapadlo. Nemá někdo starší verzi aplikace, která jede pod androidem 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Funguje vám dnes Chytré auto bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Zdá se, že funguje.Odesláno z mého MI 8 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Mně taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 V poslední době chodí anotace jak chcou. Mobil pípne někdy i po 10 minutách. Řešil jsem to i s technickou podporou. Celkem ochota ale pak jsem rezignoval. Mám fotky jak chodí n mobil a jak to vypadá v apce. Chtěli to poslat a tak mi dal technik mejl. Posílám a zpátky došla odpověď tato adresa je jen pro interní potřeby. Tak jsem poslal vše na info a došla odpověď tato adresa se už nepoužívá, použijte webový formulář. OK sice se tam nedá dát víc jak 2 přílohy a zip už vůbec sem to nějak popsal a zpět došla klasicky potvrzenka ale s textem Váš mejl byl vyhodnocen jako Spam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 No tak to je přístup, jak pojď na mě z boku a přitlač :-). Prostě user friendly. Mám z minula podobnou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scstanda Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 "chytré auto" pokládám za prakticky zbytečnou službu a téměř nefunkční aplikaci. Vše se dá nahradit mnohem efektivněji GPS lokátorem i info z OBD konektoru umí zobrazit každá "krabička od Číňana" mnohem více a zadarmo. Byl jsem jeden z prvních, kdo si Chytré auto pořídil, asi za měsíc mi končí předplatné a už se těším až to hodím do popelnice... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 O tom taky uvažuji. Koncem prosince mi to končí. Máš tip na nějaký lokator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 V 8. 11. 2018 na 7:15, scstanda napsal: Byl jsem jeden z prvních, kdo si Chytré auto pořídil, asi za měsíc mi končí předplatné a už se těším až to hodím do popelnice... Já přesně to samý. Funkčnost mizerná a navíc po pár měsících používání mi začlo špatně fungovat KESSY. Zkoušel jsem i vyměnit baterie v klíčku, ale pořád to zlobilo. Nevím jestli to vybíjelo baterku nebo dělalo jiný bordel v autě, ale každopádně když jsem to vyškubnul z OBD portu, tak vše fungovalo zase normálně. Ke konci každého účtovacího období mi pravidelně chodila sms, že mám vyčerpaný tarif a to i když jsem to prakticky nepoužíval, pouze to bylo zapojeno a občas jsem to v aplikaci zkontroloval. Aplikace se sice vyvíjí, ale je to tedy slabota. Chtěl jsem to vyměnit za ten nový typ s Wifi, ale na T-Mobilu mi řekly, že to bude možné až mi vyprší smlouva. To docela nechápu, šel bych de fakto na vyšší tarif takže pro T-Mobile určitě výhodnější, tak jsem čekal, že to půjde hned, ale nešlo. No a v podstatě rok mi to leží v šuplíku a platím tarif. To mi tedy zas až tak nevadí, protože mám zase slevu na pojistném. Teď mi také končí smlouva, takže přemýšlím, co dál, jestli skusit tu novou verzi s Wifi, nebo něco úplně jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 (editace) V souvislosti s krabičkou Chytré auto jsem narazil na podobnou aplikaci, která je podobná té stávající. Jmenuje se T-Mobile Tracker. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.moj.mobile.android.motion.tmobile.pl Třeba někomu bude lépe vyhovovat její prostředí. Přihlašovací údaje jsou pochopitelně stejné. Editováno: 29. leden 2019, autor: dafr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Tak se musím podělit o novou zkušenost: Jeli jsme asi 450km trasu a během cesty mi začaly chodily upozornění o tom, že u auta došlo patrně k nárazu a jednou dokonce o odtahu auta. To vše za jízdy. Současně mi na dálnici několikrát vynechal motor a rozsvěcovala se mi kontrolka kontroly výfukových plynů (obrys motoru). Když jsem zastavil, tak mi zdechl motor a po nastartování jsem přidal plyn až na podlahu a vůbec se nezvýšily otáčky. Teprve v ten moment jsem si tyto události spojil dohromady. Krabičku jsem odpojil a v pondělí jel do Karlových Varů do Škodováckého servisu na diagnostiku a tam vůbec nic nenašli. Od té doby co jsem krabičku odpojil auto jede normálně a cesta zpět - dalších 450 km proběhla úplně v pohodě. Tak nevím, co si o tom mám myslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scstanda Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Máš pravdu a mám podobné zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 scstanda můžeš to trochu popsat? máte někdo zkušenost s placenou opravou krabičky? cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 To mne taky zajímá. Tohle se mi zatím nestalo. Jenom bojuju s pozdními anotacemi, někdy včas někdy pozdě. Zatím jsem jen vyhandloval 50% slevu na půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Tak jsem asi s CHA skončil. Krabička se rozloučila vygenerováním falešné zprávy (viz u mne) Už registruje jen odpojení, připojení, otřesy a náklon. Data z auta nenatáhne a píše OFF line/ nepřipojeno. Uvidíme jak se k tomu t-Mobile postaví. mám ji 2 roky a 3 měsíce. Teď je sice za 1 Kč ale s velkým fupem který nepotřebuji, A už jsem teď platil 33,50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Já jsem zrušil smlouvu u T-M minulý týden. Nové ChA je sice za korunu, ale s wifi a velkým paušálem (data v autě nevyužiji) a to původní je za plnou cenu. Takže děkjui, nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Už to tento měsíc nestihnu. Ještě počkám na reakci T. Ale to zblbnutí s falešnou jízdou bylo dost nahraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 A zvýhodnění za 1kč je jen do konce měsíce a normální krabička není v nabídce. A server moj už taky dlouho nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Hlavně, že to chtějí nově rozjet v Polsku https://www.mobilmania.cz/clanky/chytre-auto-t-mobilu-jezdi-uz-dva-roky-a-nove-se-podiva-i-do-polska/sc-3-a-1343791/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Volalo mi tecnické odd. Tmob. kopretinka, že je jasně po krabičce a evidentně ji to nepřekvapilo, případů kdy zkratuje CAN a tím se zblbne celé auto je víc. Ale dala do systému poznámku, že uz to řešime ještě v rámci záruky a že se mám stavit na pobočce a ještě zkusit půjčit novou a vyzkoušét a pak ....... No spíš půjdu vypovědět smlouvu. Přitom to stejně umělo až na zamčeno/odemčeno to stejné jako teď conect a v postatě za stejné peníze. Ale to je u nich daň za univerzálnost a ŠA mi odpovědělo, že conect pro starší auta nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 No já řešil záruční opravu před rokem a to jsem dostal novou krabičku. Teď je to už po záruce, tak proto jsem to zrušil. V novém autě (až někdy bude) bude Conenct od ŠA. Snad to mají vychytané lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Hladík Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Chytré auto jsem pořídil před pár dny do Octavie III RS. Používám v ní i obd eleven na diagnostiku a pár úprav "aplikacema" a vše ok. Ale to co předvádí t-mobile chytré auto mě teda vůbec neuchvátilo. 1) se mi ihned po prvním nastartování se zapojeným zařízením rozsvítila kontrolka motoru. Prý chyba lambdasondy. Po vymazání a vypojení pár dní v poho, zapojím zpět a hle, zase chyba. To už asi náhoda nebude. 2) to že jsem vytrhl zařízení z OBD mi přišlo jednou po 30 a jednou po 40 minutách. Stejně tak ostatní notifikace chodí "tak rychle" , že je to téměř k ničemu. Takže teď mám akorát tak chuť to celý zrušit, což znamená u t-mobilu nastudovat, jestli to nějak šikovně vůbec jde, nebo jestli to budu muset 2 roky přežít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Reklamovat. Napřed mejla z aplikace s popisem. Pak dojde mejl abys doplnil údaje. Pak se ozve technické odd. A vydoluješ slevu. Pokud to háže chybu do auta reklamuj přes prodejnu. Požaduj slevu na dobu kdy nepoužíváš. Na to bych uhrál i zrušení smlouvy. Pozdní anotace řeším už víc než rok. A skoro celou dobu mám 50% slevu. A až ten konec kdy mi vygenerovala tu neexistující jízdu, to v ní odešel ten převodník z can. No půjdu ukončit smlouvu. Už je na dobu neurčitou tak to půjde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Určitě to reklamuj. Mně loni po dobu reklamace zapůjčili druhý kus zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.