Shaarky Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 ...řešil jste někdo pískání v zadních dveřích (jakoby pískání cívky), v momentě, kdy tam někdo sedí (vozidlo stojí) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Chlapi tak safra běžte si taky jednou jako řidiči sednou dozadu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Nic mi tam nepiska :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Díky - a měl jsi nastartováno ? Zapnuté světla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Jojo. Neslysis treba palivové cerpadlo, ktere je pod zadnim sedakem? Fakt to jde ze dveří? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Budu to muset ještě prověřit, zdálo se mi to ze dveří, pískání nějaké cívky....žena říká, že jí to připadá, jako by tam něco foukalo (při 0km...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Pokud je vše vypnuté,tak je slyšet u mne lupnutí z reproduktorů od Cantonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Tak jsem zjistil, že to dělá vzduch z klimatizace... když dám točky na max, je to nejhorší. Dělají to jen právé dveře...Odesláno z mého LG-H960 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Tak po 4 dnech, co jsem měl auto v servisu, borci na moc nepřišli a zřejmě ani Škodovka neví. Píská to stále, je to nepříjemné, prý to dělají Combi všechny, já za sebe mohu pouze říci, že Sedan to rozhodně nedělá. Kdo máte Combi, nechcete zkusit, zda-li vám to také nepíská ? Abych věděl, jak moc se mám domáhat nápravy. Mimochodem, když se zapne vnitřní okruh, je po pískání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Dnes jsem zkoušel, seděl jsem vzadu (vlevo i vpravo), větrák naplno a nic jsem neslyšel. Mám Combi, výroba 06/2016. Podle toho, jak to popisuješ mi to připadá, že je v kabině od větráku mírný přetlak a ten někde uniká přes tesnění zadních dveří nebo oken a vydává pískavý zvuk. Když máš zapnutý vnitřní okruh a nepíská to, tak se jen honí dokola vzduch v kabině a tlak bude výrazně nižší, než při nasávání zvenku. Zkus při tom třeba pootevřít okno, když to ztichne, bude to asi ono. Můj názor... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Nemůže být třeba nefunkční nebo poškozená ta přetlaková mřížka co je pod zadním nárazníkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 @ghost7 díky, zkusím. @Prochaine, mohl bys to prosím upřesnit? Zase na druhou stranu si říkám, že když to řešili 4 dny a navíc konzultovali se Škoda, že by tohleto nevyzkoušeli? Možné je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Kde jsi to mel v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 @Martin Bednář v Brně, nepochop mne zle, ale nechci je zde "naprášit", jde mi spíše o vyřešení problému. Jinak @ghost7 resp @Prochaine, opravdu když pootevřu okno, je po pískání...zároveň dost nepříjemně odlehne v uších. Je to vlastně taková přetlaková komora, se mi tak zdá ;-) Jak se prosím jmenuje ta přetlaková mřížka, abych je mohl nasměřovat popř. zeptat se, zda-li i tohleto kontrolovali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Jojo, v pohode. Ten pretlak by mel byt v kufru napravo za vnitrni schrankou, resp. z boku pod naraznikem. Ale nejdriv bych sel po tom zvuku v interieru. Kdyz si sednes k tem dverim, tak fakt nedokazes blize urcit z ktereho mista se to ozyva? Jinaj to opravdu vypada na ten problem s pretlakem. Nemas tu pravou schranku v kufru necim totalne zacpanou? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Ty přetlakové mřížky určitě za pískání nemohou(viděli jste je někdy někdo jak vypadají v reálu??), pískavý zvuk dělá něco netěsného kolem dveří. Přetlakový test = bez problému zavřu poslední otevřené dveře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 No kdyby byly z vyroby nejak spatne vyrobeny, pripadne je pristup vzduchu k nim nejak omezeny, tak to v aute pretlak delat muze a nekde kolem dveri se to Shaarkymu snazi dostat ven. A vypadat by to melo nejak takto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0819465a-krytka-vzduchu-oe-4405.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 To pískání jinak pro představu, ventilátor na plno (tzn. stav, kdy klimatizace se snaží např. rychle zahřát vůz, nicméně pískání je slyšitelné již od 50% otáček) : https://vid.me/c938 (vypínám / zapínám vnitřní okruh + na pozadí je má dcera, to není SuperB :-) ...) a https://vid.me/bthq Jinak ten vnitřní tlak je natolik silný, že je poznat, jak brání i zavření dveří. Pro zajímavost jsem zkusil změřit vnitřní tlak barometrem, který se používá pro lepší výpočet GPS polohy/výšky v mobilu z 970.9 hPa na 972,6 hPa tj. rozdíl 1,6 hPa = 160 Pa = 16,315 kg/m2 ... rozdíl je tedy 16 kg na metr čtvereční.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Ciste ze zvedavosti bych to jeste vyzkousel se zadnim sklopenym sedakem. Zkus si tam sednout a pokusit se bliz identifikovat to misto, kde to fici... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Měl jsem je dole včera, něco jsem převážel, stejně tak otevřený úložný box vpravo vzadu ... a beze změny. :-(Jinak přesné místo pískání opravdu nejsem schopen identifikovat, z venku není nic slyšet, uvnitř to vychází jakoby ze dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 A když jsou otevřeno víko kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Díky, ale @Prochaine logicky bych řekl, že pakliže to přestane při po-otevřeném jakémkoliv okně, že to přestane i po otevřených 5. dveřích...ale můžu zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) S otevřeným víkem kufru(pátými dveřmi) rozhodně nejezdit!!! Editováno: 6. Únor 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Říkal, že to zkouší u stojícího vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 @ferda25 opravdu je to vše na místě :-) @Prochaine, jak jsem předpokládal, pískání přestane při otevřeném kufru stejně jako v případě otevřeného okna. Kluci, Ti z vás, co máte COMBI variantu, mohu vás ještě poprosit o test - tzn. dát ventilátor na plno, zavřené všechny okna, dveře - píská vám to ? I když mi zde někteří z vás psali, že to nepíská, chci mít jistotu, že jsme to zkoušeli za stejných podmínek. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.