Prochaine Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Fakt bych zkusil tu ventilační mřížku (pokud se nepletu, tak Combi mívají dvě mřížky, vlevo a vpravo pod nárazníkem). Vzduch co proudí autem musí někudy odcházet. Ještě můžeš zkusit vnitřní okruh - pak by to mohlo také přestat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 To uz Shaarky psal, pri vnitrnim okruhu mu to nepiska = neni pretlak v kabine. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiJo17 Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Já mám nejspíš stejnej problém. Když pustím ventilátory aspoň na 50 % tak mi za levým uchem píská, tudíž to jde taky nejspíš od zadních dveří. V létě mi to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyo Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Zkoušel jsem "přetlakový test" a mně se vzduch valí přes dveře - okno u řidiče. Respektive odtud je slyšet zvláštní zvuk, ale ne pískavý.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Tak všem díky. Nakonec problém / pískání šlo přes oko úchytu sluneční roletky, viz. foto. Šlo to přes ty dva úchyty, po demontování je klid. Nevíte jaký je správné číslo dílu dle ETKY ? Našel jsem 3V5861792 nebo 3V9861791, ale v ETCE je ještě nějaký vrut a ten tam určitě nemám... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 A jak jsi na to kapnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 ....aaale, kamarád zkoušel jiného SuperB Combi a říkal, že když přitlačí na jiné místa tapecu, tak to změní zvuk ...ale že tam nepozoruje pískání, na které jsem upozorňoval. Tak jsem mačkal, ošahával, poslouchal....a ejhle, prst vložený do oka a bylo po pískání.... Na to, že auto bylo už několik dní v servise..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Co si člověk neudělá sám. .... :-) Prima, žes na to přišel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Jj, přesně tohleto u mne zkoušeli... úplně zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.