Únor 7, 20178 r Fakt bych zkusil tu ventilační mřížku (pokud se nepletu, tak Combi mívají dvě mřížky, vlevo a vpravo pod nárazníkem). Vzduch co proudí autem musí někudy odcházet. Ještě můžeš zkusit vnitřní okruh - pak by to mohlo také přestat.
Únor 17, 20178 r Já mám nejspíš stejnej problém. Když pustím ventilátory aspoň na 50 % tak mi za levým uchem píská, tudíž to jde taky nejspíš od zadních dveří. V létě mi to nedělalo.
Únor 17, 20178 r Zkoušel jsem "přetlakový test" a mně se vzduch valí přes dveře - okno u řidiče. Respektive odtud je slyšet zvláštní zvuk, ale ne pískavý....
Březen 5, 20178 r Autor Tak všem díky. Nakonec problém / pískání šlo přes oko úchytu sluneční roletky, viz. foto. Šlo to přes ty dva úchyty, po demontování je klid. Nevíte jaký je správné číslo dílu dle ETKY ? Našel jsem 3V5861792 nebo 3V9861791, ale v ETCE je ještě nějaký vrut a ten tam určitě nemám...
Březen 6, 20178 r Autor ....aaale, kamarád zkoušel jiného SuperB Combi a říkal, že když přitlačí na jiné místa tapecu, tak to změní zvuk ...ale že tam nepozoruje pískání, na které jsem upozorňoval. Tak jsem mačkal, ošahával, poslouchal....a ejhle, prst vložený do oka a bylo po pískání.... Na to, že auto bylo už několik dní v servise.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.